Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

Skaitau visu istorijas ir net pavydu darosi....jus visos jauciat simptomus, o as ne . Man manosios turi prasideti 31 diena, bet nejauciu nieko (tik truputi pilva pamaudzia, bet cia greiciausiai nuo artejanciu mmm)jokio kito pozymio nei su ziburiu nerastum schmoll.gif o preita menesi taip viska jauciau, galvojau kad jau nestuke.gif , bet....si tai jau nieko nebesitikiu..o taip slapta tikejaus, kad gal stebukliukas ant vyro gimtadienio mus aplankys....ka gi liko laukti mmm, o po to ilgas vel menesio pabaigos laukimas doh.gif Pavargstu jau save drasint....
Atsakyti
Atejo vakar mmm... Nelemta dar buvo. Nieko, pabaigsiu diplominį, išsilaikysiu paskutinį egzaminą ir jau kovą būsiu laisva kaip paukštis smile.gif Bus galima ramiai miegoti ir bandyti viską iš naujo smile.gif
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif
nors temele tik (manau)pastojusioms, bet ir as jungiuosi o jusu buri 4u.gif smile.gif jau pusmetis berods kai nieko nebenaudojam, nesisaugom, tik leidau savo organizmui truputi apsivalyti nuo tu''sauganciu chemiju'' biggrin.gif ir gamyba pas mus kolkas tik menuo blush2.gif ... bet turim vilti jog pasiseks thumbup.gif pirma men, kai bandem, tai berods nieko nespejo ivykti, tik vyko nedidelis kraujavimas, del ko esu nustebusi. dabar nebelaukiam tu ''geru dienu'' ''darbuojames'' biggrin.gif nesvarbu vaisinga ar ne...juk bet kada gali uzkibt.. mirksiukas.gif skaiciau kad spermiukas gyvas yra iki 5 paru, jei tai tiesa- ir jei viskas bus gerai, tai manau kad si men turetu uzkibt smile.gif nors pozymius kazkokius jau pradejau jaust, ir nesuprantu kas tai, ar pms ar ...? nes siandien gera pusdieni jauciu pilvelyje toks svelnumas, atrodo kasko tiek daug kad netelpa biggrin.gif
beabejo dariau 4 testus ir visi kaip vienas rodo ta pati- I. liudna ir jau neviltis buvo suemus kad po pirmo bandymo negaliu turet savo stebuklelio : verysad.gif
Atsakyti
Snd ryte dariausi testuka smile.gif ir negalejau patiketi, kai pamaciau vaiduokliuka!!!! lotuliukas.gif clap.gif yahoo.gif be galo dziaugiuosi, bet kartu ir bijau truputuka...kad tik jis nebutu sumelaves man unsure.gif savaites gale dar pakartosiu, o po poros savaiciu pas ginekologe eisiu, kad patvirtintu ax.gif linkiu visoms kuo greiciau pamatyti tas dvi laukiamas juosteles!!
Atsakyti
QUOTE(indroooote @ 2011 01 24, 10:16)
Snd ryte dariausi testuka smile.gif ir negalejau patiketi, kai pamaciau vaiduokliuka!!!!  lotuliukas.gif  clap.gif  yahoo.gif be galo dziaugiuosi, bet kartu ir bijau truputuka...kad tik jis nebutu sumelaves man unsure.gif savaites gale dar pakartosiu, o po poros savaiciu pas ginekologe eisiu, kad patvirtintu ax.gif linkiu visoms kuo greiciau pamatyti tas dvi laukiamas juosteles!!

didziausi sveikinimai,linkiu kad nt rysketu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indroooote @ 2011 01 24, 09:16)
Snd ryte dariausi testuka smile.gif ir negalejau patiketi, kai pamaciau vaiduokliuka!!!!  lotuliukas.gif  clap.gif  yahoo.gif be galo dziaugiuosi, bet kartu ir bijau truputuka...kad tik jis nebutu sumelaves man unsure.gif savaites gale dar pakartosiu, o po poros savaiciu pas ginekologe eisiu, kad patvirtintu ax.gif linkiu visoms kuo greiciau pamatyti tas dvi laukiamas juosteles!!

