Sveikos.niu vas sendien buvau pas gine ir siek tiek nuliudau..apziurejo mane ir pasake kad gleivines graziausios rodo 1 nelebai supratau ka tai reiskia..bet puslytes ji nepamate..sake ligtais kazkas ir mezgasi..liepe penktadieni ateiti vel.
QUOTE(maniusi @ 2011 03 01, 13:41)
Sveikos.niu vas sendien buvau pas gine ir siek tiek nuliudau..apziurejo mane ir pasake kad gleivines graziausios rodo 1 nelebai supratau ka tai reiskia..bet puslytes ji nepamate..sake ligtais kazkas ir mezgasi..liepe penktadieni ateiti vel.
Na, gleivines storis 1 cm, visai normaliai zirniukui.. o tai kada mm buvo paskutines?
QUOTE(maniusi @ 2011 03 01, 15:41)
Dar nenusimink

***** paskutines mm buvo sausio 15 tai mes su daktare paskaiciavome kad palei viska turi buti 6savaites bet puslytes nesimate,tai nebezinau ka ir galvoti..
QUOTE(maniusi @ 2011 03 01, 17:29)
***** paskutines mm buvo sausio 15 tai mes su daktare paskaiciavome kad palei viska turi buti 6savaites bet puslytes nesimate,tai nebezinau ka ir galvoti..
Priklauso kokio ilgio ciklas,kada ovuliacija,ar reguliarus...

Na kadangi sitam forume daug prisiskaiciau,tai taip ir pagalvojau kad gal veliau pastojau..na tikiuosi taip ir yra

QUOTE(makro @ 2011 03 01, 13:28)
Pati save bandau tuo itikinti, bet kaip noris..Su vyru prie sio reikaliuko dirbame jau daugiau kaip pusmeti ir nieko.. tai si karta maniau, kad jau.. dar dabr zinodama kraujo rezultatus, kazkus sirdyje tikiuosi, kad o gal vis gi 

Nenusimink, mes su MB irgi psumeti planavom.. Ir verkdavau, pasirodzius mmm, ir pyktis kazkoks durnas imdavo, kad, va, cigonai ir visokie alkoholikai prisigimdo tu vaiku kruvas, o cia, normali seima ir niekaip leliukas neuzkimba..

QUOTE(maniusi @ 2011 03 01, 13:41)
Dar nenusimink, gal per mazas zirniukas, kad matytus. Arba gal pabanadyk dar pas viena gydytoja nueit.. As cia tokios patirties turejau pries menesi, kad tikrai isitikinau tuo, kad verta pas kelis gydytojus apsilankyt. Isivaizduok, mane po ovuliacijos kankino skausmai (cia anam cikle), bet tokie, kokiu nesu patyrus, dege pilvo apacia, nuejau pas gydytojai privaciai, as ne Lt gyvenu, padare echoskopa is vidaus, ir pasake gydytojas, kad mato biski vandends, bet nieko rimta. Apspaude pilvo apacia, as net surikau, sako:"Viskas tvarkoj". Nu tai man jau isvis toks vaizdas, kad jis ne daktaras, o tik ji pavaduojantis. Ir kai paklausem su MB, ka daryt, nes neuzkimba leliukas,gydytojas paklause, ar mano svoris pakito paskutiniu metu. Pasakiau, kad per pusnatru metu apie 8 kilus priaugau. Tai jis kaip uzsiciklino, kad va va, del to ir nesiseka,, nes sutriko hormonai, pabandyk pasportuot, tada viskas bus gerai. Sakau:"o gal galit man tuos hormonus istirt?" Sako:"na, mes juos tiriam tik tada, jei metus nepavyksta pastoti". Nu tai ir isejom su MB net neatsigreze. Ta vakara pilva maude labai. O kita diena, sestadieni, jau vietos neradau. Nuvaziavom i valstybine klinika, ta diena budejes daktaras mane apziurejo, ir iskart nustate cistita ir gimdos uzdegima. Sakau:" Bet as vakar buvau pas ginekologa, apziurejo vaginalinu echoskopu, nieko nerado". tai daktaras abstulbes buvo.. Sako:"Plika akim matos". O paskui ta pacia nakti ir kairiojo inksto uzdegima diagnozavo. Sugebejau nusalt. Sugeriau antibus 5 dienas ir praejo. Zodziu, ilgai cia papasakojau, tik norejau parasyt, kad, deja deja, siais laikais net daktaru kompetencija negalima pasitiketi.. Tad, jei kils abejoniu, nepabijok dar pas viena gydytoja nueit

QUOTE(maniusi @ 2011 03 01, 15:46)
Na kadangi sitam forume daug prisiskaiciau,tai taip ir pagalvojau kad gal veliau pastojau..na tikiuosi taip ir yra 

svarbiausia nestresuok dabar, luktelk kelias savaites ir vel nueik

QUOTE(Dženy @ 2011 03 01, 22:00)
svarbiausia nestresuok dabar, luktelk kelias savaites ir vel nueik
uztat ne viena syki sakom ner ten ko pas gines eiti taip anksti, paskiau tik nerimo inesa i galveles 

As tik kovo 21ai gavau laika pas daktara. Labai eile didele pas ji. Jei visas gerai, man tada bus astunta savaite ipusejus. Vakar pasidariau dar viena testuka, tai ryskus ryskus.
Siunciu virusiuku visoms

QUOTE(maniusi @ 2011 03 01, 16:46)

svarbiausia nestresuok

kai buvau pastojusi, kokia 4-5 sav gydytoja dar nieko nemate, tai itarem velesni pastojima, bet jau po savaites pamate puslyte, ir zirniukas labai graziai pasivijo savo savaiteles pagal paskutines mm

Niu va as gryzau ir po gines
naujienos tokios kad GALIMAS dveju savaiciu nestumas bet cia dideles abejones:) dare echo net pati maciau kaip ten viskas gimdoj pas mane atrodo..zodziu mate tokia maza puslike o toj puslikei tokia juoda demele
tai sako arba cia viskas tau tures iseiti lauk arba cia jau yra uzkibe
zodziu kazkas ten yra tai dabar palauksiu apie kokios pusantros savaiteles ir vel eisiu ziureti
nes jau nuo vakar pilva jau taip gerai pamaudzia ir krutines istino skauda, arba pramus mmm arba jau uzkibo