Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(sania @ 2011 01 19, 14:24)
Del mediniu grindu, parketlenciu ir pan. pritariu 100%. drinks_cheers.gif   As kaip juokiuosi, kad tokias grindis gali rinkitis pensininkai  lotuliukas.gif smile.gif   Nors ir cia rizika-anuku apsilankymas  :lotulkiukas:

O šunys tikriausiai irgi nepadeda jo saugoti g.gif labai gerai, kad parašėt tokį komentarą, parodysiu savo MB, nes jis labai jau prieš tą laminatą, nors jau baigiu įkalbėti, čia bus galutinis taškas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritaram: 19 sausio 2011 - 15:20
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 19, 17:20)
O  šunys tikriausiai irgi nepadeda jo saugoti  g.gif labai gerai, kad parašėt tokį komentarą, parodysiu savo MB, nes jis labai jau prieš tą laminatą, nors jau baigiu įkalbėti, čia bus galutinis taškas  thumbup.gif  thumbup.gif

Manau priklauso nuo suns dydzio, ir veisles biggrin.gif . Pas mus nedidelis, bet judrus suo. Kai gyvenom dar "ant mediniu" grindu, jis dar buvo labai maziukas, tai jokiu subraizymu nebuvo. Bet jauciu, kad siai dienai pridarytu "nuostoliu grindims". Tad tikrai dziaugiuosi, kad turim laminata. Nors eilini syki isitikinau, kad niekada nesakyk niekada. Va kaip ir jusu vyras sakiau, kad niekada nebus daugiau pas mane namie laminato. Bet teko du metus pagyvent ant parketlentiniu grindu, ....Todel, kai rengemes sau nama-dejom tik laminata. Nes mazi vaikai+suo....Siai dienai vaikai kambariuose duodasi ir su paspirtuku, ir su riedlente biggrin.gif Nukentejo tik medines laiptu pakopos, kurios, jau yra pabraizytos.
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2011 01 19, 16:49)
Manau priklauso nuo suns dydzio, ir veisles biggrin.gif . Pas mus nedidelis, bet judrus suo. Kai gyvenom dar "ant mediniu" grindu, jis dar buvo labai maziukas, tai jokiu subraizymu nebuvo. Bet jauciu, kad siai dienai pridarytu "nuostoliu grindims". Tad tikrai dziaugiuosi, kad turim laminata. Nors eilini syki isitikinau, kad niekada nesakyk niekada. Va kaip ir jusu vyras sakiau, kad niekada nebus daugiau pas mane namie laminato. Bet teko du metus pagyvent ant parketlentiniu grindu, ....Todel, kai rengemes sau nama-dejom tik laminata. Nes mazi vaikai+suo....Siai dienai vaikai kambariuose duodasi ir su paspirtuku, ir su riedlente biggrin.gif  Nukentejo tik medines laiptu pakopos, kurios, jau yra pabraizytos.

pas mus namie ir pas uosvius visur laminatas duodasi sunys,kates,mano kede ant laminato,vazineju su ratukais po kambari ir nieko,nereik susikurt baimiu kilometra i prieki,kas bus jei bus...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 01 19, 12:41)
bigsmile.gif labas labas, senokai čia buvau...  blush2.gif pasiilgau ir užėjau paskaitinėti..  smile.gif Eisiu dar nuotraukas pažiūrinėti..

Pas mus darbai vos vos juda, tai nėra ką rašyti.... Taip smagu skaityti, kad kitos tapetus, dažus, roletus renkasi..  thumbup.gif

Greit ir tu dazus rinksies mirksiukas.gif ir as greit dazus rinksiuos biggrin.gif (tikiuosi iki vasaros).

QUOTE(Ritaram @ 2011 01 19, 16:20)
O  šunys tikriausiai irgi nepadeda jo saugoti  g.gif labai gerai, kad parašėt tokį komentarą, parodysiu savo MB, nes jis labai jau prieš tą laminatą, nors jau baigiu įkalbėti, čia bus galutinis taškas  thumbup.gif  thumbup.gif

Maniskis irgi siausesi pries laminata. Man medines grazu, bet nepraktiska, o laminato negaila jei ir suvarytu ji ...

QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 19, 16:53)
pas mus namie ir pas uosvius visur laminatas duodasi sunys,kates,mano kede ant laminato,vazineju su ratukais po kambari ir nieko,nereik susikurt baimiu kilometra i prieki,kas bus jei bus...

Tai ir snekam, kad laminatas atsparesnis nei medis. Nebent ta medi det tikrai brangu!!! Tada galim ir su aukstakulniais sokt ....
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 19, 18:20)
Nebent ta medi det tikrai brangu!!! Tada galim ir su aukstakulniais sokt ....

Kazin ar atsiras toks medienos produktas, kuris atlaikys vaiku "zaidimus" ir musu aukstakulnius lotuliukas.gif
Atsakyti
Būtent, laminato nebūtų gaila, jei kas jam ir atsitiktų, kaina tai ženkliai skiriasi nuo parketlenčių... ax.gif
O aš pavydžiu toms, kurios jau tapetus renkasi...
Aš vis mąstau, kad greičiausiai būtų susiklijuoti tuos jau su raštais tapetus. Kažkaip man labai jau ilgas tas procesas su tais dažomais, suklijuoti ir po to dar kokius 2 kartus tikrai reikės dažyti. Labai jau daug vargo... O čia paėmei, susiklijavai ir "basta" g.gif
Ką jūs manote?
Parduotuvėse žiūrėjau tokių tapetų yra net labai gražių...
pvz:
http://www.rasch.de/...me_passion.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritaram: 19 sausio 2011 - 16:42
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 19, 17:41)
pvz:

mane dabar drizuoti tapetai traukiakazi kol apsiimsiu tapetuot, jau busiu ka kita sugalvojus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 19, 18:41)
Būtent, laminato nebūtų gaila, jei kas jam ir atsitiktų, kaina tai ženkliai skiriasi nuo parketlenčių...  ax.gif
O aš pavydžiu toms, kurios jau tapetus renkasi...
Aš vis mąstau, kad greičiausiai būtų susiklijuoti tuos jau su raštais tapetus. Kažkaip man labai jau ilgas tas procesas su tais dažomais, suklijuoti ir po to dar kokius 2 kartus tikrai reikės dažyti. Labai jau daug vargo... O čia paėmei, susiklijavai ir "basta"  g.gif
Ką jūs manote?
pvz:

Su dazomais yra geras pliusas, tas, kad dazniausiai juos galima valyti su slapiu skudureliu. Pavalei-ir vel kaip nauji g.gif O kazi kaip yra su tais rastuotais g.gif Ar yra ju plaunamu g.gif Juk nesiklijuosis visur kokie tamsus, ant kuriu nieko nesimato... g.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 01 19, 17:46)
mane dabar drizuoti tapetai traukiakazi kol apsiimsiu tapetuot, jau busiu ka kita sugalvojus  doh.gif

musu busimas miegamasis ir su tokiais priedais ant lovos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 19, 17:49)

liuks dryziai ir dar ruda spalva wub.gif , zinau jau dabar kur juos klijuociau, kuria siena, priedu ant lovos man per daug biggrin.gif viena gal paimciau - bet tas jus knarkimas doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2011 01 19, 16:49)
Su dazomais yra geras pliusas, tas, kad dazniausiai juos galima valyti su slapiu skudureliu. Pavalei-ir vel kaip nauji g.gif O kazi kaip yra su tais rastuotais g.gif Ar yra ju plaunamu  g.gif Juk nesiklijuosis visur kokie tamsus, ant kuriu nieko nesimato... g.gif

Na taip, gal ir teisybė, bet manau, kad dabar tokie tapetai yra patobulėję, ne tokie popieriniai, gal šiek tiek atsparesni... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 19, 18:49)

Gyventojai lovos super, tapetai dryzuoti grazus, bet pats miegamas tai nea...per daug jau visko, o ir tapetai, labai "isaukstina" erdve...nejauku jau gaunasi g.gif

QUOTE(Ritaram @ 2011 01 19, 18:52)
Na taip, gal ir teisybė, bet manau, kad dabar tokie tapetai yra patobulėję, ne tokie popieriniai, gal šiek tiek atsparesni...  g.gif

Gali visko buti. Pas sunu tokie labiau popieriniai tapetai, tai niekas nenusivalo. Pas dukra slidesni tapetai, tai dar kartais galima pavalyt koki "piesini"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 19 sausio 2011 - 17:11