QUOTE(ask4aretux @ 2011 03 04, 10:10)
Sveikutes. Nauja as cia pas jus
Daznai girdziu ir pati tuo tikiu kad per daznas

nieko gero planuojant leliuka. Nes vyro spermiukai nespeja subresti. Ir jei pati nejauti kada tau buna O tai geriausia iseitis as manau yra OT tuo labiau jei mmm nereguliarios. Nes gali buti taip kad tau bus O, tu to nezinosi ir kaip tycia visai nenoresit

ir gali praziopsoti. Zinoma labai daznai buna (nezinau del kokiu priezasciu) taip kad darai OT, atlieki namu darbus butent vaisingomis dienomis, bet vis tiek imi ir sulauki tu nelabuju mmm

Dar vienas dalykas is mano drauges patirties, kad O gali vykti du kartus vieno ciklo metu. Pati to nepatyriau, nes po to kai testukas parode O ir atlikome ND as ju daugiau nesidariau, bet dabar gailiuosi, nes siandien man 25ciklo diena ir pamaciau isskyras butent tokias kokios buna per O. Tai nei pati nesuprantu ar cia tik siaip kazkas, ar cia mano antra O si cikla

Dabar tiek gaila kad nesidariau testuku ir nezinau

Na o jeigu apie nestumo pojucius tai kai labai labai lauki mazo stebukliuko tai buna kad jau rodosi imi ir jauti visus pojucius. Asmenskai as paskutiniu metu daugiau apie nieka negalvoju, laukiu dar savaitele ir jei nesulauksiu savo mmm tai darysiu testuka

gal gi si kartuka pasiseke