QUOTE(Ritaram @ 2011 01 19, 13:25)
-Tos antrosios plytelės ir man gražios, nors gražios ir pirmos, tik gal kažkiek per šviesios, nebent prie interjero labai tinka
--Man dar labai patiko vonioje, kur tokios rudos su mozaika
---Nejaugi taip greitai tos parkeltentės nusidėvėja, per porą metų? Tai jų tada neapsimoka dėti, jei dar reikia bijoti vaikščioti ant jų...
Aciu

reiks nupirkti tas sviesias ir jei jau bus visai nepraktiskos, tai ijungti tvarkymo programa dzin
-- Aciu

na net nezinau,ar tai galima vadinti mozaika- ten plyteles ne visai mazytes- 10x10cm..
---priklauso nuo to,kaip saugosi

jokiu kulniuku,jokiu zaislu ir kitu pavojingu objektu kritimu ant zemes, jokiu kedziu traukymu, is lauko jei iejimas is terasos is tos patalpos kur parketas- tada kilimelis pries duris- ir uz duru... kai pas mus seimoj nelabai yra pasauganciu

- tai ir parketo nebus... nu bet jau grozis to parketo- ypac to siausto sukuoto alyvuoto

man vakar atveze issirinkti laiptu pakopu spalva is keliu variantu nudazytu ant nemazu lentuciu- nu spalva beveik identiska- bet is karto matosi kur medis
Papildyta:
QUOTE(edituke @ 2011 01 19, 13:46)
lauko duru remas per visa siena gaunasi 175 cm, is ju atidaroma dalis apie 80 cm
tai nebesuprantu,pas tave ten iduba kur suoliukas

kad lieka 120