Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(Giedruteee25 @ 2011 02 28, 10:58)
Va įkeliu savo vaiduoklį:
user posted image
Uploaded with ImageShack.us
Jaučiuos tokia susijaudinus, negaliu susikaupti dirbti  biggrin.gif  Jau kelias dienas ryte pabudus jaučiasi toks silpnumas. Trečiadienį reikės pakartoti NT ir kokį penktadienį eisiu pas gine  wub.gif

Cia jau visai ne vaiduokliukas, o teigiamas testukas mirksiukas.gif sveikinu
Atsakyti
Oi ačiū už sveikinimus wub.gif Aš jau nusiraminau, bet dar vis negaliu patikėti. jau kyla noras rytoj vėl daryti NT. Nusipirkau du biggrin.gif Tikiuosi ginė patvirtins ir jau tada rimtai galėsiu džiaugtis nestuke.gif
Atsakyti
Pasidariau NT - ir vel neigiamas verysad.gif
Nesuprantu, kodel man mm buvo tokios trumpos (tik vos vos patepe) g.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 03 01, 10:43)
Pasidariau NT - ir vel neigiamas  verysad.gif
Nesuprantu, kodel man mm buvo tokios trumpos (tik vos vos patepe)  g.gif

Pasitikrinkite progesteroną. Nueikit 21 CD, priduokit kraujo ir pamtysit ar vyksta O ir jei vyksta, tai ar ji būna pilnavertė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 01, 09:49)
Pasitikrinkite progesteroną. Nueikit 21 CD, priduokit kraujo ir pamtysit ar vyksta O ir jei vyksta, tai ar ji būna pilnavertė smile.gif

Tai, kad mano mm trecias menuo kaip nereguliarios g.gif Nebesuprantu savo organizmo verysad.gif
Atsakyti
[quote=orchideja-3,2011 02 28, 11:21]
regis taip tau buvo implantacija, todel pasirode siek tiek kraujuko..siaip jau testukas gali parodyt nestuma 4u.gif ,sekmes, duok zinia ar pavyko ax.gif

Testas buvo neigiamas, gal dar anksti ir dariausi diena, neiskentejau iki ryto ax.gif
Labai noriu teigiamo testo bet turbut kaip ir kiekviena menesi pasirodys mm, nors atrodo kad pozymiai nestumo yra. O gali tokios isskyros su biski krauju buti ir pries mm? nors man jau trecia diena tokios g.gif BT vakar buvo 36,8 siandien 36,9 jei nescia buciau tai 37 turetu buti juk? rytoj ar poryt jau turetu mm ateit tai ziuresim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snowflake:): 01 kovo 2011 - 09:48
Ech, kiek cia daug planuojanciu, norinciu buti nestuke.gif esu viena is jusu 4u.gif si men jauciu ir krutines maudima, ko niekada nera gyvenime buve...ir pilva maudzia...bet turbut uzsidejau bloka, neperku testo, kol nebus mm diena...kiek galima ju gadinti, kiek galima nusivilti...busiu si men atspari bigsmile.gif ir lb lb lb tikesiu pacia graziausia gyvenime gimtadienio dovana 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 03 01, 09:00)
Tai, kad mano mm trecias menuo kaip nereguliarios  g.gif Nebesuprantu savo organizmo verysad.gif

siulyciau pasirodyti ginei, gal su hormonais kas netvarkoj g.gif
QUOTE(ask4aretux @ 2011 03 01, 10:00)
Ech, kiek cia daug planuojanciu, norinciu buti  nestuke.gif  esu viena is jusu  4u.gif  si men jauciu ir krutines maudima, ko niekada nera gyvenime buve...ir pilva maudzia...bet turbut uzsidejau bloka, neperku testo, kol nebus mm diena...kiek galima ju gadinti, kiek galima nusivilti...busiu si men atspari  bigsmile.gif  ir lb lb lb tikesiu pacia graziausia gyvenime gimtadienio dovana  4u.gif

tikekimes neapgaus taves sie pojuciai wub.gif
Atsakyti
[quote=Dženy,2011 03 01, 11:15]
siulyciau pasirodyti ginei, gal su hormonais kas netvarkoj g.gif

Kvailas klausimas - o kas su jais gali but negerai?
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 03 01, 10:32)
Kvailas klausimas -  o kas su jais gali but negerai?

tiesiog hormonai turi buti normose, ju negali buti per daug arba per mazai, tarkim progesterono jeigu yra trukumas, tai zirniukas neturi is ko maitintis, todel pasisalina, arba jeigu per daug prolaktino jisai is karto atmeta nestuma, arba dar galima manyti jeigu mmm buvo tik vos patepliojimas, tai gal gleivine neuzaugo tinkama, nes kuo gausesnes mmm tuo storesne buvo uzaugusi gleivine, o jei gleivine neuzauga iki pakankamo storio tai zirniukas vel neturi kur isitvirtinti, nu zodziu cia speliot galima iki begalybes, uztat ir siulau pasirodyt ginei issakyt problemas o ji jau tada spres nuo kurio galo pradet tyrimus daryt.
Atsakyti
Sveikos, tikejausi, kad esu nescia, bet .. Nors daugiau nei dvi savaites pykina, maudzia pilva, nuotaikos kaita.. Savaitgali dariausi testa, tai po keliu min. pasirode vaiduokliukas. Buvau jau isitikinusi, kad esu ne viena. Vakar dar nuvariau pasidaryti kraujo tyrima, bet.. sad.gif siandien paskambinus, pasake, kad jiems rodo tik 2.40 , kiek supratau esu viena sad.gif Jauciu dar nelemta
Atsakyti
QUOTE(makro @ 2011 03 01, 13:19)
Sveikos, tikejausi, kad esu nescia, bet .. Nors daugiau nei dvi savaites pykina, maudzia pilva, nuotaikos kaita.. Savaitgali dariausi testa, tai po keliu min. pasirode vaiduokliukas. Buvau jau isitikinusi, kad esu ne viena. Vakar dar nuvariau pasidaryti kraujo tyrima, bet.. sad.gif siandien paskambinus, pasake, kad jiems rodo tik 2.40 , kiek supratau esu viena sad.gif Jauciu dar nelemta

4u.gif 4u.gif 4u.gif nenusimink,mazylis ateis kai maziausiai to tikesies console.gif
Atsakyti