Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 03 03, 17:48)
bet kokia tu pikta doh.gif  smile.gif tai as vakar vien del kraujo tyrimo vaziavau, bet kadangi ten nebuvau uzsiregistravusi tik man uz pinigus echo padare:) kadangi ten kazka mate ir sako arba po keliu dienu tau bus mmm arba nestumas todel veliau nieko ir nebeieskojau kur vel galetu padaryti kraujo tyrima:) taigi jei savaites begije nebus mmm tai vel siausiu pas daktare ir viska normaliai uzsiregistuosiu.

tikrai taip pasake? kazkaip keistai, juk pries mm gleivine plona buna, o tada kazka matyti be sansu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 03 03, 00:23)
Taigi isvados tokios kad mano gimdoje kazkas tikrai yra nes as maciau kad yra, bet tai nereiskia kad nestumas smile.gif tiesiog gali buti kad ten neapvaisintas kiausinelis tupi ir jis po keliu dienu pabegs.  biggrin.gif Va smile.gif

Man tai labai keista,kad tu taip linksmai apie viska pasakoji! Taip dziaugeisi tariamu nestumu,o dabar su sypsenelem rasai,kad kazkas gimdoj yra,o po keliu dienu gali pabegti ir pan!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Nesuprantama man visa tai g.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos planuojancios ir jau turincios mazuosius stebukliukus 4u.gif

Norejau Jusu pasikausti...jeigu si men mano ciklas buvo 40 dienu.. doh.gif tai nebesuprantu, kada O turejo ivykti, ar dar ivyks...suprantu tik tiek, kad tiksliai paskaiciuoti nieko nepavyks... doh.gif reikejo dirbti siuo klausimu kiekviena diena (ka mes ir darem) biggrin.gif , kad pataikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2011 03 04, 09:50)
Sveikos gyvos planuojancios ir jau turincios mazuosius stebukliukus  4u.gif

Norejau Jusu pasikausti...jeigu si men mano ciklas buvo 40 dienu.. doh.gif tai nebesuprantu, kada O turejo ivykti, ar dar ivyks...suprantu tik tiek, kad tiksliai paskaiciuoti nieko nepavyks... doh.gif reikejo dirbti siuo klausimu kiekviena diena (ka mes ir darem)  biggrin.gif , kad pataikyti  ax.gif

o mmm jau atėjo? (jei rašai kad ciklas buvo 40 dienų). ar čia kalbi apie buvusio ciklo trukmę?
jei neatėjo ir nežinai O buvo ar ne, tai gal O testukus pabandyk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 04 kovo 2011 - 10:08
QUOTE(vikta @ 2011 03 04, 10:07)
o mmm jau atėjo? (jei rašai kad ciklas buvo 40 dienų)
jei neatėjo ir nežinau O buvo ar ne, tai gal O testukus pabandyk

Ne, ne mm da neatejo...praeitas ciklas buvo 40 d. , db jei ciklas bus normalus 28d., tai mm turetu ateiti kovo 8d., tai reikstu, kad O jau ivyko, o jeigu veluos ir isvis neateis, as tuo tik dziaugsiuosi ir sokiensiu is laimes thumbup.gif, ir tai reiks, kad beveik kas diena atliekamas "darbas" buvo ne veltui biggrin.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 03 04, 11:02)
tikrai taip pasake? kazkaip keistai, juk pries mm gleivine plona buna, o tada kazka matyti be sansu g.gif

meluot ma nnera pagrindo smile.gif tikrai kazka mateme su daktare , buvo tokia gleive ir viduriuke mazas taskiukas smile.gif as nezinau kas ten buvo bet daktare man sake arba cia apvaisintas arba neapvaisintas kiausinelis ir tiek smile.gif sako palauk dar ir suzinosi kas ten is tikro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2011 03 04, 10:10)
Ne, ne mm da neatejo...praeitas ciklas buvo 40 d. , db jei ciklas bus normalus 28d., tai mm turetu ateiti kovo 8d., tai reikstu, kad O jau ivyko, o jeigu veluos ir isvis neateis, as tuo tik dziaugsiuosi ir sokiensiu is laimes  thumbup.gif, ir tai reiks, kad beveik kas diena atliekamas "darbas" buvo ne veltui  biggrin.gif  ax.gif  ax.gif

