Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(erdeige:) @ 2011 02 27, 17:58)
o temperatura matavais? jei uzkimba tai ji laikos apie 37.. man testukas ir rode laaaabai nezymu bruksneli, bet ziu kad tempa normali..

nesimatavau blush2.gif rytoj is ryto butinai pasimatuosiu smile.gif oj kokia sunki ta nezinia blush2.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(3andzela3 @ 2011 02 27, 17:31)
labas mergaites smile.gif patarkit ir man  smile.gif  smile.gif  ''O'' buvo manau 17 diena, iki menesiniu dar liko 4-5 dienos, bet aisku jau pasidaryriau testa kuris parodo ankstyva nestuma. Antra juostele kaip ir neatsirado. Bet kai testas isdziuvo (praejo mazdaug valanda) pasirode laaaabai sviesi antra juostele..vos iziurima.. bet ji tikrai yra.. kaip manot vilties yra? nestuke.gif  4u.gif  ar po tiek laiko testas jau betka rodo?  g.gif

o as maniau, kad cia tik man si menesi tokios nesamones darosi smile.gif Mano istorija tokia:
Iki mm liko 3 dienos, pries 2 dienas pasidariau testa, jis tik po 1 val parode antra neryskia juostele, pamaniau kad nesamone po tiek laiko vertinti, bet kita diena vel pasidariau su kitos firmos NT ir vel tas pats, tada vyras nupirko dar viena ir dariausi ta pacia diena (bet po piet) ir jis jau nieko neparode. Tada jau tvirtai nusprendziau kad nieko cia nera, bet juokingiausia kad temperatura visas dienas laikosi 37,1-37,2 o persalimo pozymiu nera..jau net nebezinau ka galvoti. Nenoriu isivajoti, nes skaudu bus tada nusivilti.....tai va ir sedziu laukime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 02 27, 23:11)
o as maniau, kad cia tik man si menesi tokios nesamones darosi  smile.gif Mano istorija tokia:
Iki mm liko 3 dienos, pries 2 dienas pasidariau testa, jis tik po 1 val parode antra neryskia juostele, pamaniau kad nesamone po tiek laiko vertinti, bet kita diena vel pasidariau su kitos firmos NT ir vel tas pats, tada vyras nupirko dar viena ir dariausi ta pacia diena (bet po piet) ir jis jau nieko neparode. Tada jau tvirtai nusprendziau kad nieko cia nera, bet juokingiausia kad temperatura visas dienas laikosi 37,1-37,2 o persalimo pozymiu nera..jau net nebezinau ka galvoti. Nenoriu isivajoti, nes skaudu bus tada nusivilti.....tai va ir sedziu laukime doh.gif

viskas bus gerai mirksiukas.gif pabandyk padaryti is ryto, tada turetu parodyti tiksliau.as pati dariausi pirma karta ryte ir parode vos vos iziurima bruksneli, pagalvojau kad ai brokuotas, paskiau nusipirkau dar viena tada nusprendziau padaryti po pietu ir tuomet nieko neparode..nusprendziau palaukti pora diena ir vel pasidariau ryte ir vualia du ryskus bruksniukai 4u.gif
Atsakyti
Andzela3, Letute25, nuosirdziai linkiu, kad kuo greiciau testukai parodytu du bruksniukus! bigsmile.gif thumbup.gif Bandykit daryti testuka po keliu dienu ir ka tik atsikelus, tada tiksliausiai parodo. O jei turit galimybe, pasidarykit kraujo tyrima ir nereiks kankintis! bigsmile.gif
As kasdien jauciu lengva tempima pilvo apacioje, nemiga kankina. Ir ryte ilgiau pamiegot neiseina. Savaitgaliais parpdavau iki 12, o dabar apie 9 akys stacios. Ir krutine labai padidejo, ir toookia skausminga, kad bijau net pasijudint..Jokiu skonio pojuciu kol kas nejauciu, nevemiu, nepykina (pykino savaite iki menesiniu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnoli: 27 vasario 2011 - 21:27
Laba vakareli,turiu kvaila klausima, ar yrakambuve, kad pastojujus kuri laika pasirodo mm?
planuojam mes jau kuris laikas, vadovaujuosi BT 4u.gif kuris laikas jauciu pgr nestuke.gif kelis simptomus tik va, 29 c.d. pasirode mm, kurios 26c.d. vakare pasibaige... ir labai jau negausios (siaip ir niekada labai gausiai nesirgdavau, tik tikrai ilgiau nei pusantros paros...) gal yra kam nors taip buve?
p.s. testa iki mm dariausi- neigiamas... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbaniukė @ 2011 02 27, 23:30)
Laba vakareli,turiu kvaila klausima, ar yrakambuve, kad pastojujus kuri laika  pasirodo mm?
planuojam mes jau kuris laikas, vadovaujuosi BT  4u.gif kuris laikas jauciu pgr  nestuke.gif kelis simptomus tik va, 29 c.d. pasirode mm, kurios 26c.d. vakare pasibaige... ir labai jau negausios (siaip ir niekada labai gausiai nesirgdavau, tik tikrai ilgiau nei pusantros paros...) gal yra kam nors taip buve?
p.s. testa iki mm dariausi- neigiamas...  schmoll.gif

kai parasiau cia-pamaciau, kad ne visai cia pataikiau-yra atskira temele 4u.gif sorriux, bet gal galit ir cia ats...
Atsakyti
QUOTE(maniusi @ 2011 02 27, 22:22)
viskas bus gerai mirksiukas.gif  pabandyk padaryti is ryto, tada turetu parodyti tiksliau.as pati dariausi pirma karta ryte ir parode vos vos iziurima bruksneli, pagalvojau kad ai brokuotas, paskiau nusipirkau dar viena tada nusprendziau padaryti po pietu ir tuomet nieko neparode..nusprendziau palaukti pora diena ir vel pasidariau ryte ir vualia du ryskus bruksniukai 4u.gif

Bet tau is karto per reikiama laika parode? Siaip negalima vertinti testo po valandos, bet nejau jie visi isdziuve II juosteles parodo, nes man taip niekad nera buve, o dar ta temperatura....nei nezinau ka galvoti..net bijau NT daryti, kazkaip jauciu kad nieko jame ir nepamatysiu...na bet nebeliko laiko daug laukti, nes jei treciadieni nesusirgsiu tai galesiu jau kazka galvoti, o kol kas geriau nepuoseleti tusciu vilciu, nes jau ir taip si menesi jei mmm ateis sunku bus.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 02 27, 23:45)
Bet tau is karto per reikiama laika parode? Siaip negalima vertinti testo po valandos, bet nejau jie visi isdziuve  II juosteles parodo, nes man taip niekad nera buve, o dar ta temperatura....nei nezinau ka galvoti..net bijau NT daryti, kazkaip jauciu kad nieko jame ir nepamatysiu...na bet nebeliko laiko daug laukti, nes jei treciadieni nesusirgsiu tai galesiu jau kazka galvoti, o kol kas geriau nepuoseleti tusciu vilciu, nes jau ir taip si menesi jei mmm ateis sunku bus.... unsure.gif

man parode tik praejus 3 val biggrin.gif todel ir pagalvojau kad cia nesamone..beet..anksciau kai darydavau tai visa laika budavo vienas bruksniukas ir tuomet kai isdziudavo. jeigu labai nekantrauji nulek priduok kraujuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(3andzela3 @ 2011 02 27, 18:31)
labas mergaites smile.gif patarkit ir man  smile.gif  smile.gif  ''O'' buvo manau 17 diena, iki menesiniu dar liko 4-5 dienos, bet aisku jau pasidaryriau testa kuris parodo ankstyva nestuma. Antra juostele kaip ir neatsirado. Bet kai testas isdziuvo (praejo mazdaug valanda) pasirode laaaabai sviesi antra juostele..vos iziurima.. bet ji tikrai yra.. kaip manot vilties yra? nestuke.gif  4u.gif  ar po tiek laiko testas jau betka rodo?  g.gif

oj, neskubek dziaugtis.. man irgi isdziuves rode II, deja sekancia diena pasirode nelauktosios..
O jau buvau apsidziaugusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu kavos @ 2011 02 27, 23:20)
oj, neskubek dziaugtis.. man irgi isdziuves rode II, deja sekancia diena pasirode nelauktosios..
O jau buvau apsidziaugusi  unsure.gif

butent del to ir nenoriu galvoti kad tokie atvejai rodo nestuke.gif
Atsakyti
gryzau ir vel as smile.gif dar jokiu tyrimu nesidariau, nes katik gryzau i gimtuosius namucius tik kita savaite dirbs visos ystaigos ir bus matyti kas mane kur priims smile.gif taigi cia turiu termometra ir siaip del pikto nieko nejausdama jokiu persalimo ar pan simptomu pasiemiau teromemtra ir ziuriu 37,2 biggrin.gif nu jo galvoju viskas jeijgu jau taip tai nescia... visa diena man sokinejo lyg 36,8-37,2 bigsmile.gif o nei galva skaudejo nei saltis krete nieko visiskai. Dar mama pamate kad temp turiu tai bego vaistu duoti , o as bijodama kad esu ne viena sakau ai nereikia paguleisu ir praeis biggrin.gif o jinai jauciu kad kazka itaria , taip noretusi pasisakyti kad jau galima variantas kad ji tapr mociute. Bet kol dar daktarai nepatvirtino su vyru nenorime issiduoti smile.gif beto dabar tiesiog vakarais o kartais dienomis jauciu lengva pilvo tempima kartais dilgciojima:) krutine lyg ir didesne nelabai einasi suprasti nes ir taip jinai ne is mazuju bet kad stangresne jau pastebejau biggrin.gif be to mano uzmarsumas dabar tai doh.gif na Zodziu panickos kurios jau esat uztikrintos nestuke.gif skleiskit sita virusiuka kiek imanoma stipriau thumbup.gif
Atsakyti
Temperatūrą reikia matuoti ir vertinti bazinę, o ne dienos.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 02 28, 09:04)
Temperatūrą reikia matuoti ir vertinti bazinę, o ne dienos.. doh.gif

Kaip supratau, jinai vertino temp. matuotą pažastyje mirksiukas.gif Tai matuok kada nori ir jei esi nestuke.gif tai taip pat pakyla iki 37 mirksiukas.gif
Bet žinoma, nestuke.gif vertinti, reikia matuoti bazinę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 28 vasario 2011 - 08:39