Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 03 06, 23:34)
tai kartojau, parode vel II tai tada nuejau pas gine bet privaciai be eiles smile.gif taigi man tik surado laiko echo paziureti. kazka mate bet nestumo negalejo garantuoti. tai todel dabar uzsiregistravau antradieniui kad galeciau viska tiksliai pasidaryti ir issitikinti kodel man testai rodo neryskius II ir ka ten mate mano pilvuke smile.gif
AS nezinau merginos kodel jus suradot kazkoki pagrinda manimi netiketi. Kazkaip labai negrazus jusu elgesys. Jei jau labai cia jus nedraugiskos ir kaltinat dar kad as is neturejimo ka veikti cia rasineju doh.gif ,  tai galiu cia ir neberasyti...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nu jau nu jau 4u.gif laukiam istorijos pabaigos,neprapulk ydomiausioj vietoj bigsmile.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
gintare gabana, laukiam tavo istorijos pabaigos...jinai baisiai paini ir neaiski, bet tikrai nuosirdziai tikiuosi, kad po tavo sirdute gyvena nauja gyvybe...

Ech, man pirma karta gyvenime maudzia krutine...nejau tai gali buti pozymis... ax.gif man net pries mmm krutines niekada nemausdavo...o dabar jau savaite...
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2011 03 06, 22:28)
gintare gabana, laukiam tavo istorijos pabaigos...jinai baisiai paini ir neaiski, bet tikrai nuosirdziai tikiuosi, kad po tavo sirdute gyvena nauja gyvybe...

Ech, man pirma karta gyvenime maudzia krutine...nejau tai gali buti pozymis... ax.gif man net pries mmm krutines niekada nemausdavo...o dabar jau savaite...

Zinok labai rimtas pozymis jei krutine jautri pasidare smile.gif kelinta ciklo diena pas tave dabar? Kada testuka bandysi?
Man siand.lyg truputi pilvo apacia suskausta, lyg kairi sona, unsure.gif nejaugi ir vel sulaiksiu mmm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 06, 22:50)
Zinok labai rimtas pozymis jei krutine jautri pasidare  smile.gif  kelinta ciklo diena pas tave dabar? Kada testuka bandysi?
Man siand.lyg truputi pilvo apacia suskausta, lyg kairi sona,  unsure.gif nejaugi ir vel sulaiksiu mmm  verysad.gif

Na as labai arti neprisileidziu tu minciu, kad galiu buti nestuke.gif ... kai testasrodys ryskius II, tada jau patikesiu 4u.gif *****, kadangi praeitas ciklas buvo 40 dienu, tai sunku db kazka ivardinti, seip realiai sia savaite turetu mmm buti, bet as lb lb tikiuosi, kad ju nebus...manau sugadinsiu testuka koki ketvirtadieni, jei sulauksiu bigsmile.gif man ir krutine maudzia, ir pilvo apacia ir plius desini sona dar...o tau matai kairi bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gintare_gabanna @ 2011 03 06, 21:34)
tai kartojau, parode vel II tai tada nuejau pas gine bet privaciai be eiles smile.gif taigi man tik surado laiko echo paziureti. kazka mate bet nestumo negalejo garantuoti. tai todel dabar uzsiregistravau antradieniui kad galeciau viska tiksliai pasidaryti ir issitikinti kodel man testai rodo neryskius II ir ka ten mate mano pilvuke smile.gif
AS nezinau merginos kodel jus suradot kazkoki pagrinda manimi netiketi. Kazkaip labai negrazus jusu elgesys. Jei jau labai cia jus nedraugiskos ir kaltinat dar kad as is neturejimo ka veikti cia rasineju doh.gif ,  tai galiu cia ir neberasyti...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

tai kad pries gine dareisi testus tai zinau, bet jau po gines ar dar dareisi? nes jau kokia savaite praejo nuo gines apsilankymo, tai negi neknietejo testuko pasidaryt, paziuret kaip tos juosteles ryskeja? ax.gif tikiuosi nepabegsi dabar kai istorijos atomazga jau taip netoli bigsmile.gif nepalik musu nezinioj biggrin.gif

QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 06, 22:50)
Man siand.lyg truputi pilvo apacia suskausta, lyg kairi sona,  unsure.gif nejaugi ir vel sulaiksiu mmm  verysad.gif

vyk tokias mintis salin smile.gif
Atsakyti
Ne smile.gif nesidariau daugiau, atsibodo tiesiog pirkalioti juos smile.gif normaliai uzsiregistravau pas gine ir viskas. Tikiuosi rytoj suzinosiu rezultata del ko cia taip smile.gif o palei preitas mmm tai man jau turetu veluoti 6dienas biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

neiskenciau, siandiena pasidariau testuka...ir matau vaiduokliuka bigsmile.gif pati dar tuo netikiu wub.gif wub.gif wub.gif bijau garsiai saukti...
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2011 03 07, 10:51)
labas rytas  4u.gif

neiskenciau, siandiena pasidariau testuka...ir matau vaiduokliuka  bigsmile.gif pati dar tuo netikiu  wub.gif  wub.gif  wub.gif bijau garsiai saukti...

4u.gif 4u.gif 4u.gif mergyte tyliai sveikinu tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 07, 09:56)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  mergyte tyliai sveikinu tave  mirksiukas.gif

Tyliai sakau aciu wub.gif ax.gif 4u.gif bigsmile.gif
nuo jauduliuko pilve drugeliai laksto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2011 03 07, 10:58)
Tyliai sakau aciu  wub.gif  ax.gif  4u.gif  bigsmile.gif
nuo jauduliuko pilve drugeliai laksto  wub.gif

wub.gif wub.gif tegu tvirteja tavo zirniukas,ir po keliu dieneliu linkiu riebius II pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2011 03 07, 09:51)
labas rytas  4u.gif

neiskenciau, siandiena pasidariau testuka...ir matau vaiduokliuka  bigsmile.gif pati dar tuo netikiu  wub.gif  wub.gif  wub.gif bijau garsiai saukti...

super thumbup.gif thumbup.gif linkiu kad vaiduokliukas rysketu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2011 03 07, 11:51)
labas rytas  4u.gif

Tylus sveikinimai 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti