Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(Puk @ 2011 02 28, 08:37)
Tai matuok kada nori ir jei esi nestuke.gif  tai taip pat pakyla iki 37  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif per pirmaji nestuma niekur kitur tempos nematavau kaip pazastyje, dienos metu net, ir pirmaisiais menesiais ji laikes 37+
Atsakyti
man irgi temperatūra pradžioje laikėsi iki 37,2. kai su gręsiančiu gulėjau ligoninėj, tai sakė jei tempa iki 37,3 - tai viskas ok, jei virš 37,3 reikėtų pasižiūrėti rimčiau.
Atsakyti
QUOTE(sunshow @ 2011 02 27, 00:58)
Sveikutes!
Labai idomi jusu nuomone, nes matau, kad visos gyvenate laukimu ir puikiai zinote visus simptomus. Mano menesines veluoja jau 2.5 savaites. Per tuos darbus ju pasigedau tik pries kelias dienas ir susirupinau. Vakar pasimatavau temperatura + 37.2, siandien visa diena laikosi tokia pati ir tikrai nejauciu kad gripu sirgciau smile.gif Paskutiniu metu vyras skundziasi mano neprognozuojamom nuotaikom, viduriai uzkieteje, krutine padidejusi (bet ji visada padidedavo pries mm). Uzvakar pasidariau nestumo testa - aiskiai neigiamas, siandien nusipirkom dar viena - vel neigiamas. Testukus specialiai pirkom skirtingu kompaniju, tai net nezinau kas cia ne taip..  unsure.gif

jeigu ciklai nereguliarus gal si karta O veliau ivyko, tai ir mmm veliau ateis, nes jeigu sitiek laiko veluotu ir butu nestumas tai testukai tikrai parodytu mirksiukas.gif

QUOTE(letute25 @ 2011 02 27, 21:11)
o as maniau, kad cia tik man si menesi tokios nesamones darosi  smile.gif Mano istorija tokia:
Iki mm liko 3 dienos, pries 2 dienas pasidariau testa, jis tik po 1 val parode antra neryskia juostele, pamaniau kad nesamone po tiek laiko vertinti, bet kita diena vel pasidariau su kitos firmos NT ir vel tas pats, tada vyras nupirko dar viena ir dariausi ta pacia diena (bet po piet) ir jis jau nieko neparode. Tada jau tvirtai nusprendziau kad nieko cia nera, bet juokingiausia kad temperatura visas dienas laikosi 37,1-37,2 o persalimo pozymiu nera..jau net nebezinau ka galvoti. Nenoriu isivajoti, nes skaudu bus tada nusivilti.....tai va ir sedziu laukime doh.gif

geriau ir neisisvajok kad tik netektu nusivilt, tikekimes kad sulauksim teigiamo testuko thumbup.gif

QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 27, 23:07)
gryzau ir vel as smile.gif dar jokiu tyrimu nesidariau, nes katik gryzau i gimtuosius namucius tik kita savaite dirbs visos ystaigos ir bus matyti kas mane kur priims smile.gif taigi cia turiu termometra ir siaip del pikto nieko nejausdama jokiu persalimo ar pan simptomu pasiemiau teromemtra ir ziuriu 37,2 biggrin.gif nu jo galvoju viskas jeijgu jau taip tai nescia... visa diena man sokinejo lyg 36,8-37,2  bigsmile.gif o nei galva skaudejo nei saltis krete nieko visiskai. Dar mama pamate kad temp turiu tai bego vaistu duoti , o as bijodama kad esu ne viena sakau ai nereikia paguleisu ir praeis  biggrin.gif o jinai jauciu kad kazka itaria , taip noretusi pasisakyti kad jau galima variantas kad ji tapr mociute. Bet kol dar daktarai nepatvirtino su vyru nenorime issiduoti smile.gif beto dabar tiesiog vakarais o kartais dienomis jauciu lengva pilvo tempima kartais dilgciojima:) krutine lyg ir didesne nelabai einasi suprasti nes ir taip jinai ne is mazuju bet kad stangresne jau pastebejau biggrin.gif be to mano uzmarsumas dabar tai  doh.gif na Zodziu panickos kurios jau esat uztikrintos  nestuke.gif skleiskit sita virusiuka kiek imanoma stipriau  thumbup.gif

o testu nebekartojai daugiau?? nes jau po tiek laiko tai testai jau normaliai turetu rodyt, pabandyk pasidaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuos ir aš prie jūsų. Šiandien 13DPO ir pasidariau testą ir pamačiau riebų vaiduoklį. thumbup.gif Esu tokia laiminga, kad pagaliau pavyko, nes jau beveik metus planuojam ir niekaip neužkibdavo. Mm turėtų prasidėti rytoj, bet šiandien temperatūra buvo 37,05 tai nusprendžiau pagadinti testą biggrin.gif nelabai moku įdėti foto tai negaliu parodyti. Kaip aš jau ilgai skaitydavau jūsų pojūčius ir vis ieškodavau jų pas save. Šiaip man pilvo apačia skauda nuo O, pagalvojau kad čia kažkas ne to ir dar nėra PMS požymių, nes aš visada būdavau labai pikta prieš mm. O vakar netgi užsimaniau smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruteee25 @ 2011 02 28, 10:11)
Sveikos, jungiuos ir aš prie jūsų. Šiandien 13DPO ir pasidariau testą ir pamačiau riebų vaiduoklį.  thumbup.gif  Esu tokia laiminga, kad pagaliau pavyko, nes jau beveik metus planuojam ir niekaip neužkibdavo. Mm turėtų prasidėti rytoj, bet šiandien temperatūra buvo 37,05 tai nusprendžiau pagadinti testą  biggrin.gif  nelabai moku įdėti foto tai negaliu parodyti. Kaip aš jau ilgai skaitydavau jūsų pojūčius ir vis ieškodavau jų pas save. Šiaip man pilvo apačia skauda nuo O, pagalvojau kad čia kažkas ne to ir dar nėra PMS požymių, nes aš visada būdavau labai pikta prieš mm. O vakar netgi užsimaniau smileysex.gif

sveikinimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruteee25 @ 2011 02 28, 10:11)
Sveikos, jungiuos ir aš prie jūsų. Šiandien 13DPO ir pasidariau testą ir pamačiau riebų vaiduoklį.  thumbup.gif  Esu tokia laiminga, kad pagaliau pavyko, nes jau beveik metus planuojam ir niekaip neužkibdavo. Mm turėtų prasidėti rytoj, bet šiandien temperatūra buvo 37,05 tai nusprendžiau pagadinti testą  biggrin.gif  nelabai moku įdėti foto tai negaliu parodyti. Kaip aš jau ilgai skaitydavau jūsų pojūčius ir vis ieškodavau jų pas save. Šiaip man pilvo apačia skauda nuo O, pagalvojau kad čia kažkas ne to ir dar nėra PMS požymių, nes aš visada būdavau labai pikta prieš mm. O vakar netgi užsimaniau smileysex.gif

thumbup.gif kaip smaguuu!
nu bliam, uzsikreciau ir as jusu virusiuku doh.gif gris vyras, reiks rimtai pakalbet apie antra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2011 02 28, 10:18)
thumbup.gif kaip smaguuu!
nu bliam, uzsikreciau ir as jusu virusiuku  doh.gif gris vyras, reiks rimtai pakalbet  apie antra lotuliukas.gif

kuo daugiau skaitai, tuo labiau nori biggrin.gif
nors man dar toks svarstymų etapas. vieną dieną galvoju - kad jau reiktų šią vasarą pradėti planuoti, kitą dieną - kad gal nereikia dar šią vasarą, gal ir iš vis terčio nereikia.
būtų antras - būtų lengviau apsispręsti. trečiam - jau didesnė atsakomybė
Atsakyti
Va įkeliu savo vaiduoklį:
user posted image
Uploaded with ImageShack.us
Jaučiuos tokia susijaudinus, negaliu susikaupti dirbti biggrin.gif Jau kelias dienas ryte pabudus jaučiasi toks silpnumas. Trečiadienį reikės pakartoti NT ir kokį penktadienį eisiu pas gine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruteee25 @ 2011 02 28, 10:58)
Va įkeliu savo vaiduoklį:
user posted image
Uploaded with ImageShack.us
Jaučiuos tokia susijaudinus, negaliu susikaupti dirbti  biggrin.gif  Jau kelias dienas ryte pabudus jaučiasi toks silpnumas. Trečiadienį reikės pakartoti NT ir kokį penktadienį eisiu pas gine  wub.gif

grazus vaiduoklis! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Snowflake:) @ 2011 02 27, 15:08)
Sveikutes. Mes taip pat planuojam leliuka wub.gif  Man iki menesiniu dar kelios dienos bet si cikla nejauciau jokiu pms nors visalaik jausdavau jau gera sav pries menesines. labai skaudedavo krutine o sy kart tik speniukus dvi dienas silpnai paskaudejo. Na ir dabar kai paspaudziu krutine skauda biski nuo vakar bet tik sonuose. Pilva paskaudena kartais bet ne taip kaip pries menesines ir isskyros tokios sviesiai rudos ir dar kraujo demele tokia radau. Man tokios isskyros budavo paskutine menesiniu diena tik ju budavo daugiau, dabar tai su pirstuku kai pakrapsciau pamaciau. Begciau jau pirkt NT bet siandien sekmadienis vaistines nedirba tai tik rytoj nusipirksiu ir antradieni gadinsiu jei mm neapsirodys

regis taip tau buvo implantacija, todel pasirode siek tiek kraujuko..siaip jau testukas gali parodyt nestuma 4u.gif ,sekmes, duok zinia ar pavyko ax.gif
Papildyta:
griztu su pamastymais, jog jai testukas sia savaite patvirtins nestuma, mano pirmieji pozymiai buvo staigus skonio receptoriu pranykimas, poto seke svelni temperatura, o as issigandau ir lovoj gulejau, nes maniau jai tai gripas ir jis isisiautes galiu pakenkt sau vaistais schmoll.gif , bet ta temperatura staigiai ir praejo, receptoriai nesugrizo..tik keitesi pojutis, tai man kartu burnoj tai saldu..troskina nuo to kartkarciais, o sekmad tokia issekus buvau, pirma kart gyvenime taip jauciaus, kadangi esu skeptike ir savi simptomu neieskau tai nemanau kad galejau ir issikalbet blush2.gif , kagi testas parodys beliko 5 dienos iki m, tik krutine neskausminga, isvis nieko nejauciu, paprastai per pms ji jautri buna, o dabar atvirksciai, taip kad tai vienintelis faktas verciantis netiketi, ar kam taip yra buve? g.gif
Atsakyti
Laba diena blush2.gif as cia su tokiu klausimu gal ir kvailu doh.gif man idomu kokia tikimybe pastoti, jei nesaugus aktas buvo mano paskaiciavimais, per pacia ovuliacija blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukeliuke @ 2011 02 28, 11:50)
Laba diena  blush2.gif  as cia su tokiu klausimu gal ir kvailu  doh.gif  man idomu kokia tikimybe pastoti, jei nesaugus aktas buvo mano paskaiciavimais, per pacia ovuliacija  blush2.gif  4u.gif

labai labai didelė
Atsakyti