Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

Labas rytas biggrin.gif Na ir kaip rytas be SM ir kavos puodelio lotuliukas.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 18, 21:45)
MB tai juokiasi, sako nors alga gautum uz sedejima supermamoj  lotuliukas.gif

thumbup.gif

QUOTE(Infinity_ @ 2011 01 18, 21:47)
ryto negalim pradėt be SM smile.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2011 01 18, 21:12)
Merginos šventė pas mane  bigsmile.gif  "Realybės šau uždarymas". Jei kam reikia galiu duot žmogaus kontaktus, kuris daro roletus. mes palyginus su DEXTEROS siūloma kaina sutaupėme 350LT.

as irgi pakeiciau firmacius pries pat pinigu sumokejima, tai susitaup panasiai thumbup.gif o padare taip pat labai gerai roletus, tik lipdukas ne dekterieciu
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 19, 00:55)
Jau sukūriau savo albumą  ax.gif

Ooo, karkasinis namas, musu irgi drinks_cheers.gif . Nu fainas ax.gif . Katiline, garazas kokie tvarkingi. Man vis keista, kaip zmones pradeda nuo situ patalpu biggrin.gif . As pripratus, kad i sias patalpas zmones visai nekreipia demesio (cia Amerikoj), stovi betono sienos, grindys ir gerai. Pradzioj kai pamaciau, kad zmones klijuoja garazo grindis plytelemis ar katiline, nu galvoju, turbut prie babkiu biggrin.gif . Pas mus net ir nesuklijuotu plyteliu, kai tiek vamzdziu ant sienos, tai bet ka patepsim, kad gipskartonio nesimatytu ir gerai biggrin.gif
Nukrypau nuo temos tongue.gif .
O terasa darysit is lentu, tokios pat spalvos, kaip ant sienos?
Ir pastebiu, kad labai daug forumieciu, deda vaiku, gyvunu foto, bet vat savo neideda. Bijot savo parodyt ar kas cia yra biggrin.gif ? Negi jums neidomu tarkim kaip kitos forumo dalyves atrodo, ypac kai ne pirmi metai cia bendraujam kaikurios...

QUOTE(Jurgita26 @ 2011 01 19, 01:26)
Skaitau jusu zinutes ir baltai pavydziu, kad jau vidu isirenginejat, baldus perkat.

Kokios spalvos langus dejot, as zadu plastikinius rudus, tik noreciau, kad butu ne apklijuoti, o is rudo plastiko, ar pas kuria nors yra tokie, kur pirkot, per kiek laiko padare?

As irgi pavydejau baltai, kai kazkas kraustesi, o mes tik sklypo ieskojom, bet greit tas laikas prabego ax.gif
Langus daro jauciu 1-2 men. g.gif
O kur statotes?

QUOTE(asaraa @ 2011 01 19, 09:26)
Labas rytas  biggrin.gif Na ir kaip rytas be SM ir kavos puodelio lotuliukas.gif
thumbup.gif
doh.gif  lotuliukas.gif

As tai tyliai prie kompo smurkst, kad mazoji dar neatsikeltu koki pusvalandi biggrin.gif (mes visi einam velai miegot). O MB sako vakar, tai gal vietoj manes kompa pasiguldyk, kad tau jo taip reikia lotuliukas.gif (vakar jau grynai visa diena sedejau, nes buvo kas su mazaja uzsiima, MB valgyt dare, o as varvinau seile ziurinedama grozius kompe, pradesiu apie augalus dometis, nes ziuriu net pavadinimu jokiu nezinau cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 19, 10:28)
pradesiu apie augalus dometis, nes ziuriu net pavadinimu jokiu nezinau cool.gif )

as gavau knyga kaledoms dovanu ''Didzioji sodo enciklopedija'' tai jau skaitymo....bet nezinau kada pradesiu...knygu nemegstu skaitytt...
Atsakyti
Facebooke draugai ikele fotkiu, persikrauste i kita nama Amerikoj (tikrai ne nauja) ir garaze tik gipskartonis su uzteptom siulem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 19, 09:28)
Ooo, karkasinis namas, musu irgi  drinks_cheers.gif . Nu fainas  ax.gif . Katiline, garazas kokie tvarkingi. Man vis keista, kaip zmones pradeda nuo situ patalpu biggrin.gif . As pripratus, kad i sias patalpas zmones visai nekreipia demesio (cia Amerikoj), stovi betono sienos, grindys ir gerai. Pradzioj kai pamaciau, kad zmones klijuoja garazo grindis plytelemis ar katiline, nu galvoju, turbut prie babkiu biggrin.gif . Pas mus net ir nesuklijuotu plyteliu, kai tiek vamzdziu ant sienos, tai bet ka patepsim, kad gipskartonio nesimatytu ir gerai biggrin.gif
Nukrypau nuo temos tongue.gif .
O terasa darysit is lentu, tokios pat spalvos, kaip ant sienos?

