Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

ziuriu kad visos jus cia susimaisiusios biggrin.gif zodziu man buvo paskutiniu menesiniu diena vasario 4 diena biggrin.gif ir dabar gine nestumo nepatvirtino tiktai jinai matesi kad yra daugiau gleiviu ir kakoks taskiukas, bet tai sake galimas daiktas kad cia del ateinanciu menesiniu, bet as pasakiau kad man testai nesamones rodo beto ir siandien ryte dariau taip pat kazkokia neiaiski driuzele kuri isryskejo per tam skirta laika smile.gif taigi arba po keliu dienu man bus mmm arba ne smile.gif nes as irgi susimaisiusi esu biggrin.gif beto ta sausio menesi as irgi galvojau kad uzkibo bet man pramuse mmm tada galvojau kad ten galejo buti implantacija bet paskuj issiaiskinau kad ten buvo normaliom mmm smile.gifo as nestumo pozymiu nebeieskau , nes zinau kaip tai nervoja (ne pirmas kartas man jau su tokia situacija taip pat esu daug kartu galvojusi kad yra bet nebuvo) zodziu jei po kokiu poros savaiciu man mmm neatkeliaus eisiu pas gine vel smile.gif manes nesiunte kriaujo tyrimo nes buvau ne savo mieste ir tiesiog papuoliau ne pas savo daktarus tiesiog nebeistveriau ir nuejau ir susimokejau nesvarbu kiek kainuos kad man paziuretu (noriu kuo greiciau issiaiskinti nes noriu pradeti normaliai sportuoti )
Taigi isvados tokios kad mano gimdoje kazkas tikrai yra nes as maciau kad yra, bet tai nereiskia kad nestumas smile.gif tiesiog gali buti kad ten neapvaisintas kiausinelis tupi ir jis po keliu dienu pabegs. biggrin.gif Va smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare_gabanna: 02 kovo 2011 - 22:25
QUOTE(noriu kavos @ 2011 03 02, 22:58)
Keista.. o gine paskyre kraujo tyrima, ar ne? Keistai kazkaip..
Ryt pasidaryk testa, jei jis ISRYSKES PER NURODYTA LAIKA IR BUS AISKUS II, tada sveikinimai.. Jei vel teks ji lupti is plastmasinio ideklo po 5 valandu kad ka nors iziuretum, tada irgi bus viskas aisku.. Arba paprasciau, pasidaryk kraujo tyrima ir ramiai gyvensi be jokiu abejoniu! Sekmes!
Šita mergaitė jau visas mėnuo bando mus ir save įtikinti,kad laukiasi g.gif Juk ne į mėnulį išvyko ir tą kraujo tyrimą galima pasidaryti bet kokiame didesniame Lietuvos mieste.Vos ne kas antra siūlėm jai jį pasidaryti,bet ji jo nesidarė,nes apie ką jin kalbėtų visą mėnesį ax.gif Tikiuosi,kad klystu,bet man jau kažkokie įtarimai kyla g.gif
Atsakyti
Čia jau visas kriminalas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2011 03 03, 10:50)
Čia jau visas kriminalas  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Bylos pavadinimas ,,Kur dingo mano nėštumas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 03 03, 11:53)
Bylos pavadinimas ,,Kur dingo mano nėštumas" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 03 03, 10:20)

Na mielosios baigiam sitas komedijas, kriminalus biggrin.gif blink.gif mirksiukas.gif
Griztam i realybe mirksiukas.gif

Ech, manosios mm turi prasideti kovo 8 mazdaug, per moters diena mano moteriskos dienos lotuliukas.gif , na bet labai tikiuosi, kad jos mane aplenks rolleyes.gif Galiu pradeti vardinti, ka jauciu, kokius pozymius, bet gal tiek to, kai bus II, imesiu jums juos cia 4u.gif O dabar laukiam laukiam ju 4u.gif

