Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

QUOTE(Klaipedele @ 2011 01 21, 17:06)
Sveikos, mes jau irgi pradėjome planuoti savo mažuliuką. Pastarąsias porą savaičių pamausdavo pilvo apačią, keletą kartų sudūrė kairėje pusėje, kokią savaitę ir vidurius pūtė, bet daugiau nieko. Mmm jau dieną vėlavo (TIK biggrin.gif ) Vakar vakare pradėjo teplioti rausvai, šįryt rusvai, paskui nustojo. Bet visą dieną jaučiu pilvo maudimą, kaip per mmm, tik nesmarkų,  (per mmm eapsieinu be ibumetino). O dabar vėl padaugėjo kraujingų išskyrų sad.gif Jaučiu vistik ateis...

svarbiausia nusiramink, jei ateis mmm kita cikla labiau pasistengsit, o jei neateis dziaugsmingai tave islydesim mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(letute25 @ 2011 01 21, 00:27)
Man regis tai visai geros naujienos, palauk poros dienu ir darykis NT. Tikiu kad jis tau parodys II juosteles  bigsmile.gif

Atejau..nusiminusi schmoll.gif
Atejo nelauktosios.... aggressive.gif cray.gif
Lauksim kol praeis...ir tada vel planuosim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2011 01 21, 21:48)
Atejau..nusiminusi  schmoll.gif
Atejo nelauktosios....  aggressive.gif  cray.gif
Lauksim kol praeis...ir tada vel planuosim  unsure.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2011 01 21, 22:48)
Atejau..nusiminusi  schmoll.gif
Atejo nelauktosios....  aggressive.gif  cray.gif
Lauksim kol praeis...ir tada vel planuosim  unsure.gif

4u.gif nenusimink
Atsakyti
Aciu,merginos uz palaikyma...
Siandien nusiminusi dar labiau verysad.gif
Taip pilva skauda nuo mmm,kad neatsimenu ar is vis man gyvenime yra taip skaudeja...is lovos neislipu cray.gif
Atsikeliau iki spinteles vaistu nuejau paimti ir vel atsiguliau!
Gaila,kad vyras dirba iki vakaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2011 01 22, 14:02)
Aciu,merginos uz palaikyma...
Siandien nusiminusi dar labiau  verysad.gif
Taip pilva skauda nuo mmm,kad neatsimenu ar is vis man gyvenime yra taip skaudeja...is lovos neislipu  cray.gif
Atsikeliau iki spinteles vaistu nuejau paimti ir vel atsiguliau!
Gaila,kad vyras dirba iki vakaro  verysad.gif