Labas rytas smile.gif ,
Taip, irgi karkasinis drinks_cheers.gif Nuo katilinės tikriausiai pradedame todėl, kad jei ką, pasimokytumėm, kai dėsim gerasias patalpas, va kaip pvz., dėl garažo. Buvo per mažas tarpelis tarp plytelių, tai į vonias jau dėjome storesnį kryželį. Beje, katilinėje, plytelės tai pačios paprasčiausios kokios tik begali būti, tiesiog jas sudėjus tvarkingiau atrodo. Garaže mes irgi neplanavome dėti, tiesiog už labai gerą kainą jas nusipirkome thumbup.gif
O namo medžio spalvą tai as truputį suklydau išsirinkusi, norėjau, kad truputį būtų šviesesnė, tokia lengvai gelsva, beveik balta, kad prie langų tiktų. Na kada nors su laiku ją perdažysim... o apie terasą dar negalvojam ax.gif norim iš pradžių minimaliai vidų įsirengti ir įsikelti.... yahoo.gif
O savo nuotrauką tikrai įkelsiu, aš gi dar naujokė sokiai.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ritaram- saunus namukas... MB tikriausiai niekada nepasirasytu ant vienaukscio namo doh.gif jam niekaip nesuderinamas dalykas miegamieji pirmame aukste- jis visa gyvenima gyvenes tradiciniame name jau turi "vienauksciu fobija" lotuliukas.gif lotuliukas.gif o pas mus,atrodo, ne tik katilai vienodi, bet ir plyteles katilinej biggrin.gif hihihi.gif
edituke, tu kazkada rasei,kokios spavos plyteles praktiskiausios g.gif nusipirkau as holui tokius dekorus grindims:
user posted image
buvau sudejus su sviesiom plytelem- atrodo graziai... bet tik kai nusipirkau dekora, pagalvojau ar bus praktiska tos beveik baltos plyteles g.gif galima ir biski tamsesnes plyteles deti, bet tada nebetaip graziai atrodo... g.gif bus kaip tai bezdzionei- ir grazi ir protinga, nors persiplesk lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 19 sausio 2011 - 11:16
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 19, 12:09)

edituke, tu kazkada rasei,kokios spavos plyteles praktiskiausios  g.gif nusipirkau as holui tokius dekorus grindims:

zinok as nezinau kas praktiska...gal visa beda pas mane nera tamburo.....visas purvas nesasi tiesiai, kolidoriuj rudos plytkos (matines) - tai va baisu.....viskas matosi, sildomos grindys greit dziovina, tai visos zymes lieka ant plytku. Salione sviesios - bet ten jau keliaujama be batu, matosi tik stambios siuklses - trupiniai ir t.t.
dabar zinau tik tiek - kad tamburas name butinas................
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 01 19, 12:15)
zinok as nezinau kas praktiska...gal visa beda pas mane nera tamburo.....visas purvas nesasi tiesiai, kolidoriuj rudos plytkos (matines) - tai va baisu.....viskas matosi, sildomos grindys greit dziovina, tai visos zymes lieka ant plytku. Salione sviesios - bet ten jau keliaujama be batu, matosi tik stambios siuklses - trupiniai ir t.t.
dabar zinau tik tiek - kad tamburas name butinas................

nu pas mane irgi tikro tamburo nera... batams susideti tai galvoju koki panasu kresliuka kaip pas tave pasistatyti-o ant grindu koki kilima tiesti g.gif dar butu gerai kokia drabuziu kabykla- nu bet kaip man jos negrazu... arba nesu macius graziu variantu blush2.gif
Atsakyti
Ačiū indruciukas bigsmile.gif
Labai gražios plytelės, ir praktiškumo atžvilgiu labai geros todėl kad margos. Pas mane dabar yra tamsus laminatas, tai name tikrai tamsių ir vienspalvių grindų nedėsiu, nes visi purvai ir dulkės gerai matosi. O koridoriuje vistiek manau reikės deti kokį kilimėlį, kad žiemą ar rudenį batus nusivalyti, tai ant tų baltų ne taip ir matysis... aš manau. Tik man jos pasirodė siaurokos, o prie kokių plytelių derinat? Ar visos grindys tokios bus?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 19, 12:18)
nu pas mane irgi tikro tamburo nera... batams susideti tai galvoju koki panasu kresliuka kaip pas tave pasistatyti-o ant grindu koki kilima tiesti  g.gif dar butu gerai kokia drabuziu kabykla- nu bet kaip man jos negrazu... arba nesu macius graziu variantu  blush2.gif

batus ten as sudedu, nei vienas svecias nera pats pasidejes, visi keliauja nuo duru iki soliuko atsiseda tada aunasi ir pasistato, tai visos zymes lieka....vyras isvis (neplauna grindu) tai iki virtuves damauroja - kokio daikto pasiimt, vaikas irgi - iki sieninis spintos, nusimauna kepure,striuke ir tik tada batus......
kabykla pirkaukau kaip suoliukas tokia pacia (imesiu fotke)
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 19, 12:21)
Ačiū indruciukas  bigsmile.gif
Labai gražios plytelės, ir praktiškumo atžvilgiu labai geros todėl kad margos. Pas mane dabar yra tamsus laminatas, tai name tikrai tamsių ir vienspalvių grindų nedėsiu, nes visi purvai ir dulkės gerai matosi. O koridoriuje vistiek manau reikės deti kokį kilimėlį, kad žiemą ar rudenį batus nusivalyti, tai ant tų baltų ne taip ir matysis... aš manau. Tik man jos pasirodė siaurokos, o prie kokių plytelių derinat? Ar visos grindys tokios bus?

cia tik dekoriukas, karpysis po 3 juosteles (gausis 5cm plocio)... is ju darysis dekoratyvine juosta... o plyteles prie ju nusiziurejau 45x45cm panasios spalvos kaip tas viesiausias dekoriukas, tik margesnis gal biski g.gif
Atsakyti