Ir visoms planuojancioms linkiu sulaukti graziu riebiu II 4u.gif
Atsakyti
Labas. Siandien visgi apsilankiau pas gine ir labai apsidziaugiau. Dave vilties kibirkstele, pasake, kad 95 % kad laukiuosi smile.gif Liepe dar po savaiteles ateiti pasitikrinti .. tai tikiuosi viskas bus tvarkoj smile.gif
Atsakyti
labukas visom, o as jau praradau vilti, na ir taip buvo aisku kad nieko nebus nes nejauciu jokiu nestumo pojuciu, isskyrus ta temperatura viena diena ir skonio receptorius, nezinau kas man buvo po siai dienai...gal persalau... g.gif , zodziu likus 3 dienom iki m dariau elektronini testuka parode jog not pregnant...taip kad laukiu savu dienu ir daugiau neieskosiu slieku ant asvalto, parasysiu kai jau tikrai uzkibs... verysad.gif
Atsakyti
Paprastai tariant pirmieji nestumo pozymiai yra tokie kai ir PMS ax.gif ir kiekviena is musu vienokius ar kitokius jauciam kas menesy pries atkeliaujant mmm ax.gif rimtesni pozymiai dazniausiu atveju isryskeja tikrai veliau,jau praejus nesulauktu mmm dienai ax.gif geriausia iki mmm dienos nieko nesureiksmint,o kai jau ju nera,tada pradet galvot,kad gal as nestuke.gif o va tos kantrybes daznaiusiai ir pritruksta rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa podberezka @ 2011 03 03, 02:49)
Šita mergaitė jau visas mėnuo bando mus ir save įtikinti,kad laukiasi g.gif Juk ne į mėnulį išvyko ir tą kraujo tyrimą galima pasidaryti bet kokiame didesniame Lietuvos mieste.Vos ne kas antra siūlėm jai jį pasidaryti,bet ji jo nesidarė,nes apie ką jin kalbėtų visą mėnesį  ax.gif Tikiuosi,kad klystu,bet man jau kažkokie įtarimai kyla g.gif

bet kokia tu pikta doh.gif smile.gif tai as vakar vien del kraujo tyrimo vaziavau, bet kadangi ten nebuvau uzsiregistravusi tik man uz pinigus echo padare:) kadangi ten kazka mate ir sako arba po keliu dienu tau bus mmm arba nestumas todel veliau nieko ir nebeieskojau kur vel galetu padaryti kraujo tyrima:) taigi jei savaites begije nebus mmm tai vel siausiu pas daktare ir viska normaliai uzsiregistuosiu.
Atsakyti
QUOTE(neverTuke @ 2011 03 03, 13:53)
Paprastai tariant pirmieji nestumo pozymiai yra tokie kai ir PMS ax.gif ir kiekviena is musu vienokius ar kitokius jauciam kas menesy pries atkeliaujant mmm ax.gif rimtesni pozymiai dazniausiu atveju isryskeja tikrai veliau,jau praejus nesulauktu mmm dienai ax.gif geriausia iki mmm dienos nieko nesureiksmint,o kai jau ju nera,tada pradet galvot,kad gal as  nestuke.gif o va tos kantrybes daznaiusiai ir pritruksta rolleyes.gif  bigsmile.gif

dekui uz paguoda, nu jo nuo siol viskas jokiu ankstyvuju nestumo pozymiu, jai nepasirodys men tik tada speliosiu ar buvo tie nestumo pozymiai ar ne mirksiukas.gif , o tai po to sugenda nuotaika ir jau tikies blogiausio schmoll.gif , manau mes save kankinam ieskodamos tu pozymiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neverTuke @ 2011 03 03, 16:53)
Paprastai tariant pirmieji nestumo pozymiai yra tokie kai ir PMS ax.gif ir kiekviena is musu vienokius ar kitokius jauciam kas menesy pries atkeliaujant mmm ax.gif rimtesni pozymiai dazniausiu atveju isryskeja tikrai veliau,jau praejus nesulauktu mmm dienai ax.gif geriausia iki mmm dienos nieko nesureiksmint,o kai jau ju nera,tada pradet galvot,kad gal as  nestuke.gif o va tos kantrybes daznaiusiai ir pritruksta rolleyes.gif  bigsmile.gif

100% teisybes
Atsakyti