pilnai zinok tave suprantu, man taip irgi buvo si menesi, jau galvojau kad nestuke.gif o kai suzinojau nera, tai nusivyliau, viska skaudejo, niekas nemiela. Pabandyk rasti uzsiemima, nekiurksos namie arba bent jau rask kokiu veikla namie, kad tik maziau laiko apmastymams. o kai vyras gris, traukite i miesta, kad ir pasivaikscioti ir deserto sukirsti. group.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės smile.gif Šiame forume paskaitinėju dažnai. Nusprendžiau ir pasisakyti. Šiandien man jau 36 c.d. Paprasati mano ciklas trunka 30-32 d. Mėnesinių nėra (dar ne vakaras, bet labai norėčiau pagaliau jų nebesulaukti). Nuo ovuliacijos vis pamausdavo pilvą, krūtinė buvo pajautrėjusi. Tačiau nuo vakar pilvo nebemaudžia, o viena krūtis palietus skausminga šiek tiek. Dar keistas dalykas buvo, kad šios savaitės pradžioje (kai jau turėjo ateiti mėnesinės) labai nelauktai susuko pilvą (kažkuri forumietė yra rašiusi, kad jai ir taipo buvo, kai įvyko implantacija). Kažkas pasidarė su subinkauliu. Šią savaitę kelias dienas atsisėdus ir atsistojus man jį vis suskausta, nors niekur nesusitrenkiau. Pirmą kartą man taip. Dar vakar vakare keistai pradėjo mausti kojas: tai vienoj kojoj šlaunį, apie kelią, blauzdikaulį, net pirštus. Su kita koja irgi tas pats. Nėštumo testo nesidariau. Bet ryt eidama iš darbo ketinu nusipirkti, jei iki to laiko nesusirgsiu.
Kaip norėčiau sužinoti, kad pagaliau, na pagaliau pavyko. Turiu viltį, nes mano ciklas yra gana reguliarus, o šį kartą jau suteikia vilties ...
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Papasakosiu ir as savo istorija. Su vyru jau senokai planuojame leliuka, bet vis nieko... Si menesi O buvo 3-4 d. KIbome i darba. Praejus kelioms dienoms po O krutine tabo labai skausminga, maude pilvo apacia, nuolat norejau miego. 13 d pasirode siek tiek kraujo, bet tik vos vos, niekad nera taip buve, pasiskaiciau internete info, tai galejo buti implantacija. Pasidariau du NT pasirodydavo vaiduokliukai bet tik po keliu valandu g.gif Taigi su nerimu laukem mmm dienos. Ciklas mano reguliarus, kaip laikrodukas. Mmm turejo prasideti 17 d. Diena pries turejusias pasirodyti mmm pasidariau dar viena NT ir vaiduokliukas buvo jau daug ryskesnis ir pasirode po 10 min. O kita diena sulaukiau mmm verysad.gif Baisiai nusivyliau... Mmm buvo ne tokios kaip visad, todel kankino kazkokia nuojauta. Nusprendziau pasidaryti dar viena NT juostele tapo dar ryskesne ax.gif Pasimeciau visiskai. Del sventos ramybes nusprendziau pasidaryti kraujo tyrima. Ir ka jus galvojate ax.gif As nestuke.gif skaiciukai buvo 31,2. Ka jus apie tai galvojate ar ne per mazi skaiciukai? Rytoj vaziuosiu pakartoti kraujo tyrimo ir paziureti ar auga skaiciukai. Nes kelias dienas buvo pasirodziusios keistos spalvos isskyros g.gif Krutine jau nebe jautri, pilvo nebemaudzia tik baisiai skauda nugara ir jauciuosi labai pavargusi. Ka apie tai galvojate? Pasidalinkite savo mintimis wub.gif
Atsakyti
jeigu yra tepliojimas manau truksta progesterono, mano pasiulymas butu toks, pasidaryk vel HCG ir su tais abiems skaiciukais tiesiu taikymu pas gine, butinai pasisakyk kad teplioja maudzia ir ttt. ir kuo daugiau ilsekis, gulinek, aukstai nekilnok ranku, jokiu stresu na cia ta ir pati zinai. sekmes 4u.gif
ai ir dar nepakenktu progesterono tyrima pasidaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženy: 23 sausio 2011 - 16:20
QUOTE(Renatele87 @ 2011 01 23, 12:53)
Sveikos mergaites  smile.gif   Papasakosiu ir as savo istorija. Su vyru jau senokai planuojame leliuka, bet vis nieko... Si menesi O buvo 3-4 d. KIbome i darba. Praejus kelioms dienoms po O krutine tabo labai skausminga, maude pilvo apacia, nuolat norejau miego. 13 d pasirode siek tiek kraujo, bet tik vos vos, niekad nera taip buve, pasiskaiciau internete info, tai galejo buti implantacija. Pasidariau du NT pasirodydavo vaiduokliukai bet tik po keliu valandu  g.gif  Taigi su nerimu laukem mmm dienos. Ciklas mano reguliarus, kaip laikrodukas. Mmm turejo prasideti 17 d. Diena pries turejusias pasirodyti mmm pasidariau dar viena NT ir vaiduokliukas buvo jau daug ryskesnis ir pasirode po 10 min. O kita diena sulaukiau mmm  verysad.gif  Baisiai nusivyliau... Mmm buvo ne tokios kaip visad, todel kankino kazkokia nuojauta. Nusprendziau pasidaryti dar viena NT juostele tapo dar ryskesne  ax.gif  Pasimeciau visiskai. Del sventos ramybes nusprendziau pasidaryti kraujo tyrima. Ir ka jus galvojate  ax.gif As  nestuke.gif  skaiciukai buvo 31,2. Ka jus apie tai galvojate ar ne  per mazi skaiciukai? Rytoj vaziuosiu pakartoti kraujo tyrimo ir paziureti ar auga skaiciukai. Nes kelias dienas buvo pasirodziusios keistos spalvos isskyros  g.gif Krutine jau nebe jautri, pilvo nebemaudzia tik baisiai skauda nugara ir jauciuosi labai pavargusi. Ka apie tai galvojate? Pasidalinkite savo mintimis  wub.gif

na, nežinosi kaip realiai viskas yra. pakarti reikėtų ir HCG, kad įsitikinti kad nėštumas didėja.
čia šiaip info dėl HCG rezultato pagal savaites

Weeks of pregnancy after last period Days after conception HCG level for single baby (mIU/ml or IU/L)

Week 3 7 0 to 5

Week 4 14 (next period due) 5 to 426

Week 5 21 18 to 7340

Week 6 28 1,080 to 56,500

Weeks 7 to 8 35 to 42 7,650 to 229,000

Weeks 9 to 12 49 to 70 25,700 to 288,000

Weeks 13 to 16 77 to 100 13,300 to 254,000

Weeks 17 to 24 4,060 to 165,400

Weeks 25 to birth of baby 3,640 to 117,000
4 to 6 weeks after birth Less than 5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 23 sausio 2011 - 16:21
Labukas, visoms planuojancioms ir jau esamoms nestuke.gif papasakosiu ir as savo istorija:)su MB rimtai leliuka planuojam tik pirma menesi:)mano paskutines mmm buvo sausio 1d., ciklas 29-31 diena:)sausio 13d. pasidariau ovuliacijos testa ir parode dvi ryskias juosteles:)tad kibome i darba biggrin.gif biggrin.gif po kokiu keturiu dienu krutine pasidare neapsakomai jautri ir skaudanti...tiesiog pulsuojanti ir karsta biggrin.gif turejau begti nusipirkti minksta liemenele, nes tiesiog nebegalejau nesioti, kurias turejau...panasus jausmas man buna kokios 3 dienos iki mmm, bet db dar dvi savaites buvo likusios, kai prasidejo...dar kartais papykina, kartais uzeina tokie miego priepuoliai vidury dienos, kad krentu i lova biggrin.gif jau kelinta diena skauda galva ir nesuprantu del ko...i tualeta siaip visada daznokai vaikstau, nes geriu daug arbatu, bet db per nakti kokius 2-3 kartus einu...apetitas kartais lb didelis, o kartais net negaliu paziuret i maista...va dar kuno temperatura truputi pakilusi, vakar buvo 37.1, snd 36.8...ai, dar nuolatos skauda pilvo apacia ir strenas....vakar dariausi testuka, bet rode neigiama...suprantu, kad dar anksti, bet nuliudau...bandysiu kita savaite dar karteli...pas ginekologe uzsirasiusi sausio 31d...siaip galvoju gal per anksti eit, svarstau nusikelti vizita savaitelei, jei neatkeliaus nelaukiamos mmm...
taigi, merginos, ka manote, ar galiu but nestuke.gif ?
Atsakyti
dar pamirsau pamineti, kad ziaaaauriai ant saldumynu traukia blush2.gif doh.gif : ir daznai buna skrandzio raizymai... unsure.gif
Atsakyti