Pasidaryk kraujo tyrima nestumui nustatyti ir nereiks laukti bei kankintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indroooote @ 2011 01 24, 08:16)

sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indroooote @ 2011 01 24, 07:16)

sveikinimai didziausi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Siuo metu neturiu su kuom pasitarti ar kaip pasitikrinti. O gal tiksliau noro nera...nesinori skelbti melaginga aliarma. Reikalas tas, kad su vyru siuo metu esame isvyke. Pas gydytoja neturiu galimybes nueiti. Vienai i parduotuve niekaip nepavyks issmukti. O noretusi pagaliau jam pranesti gera naujiena. Leliu mes planuojame, bet ale lengva forma. Jokiu dienu, ovuliaciju neskaiciuojame. Butu beprasmiska, nes daznai jo nebuna namie.
Jau kelios dienos kaip jauciu tam tikrus pozymius. Erzina tam tikri kvapai. Norisi paprasto naminio maisto (o cia jo nera). Bet ko valgyti tiesiog negaliu. Jauciu bloguma (nevemiu) silpnuma, krutine patinusi, nesmagiai jautri, dienos veluoja (taciau velavimas man nenaujiena pakeitus aplinka. budavo, kad ir kelis menesius nebudavo). Paskutini karta gruodzio vid. jas apturejau. Keliuosi i toleta net nakti (seip visad lakstau, bet nakti retai). atrodo noriu namo, bet dar savaite teks palaukti.
Nezinau ka maniskis galvoja, kai vis uzsimenu kasdien, kad ne kaip jauciuosi, bet kaip sakiau, noretusi buti paciai garantuotai, kad kazka sakyti jam. Jau keli menesiai kai bandome ir vis tekdavo pranesti, kad deja ne. Niekas is artimuju taip pat nezino, todel nera su kuom pasitarti.
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 01 23, 17:20)
na, nežinosi kaip realiai viskas yra. pakarti reikėtų ir HCG, kad įsitikinti kad nėštumas didėja.
čia šiaip info dėl HCG rezultato pagal savaites

Weeks of pregnancy after last period Days after conception HCG level for single baby (mIU/ml or IU/L)

Week 3 7 0 to 5

Week 4 14 (next period due) 5 to 426

Week 5 21 18 to 7340

Week 6 28 1,080 to 56,500

Weeks 7 to 8 35 to 42 7,650 to 229,000

Weeks 9 to 12 49 to 70 25,700 to 288,000

Weeks 13 to 16 77 to 100 13,300 to 254,000

Weeks 17 to 24 4,060 to 165,400

Weeks 25 to birth of baby 3,640 to 117,000
4 to 6 weeks after birth Less than 5

siulau nueiti pas gyd, pasidaryti echoskopija, nes nedidelis skaiciukas gali reiksti nestuma ( mano bendradarbe laukesi 3 dukreles kiekviena nestumo menesi sulaukdavo menesiniu, bet gali buti ir nykstantis nestumas, todel ir parode hcg mazus skaiciukus.
QUOTE(indroooote @ 2011 01 24, 09:16)

tyliai sveikinu, kad neisgasdinti vaiduokliuko 4u.gif
Atsakyti
Mano nestumas dabar 5savaites ir as nieko nejauciu blink.gif nei pykina,nei nuovargis,netgi krutines galima sakyt neskauda blink.gif kad nestumas dideja suprantu tik is NT,kuris parodo kiek savaiciu nuo pastojimo. ax.gif buvo 2-3,o dabar jau rodo daugiau bigsmile.gif
user posted image
Iki echo dar reiks paluket(gyvenu UK,teks eit privaciai),nes noriu kad matytusi ir sirdute,o kai sitaip jokiu pozymiu nesijaucia,tai sunku ysivaizduot,kad esu nestuke.gif vis nerimas kankina ar auga zirniukas ax.gif
Atsakyti
Aciu visoms, mergaitems, uz sveikinius smile.gif smile.gif kai zinosiu 100% diagnoze, parasysiu 4u.gif dar bijau dziaugtis ax.gif

QUOTE(Renatele87 @ 2011 01 24, 09:58)
Pasidaryk kraujo tyrima nestumui nustatyti ir nereiks laukti bei kankintis  smile.gif

o del kraujo tyrimo, tai truputi brangoka pas mus - 35lt...nebedaug iki nelaukiamu mmm liko, tai viskas ir paaiskes mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar vieno dalykelio noreciau pasiteirauti... blush2.gif jau antra diena staigiai atsistojus is lovos, lb suskausta tai viena sona, tai kita sona pilvo apacioje..toks kaip tempimo jausmas...net suriecia kartais...bet po keliu sekundziu skausmas praeina ir vel lyg niekur nieko nebuvo...ar yra kuriai taip buve, m?lb neramu darosi, kad kazkas negerai unsure.gif unsure.gif 4u.gif
Atsakyti