Sveikutes. Nauja as cia pas jus 4u.gif
Daznai girdziu ir pati tuo tikiu kad per daznas smileysex.gif nieko gero planuojant leliuka. Nes vyro spermiukai nespeja subresti. Ir jei pati nejauti kada tau buna O tai geriausia iseitis as manau yra OT tuo labiau jei mmm nereguliarios. Nes gali buti taip kad tau bus O, tu to nezinosi ir kaip tycia visai nenoresit smileysex.gif ir gali praziopsoti. Zinoma labai daznai buna (nezinau del kokiu priezasciu) taip kad darai OT, atlieki namu darbus butent vaisingomis dienomis, bet vis tiek imi ir sulauki tu nelabuju mmm unsure.gif Dar vienas dalykas is mano drauges patirties, kad O gali vykti du kartus vieno ciklo metu. Pati to nepatyriau, nes po to kai testukas parode O ir atlikome ND as ju daugiau nesidariau, bet dabar gailiuosi, nes siandien man 25ciklo diena ir pamaciau isskyras butent tokias kokios buna per O. Tai nei pati nesuprantu ar cia tik siaip kazkas, ar cia mano antra O si cikla unsure.gif Dabar tiek gaila kad nesidariau testuku ir nezinau doh.gif
Na o jeigu apie nestumo pojucius tai kai labai labai lauki mazo stebukliuko tai buna kad jau rodosi imi ir jauti visus pojucius. Asmenskai as paskutiniu metu daugiau apie nieka negalvoju, laukiu dar savaitele ir jei nesulauksiu savo mmm tai darysiu testuka unsure.gif gal gi si kartuka pasiseke rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanaxxxx: 06 kovo 2011 - 02:22
Siandien perskaiciau visas Gintare_gabanna zinutes smile.gif kazkaip man yra itarimas, kad gal mergaite kazkiek zaidzia is neturejimo ka veikti ax.gif Na tikiuosi kad klystu ax.gif tuomet atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 06, 19:41)
Siandien perskaiciau visas Gintare_gabanna zinutes  smile.gif  kazkaip man yra itarimas, kad gal mergaite kazkiek zaidzia is neturejimo ka veikti  ax.gif Na tikiuosi kad klystu  ax.gif tuomet atsiprasau  4u.gif

Labai klysti smile.gif galiu jei nori talonelio nuotrauka padaryti kad antradieni vel vaziuosiu pas gine smile.gif nera man ko zaisti. tiesiog esu ne ka maziau sutrikusi kas dedasi manyje taip pat kaip jus norite kuo greiciau patapti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 03 06, 20:17)
Labai klysti smile.gif galiu jei nori talonelio nuotrauka padaryti kad antradieni vel vaziuosiu pas gine smile.gif nera man ko zaisti. tiesiog esu ne ka maziau sutrikusi kas dedasi manyje taip pat kaip jus norite kuo greiciau patapti  nestuke.gif

o testuko nekartojai daugiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2011 03 06, 21:56)
o testuko nekartojai daugiau?  ax.gif

man irgi tas klausimas vis kirba, nes jeigu jau buvo pasirodes vaiduokliukas ir is ties butu nestumas, tai tikrai II juosteles jau labai rysketu.
Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 03 06, 23:00)
man irgi tas klausimas vis kirba, nes jeigu jau buvo pasirodes vaiduokliukas ir is ties butu nestumas, tai tikrai II juosteles jau labai rysketu.

tai kartojau, parode vel II tai tada nuejau pas gine bet privaciai be eiles smile.gif taigi man tik surado laiko echo paziureti. kazka mate bet nestumo negalejo garantuoti. tai todel dabar uzsiregistravau antradieniui kad galeciau viska tiksliai pasidaryti ir issitikinti kodel man testai rodo neryskius II ir ka ten mate mano pilvuke smile.gif
AS nezinau merginos kodel jus suradot kazkoki pagrinda manimi netiketi. Kazkaip labai negrazus jusu elgesys. Jei jau labai cia jus nedraugiskos ir kaltinat dar kad as is neturejimo ka veikti cia rasineju doh.gif , tai galiu cia ir neberasyti... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti