Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(indruciukas @ 2011 01 19, 13:09)
Sveikos  4u.gif

Ritaram- saunus namukas... MB tikriausiai niekada nepasirasytu ant vienaukscio namo  doh.gif jam niekaip nesuderinamas dalykas miegamieji pirmame aukste- jis visa gyvenima gyvenes tradiciniame name jau turi "vienauksciu fobija"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o pas mus,atrodo, ne tik katilai vienodi, bet ir plyteles katilinej  biggrin.gif hihihi.gif
edituke, tu kazkada rasei,kokios spavos plyteles praktiskiausios  g.gif nusipirkau as holui tokius dekorus grindims:
user posted image
buvau sudejus su sviesiom plytelem- atrodo graziai... bet tik kai nusipirkau dekora, pagalvojau ar bus praktiska tos beveik baltos plyteles  g.gif galima ir biski tamsesnes plyteles deti, bet tada nebetaip graziai atrodo...  g.gif bus kaip tai bezdzionei- ir grazi ir protinga, nors persiplesk  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nemanau , kad kas labai matysis ant sviesiuju plyteliu. Nes jos yra tarp to margumyno, tai manau susilies tie "purvai" i visuma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 19 sausio 2011 - 11:28
QUOTE(edituke @ 2011 01 19, 12:24)
batus ten as sudedu, nei vienas svecias nera pats pasidejes, visi keliauja nuo duru iki soliuko atsiseda tada aunasi ir pasistato, tai visos zymes lieka....vyras isvis (neplauna grindu) tai iki virtuves damauroja - kokio daikto pasiimt, vaikas irgi - iki sieninis spintos, nusimauna kepure,striuke ir tik tada batus......
kabykla pirkaukau kaip suoliukas tokia pacia (imesiu fotke)

o tai pas tave tas suoliukas ne prie pat duru g.gif as taip isivaizdavau,kad atejo zmogus, uzlipo ant kilimuko,ant jo ir batus nusimove- o toliau suoliuoji virsutinius rubus kazkur pasikabinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2011 01 19, 12:28)
Nemanau , kad kas labai matysis ant sviesiuju plyteliu. Nes jos yra tarp to margumyno, tai  manau susilies tie "purvai" i visuma g.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 19, 12:29)
o tai pas tave tas suoliukas ne prie pat duru  g.gif as taip isivaizdavau,kad atejo zmogus, uzlipo ant kilimuko,ant jo ir batus nusimove- o toliau suoliuoji virsutinius rubus kazkur pasikabinti  g.gif

biski toliau
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2011 01 19, 12:28)
Nemanau , kad kas labai matysis ant sviesiuju plyteliu. Nes jos yra tarp to margumyno, tai  manau susilies tie "purvai" i visuma g.gif

Aciu 4u.gif
as matyt nelabai aiskiai parasiau blush2.gif ten to dekoro bus tik juostomis,greiciausiai is vis tik viena... o pacios plyteles tai tokios:
http://www.keramika....za?ko=3&pid=459
tik realybej biski margesnes... ne visai baltos...
nu vat cia dekoro juostele tarp lyteliu deta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 19 sausio 2011 - 11:40
Rytorasa, ziuriu skaitai, kaip sekas?

MB ivaziavo i kazkokia masina, moteriske velniai zino ko stabde greit doh.gif . Anai masinai sake bus ka taisyt... gerai, kad musu tankui nedaug kliuvo ......
Atsakyti
Dėl 5 cm juostelės manau, tai tikrai dėl purvo problemos nekils, jos tik dėl grožio, svarbiausia, kad didžiosios plytelės būtų "atsparios purvui" biggrin.gif
o name tikrai reikalingas tambūras, kurio pas mane nėra, bet vis tiek vyrą kada nors priversiu įdėti duris prieš įėjimą į svetainę...

įdomu, kaip iš tikrųjų jos atrodo, margumynas tai geras (mano nuomone), bet beveik baltos atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritaram: 19 sausio 2011 - 11:42
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 19, 12:35)
Rytorasa, ziuriu skaitai, kaip sekas?

bigsmile.gif labas labas, senokai čia buvau... blush2.gif pasiilgau ir užėjau paskaitinėti.. smile.gif Eisiu dar nuotraukas pažiūrinėti..

