QUOTE(sunshow @ 2011 02 27, 00:58)
Sveikutes!
Labai idomi jusu nuomone, nes matau, kad visos gyvenate laukimu ir puikiai zinote visus simptomus. Mano menesines veluoja jau 2.5 savaites. Per tuos darbus ju pasigedau tik pries kelias dienas ir susirupinau. Vakar pasimatavau temperatura + 37.2, siandien visa diena laikosi tokia pati ir tikrai nejauciu kad gripu sirgciau

Paskutiniu metu vyras skundziasi mano neprognozuojamom nuotaikom, viduriai uzkieteje, krutine padidejusi (bet ji visada padidedavo pries mm). Uzvakar pasidariau nestumo testa - aiskiai neigiamas, siandien nusipirkom dar viena - vel neigiamas. Testukus specialiai pirkom skirtingu kompaniju, tai net nezinau kas cia ne taip..
jeigu ciklai nereguliarus gal si karta O veliau ivyko, tai ir mmm veliau ateis, nes jeigu sitiek laiko veluotu ir butu nestumas tai testukai tikrai parodytu
QUOTE(letute25 @ 2011 02 27, 21:11)
o as maniau, kad cia tik man si menesi tokios nesamones darosi

Mano istorija tokia:
Iki mm liko 3 dienos, pries 2 dienas pasidariau testa, jis tik po 1 val parode antra neryskia juostele, pamaniau kad nesamone po tiek laiko vertinti, bet kita diena vel pasidariau su kitos firmos NT ir vel tas pats, tada vyras nupirko dar viena ir dariausi ta pacia diena (bet po piet) ir jis jau nieko neparode. Tada jau tvirtai nusprendziau kad nieko cia nera, bet juokingiausia kad temperatura visas dienas laikosi 37,1-37,2 o persalimo pozymiu nera..jau net nebezinau ka galvoti. Nenoriu isivajoti, nes skaudu bus tada nusivilti.....tai va ir sedziu laukime
geriau ir neisisvajok kad tik netektu nusivilt, tikekimes kad sulauksim teigiamo testuko
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 02 27, 23:07)
gryzau ir vel as

dar jokiu tyrimu nesidariau, nes katik gryzau i gimtuosius namucius tik kita savaite dirbs visos ystaigos ir bus matyti kas mane kur priims

taigi cia turiu termometra ir siaip del pikto nieko nejausdama jokiu persalimo ar pan simptomu pasiemiau teromemtra ir ziuriu 37,2

nu jo galvoju viskas jeijgu jau taip tai nescia... visa diena man sokinejo lyg 36,8-37,2

o nei galva skaudejo nei saltis krete nieko visiskai. Dar mama pamate kad temp turiu tai bego vaistu duoti , o as bijodama kad esu ne viena sakau ai nereikia paguleisu ir praeis

o jinai jauciu kad kazka itaria , taip noretusi pasisakyti kad jau galima variantas kad ji tapr mociute. Bet kol dar daktarai nepatvirtino su vyru nenorime issiduoti

beto dabar tiesiog vakarais o kartais dienomis jauciu lengva pilvo tempima kartais dilgciojima:) krutine lyg ir didesne nelabai einasi suprasti nes ir taip jinai ne is mazuju bet kad stangresne jau pastebejau

be to mano uzmarsumas dabar tai

na Zodziu panickos kurios jau esat uztikrintos

skleiskit sita virusiuka kiek imanoma stipriau
o testu nebekartojai daugiau?? nes jau po tiek laiko tai testai jau normaliai turetu rodyt, pabandyk pasidaryt