ziuriu kad visos jus cia susimaisiusios

zodziu man buvo paskutiniu menesiniu diena vasario 4 diena

ir dabar gine nestumo nepatvirtino tiktai jinai matesi kad yra daugiau gleiviu ir kakoks taskiukas, bet tai sake galimas daiktas kad cia del ateinanciu menesiniu, bet as pasakiau kad man testai nesamones rodo beto ir siandien ryte dariau taip pat kazkokia neiaiski driuzele kuri isryskejo per tam skirta laika

taigi arba po keliu dienu man bus mmm arba ne

nes as irgi susimaisiusi esu

beto ta sausio menesi as irgi galvojau kad uzkibo bet man pramuse mmm tada galvojau kad ten galejo buti implantacija bet paskuj issiaiskinau kad ten buvo normaliom mmm

o as nestumo pozymiu nebeieskau , nes zinau kaip tai nervoja (ne pirmas kartas man jau su tokia situacija taip pat esu daug kartu galvojusi kad yra bet nebuvo) zodziu jei po kokiu poros savaiciu man mmm neatkeliaus eisiu pas gine vel

manes nesiunte kriaujo tyrimo nes buvau ne savo mieste ir tiesiog papuoliau ne pas savo daktarus tiesiog nebeistveriau ir nuejau ir susimokejau nesvarbu kiek kainuos kad man paziuretu (noriu kuo greiciau issiaiskinti nes noriu pradeti normaliai sportuoti )
Taigi isvados tokios kad mano gimdoje kazkas tikrai yra nes as maciau kad yra, bet tai nereiskia kad nestumas

tiesiog gali buti kad ten neapvaisintas kiausinelis tupi ir jis po keliu dienu pabegs.

Va