Pas mus darbai vos vos juda, tai nėra ką rašyti.... Taip smagu skaityti, kad kitos tapetus, dažus, roletus renkasi.. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 19, 13:34)
Aciu  4u.gif
as matyt nelabai aiskiai parasiau  blush2.gif ten to dekoro bus tik juostomis,greiciausiai is vis tik viena... o pacios plyteles tai tokios:
tik realybej biski margesnes... ne visai baltos...
nu vat cia dekoro juostele tarp lyteliu deta:
user posted image

O jei pas tave bus pagrindines plyteles margesnes, ir dar dadesi ta "dekora is keleta" spalvu...Ar nebus per daug margalynes? Aisku, gal tas plyteles pagrindines visai kitaip isivaizduoju g.gif

Cia tam pvz kur imetei kaip dekoras atrodo, tai ziuriu valgomajame grindys tokios pacios kaip pas mano tevus. Labai jos graziai atrodo, bet jau ziauriai nepraktiskos doh.gif O dar kai medines, tai jau ir issibraize doh.gif (cia siaip pastebejimas is tavo nuorodeles biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 19 sausio 2011 - 11:47
indruciuk imeciau kabykla
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 19, 12:37)
įdomu, kaip iš tikrųjų jos atrodo, margumynas tai geras (mano nuomone), bet beveik baltos atrodo...

QUOTE(sania @ 2011 01 19, 12:45)
O jei pas tave bus pagrindines plyteles margesnes, ir dar dadesi ta "dekora is keleta" spalvu...Ar nebus per daug margalynes?  Aisku, gal tas plyteles pagrindines visai kitaip isivaizduoju g.gif

--Cia tam pvz kur imetei kaip dekoras atrodo, tai ziuriu valgomajame grindys tokios pacios kaip pas mano tevus. Labai jos graziai atrodo, bet jau ziauriai nepraktiskos doh.gif O dar kai medines, tai jau ir issibraize doh.gif (cia siaip pastebejimas is tavo nuorodeles biggrin.gif )

nu sunku nupasakoti ta marguma- nu taip margos,kad nebeatrodo baltos lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
jos realybej gal i tokias labaiu panasios,tik sviesesnes
http://www.keramika....za?ko=3&pid=456
is viso buvau parsivezus 8 skirtingas plyteles is ivairiu parduotuviu- tai ir pagal grozi,ir pagal kokybe meistrai tas geriausiai ivertino biggrin.gif tada jiems sakau,o tai nieko tokio,kad cia DK plyteles lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebeliko jiems nieko daugiau ka sakyti- patapo ir DK kokybiskomis biggrin.gif

-- Parketas labai grazu-nerasi nei vieno laminato,kuris butu grazesnis uz parketa- nu bet jau ta jo prieziura doh.gif doh.gif ir vaizdas po keliu metu, jei nenusaugojei....
Papildyta:
QUOTE(edituke @ 2011 01 19, 12:46)
indruciuk imeciau kabykla

Aciu 4u.gif

o koks pas tave plotis tam koridoriui nuo katilines duru iki sienos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 19 sausio 2011 - 11:59
Tos antrosios plytelės ir man gražios, nors gražios ir pirmos, tik gal kažkiek per šviesios, nebent prie interjero labai tinka 4u.gif
Man dar labai patiko vonioje, kur tokios rudos su mozaika thumbup.gif thumbup.gif
Nejaugi taip greitai tos parkeltentės nusidėvėja, per porą metų? Tai jų tada neapsimoka dėti, jei dar reikia bijoti vaikščioti ant jų...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 19, 13:02)
-- Parketas labai grazu-nerasi nei vieno laminato,kuris butu grazesnis uz parketa- nu bet jau ta jo prieziura  doh.gif  doh.gif  ir vaizdas po keliu metu, jei nenusaugojei....

o koks pas tave plotis tam koridoriui nuo katilines duru iki sienos  g.gif

bute pas mane azuolo parketas - esam slifave ir lakave per 10 metu du kartus, dabar jau vel reiktu.....palauks remonto jei darysim...

tu nori zinot ploti sienos kur suoliukas g.gif jei taip tai ismatavau 120 cm
Atsakyti