Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

Einam miegoti tarp 21-22val. keliames 8val. ax.gif
Atsakyti
Pradedam ruostis 20.30. O 21val jau gesinu sviesa ir ijungiu pusvalandukui filmuka,tad uzmiega iki 21.30. Keliames 7.50 Maniskei 5m.
Atsakyti
KAi maniškė eina į darželį ir keliasi 7 val. eina miegoti 21 okai neina 22. smile.gif
Atsakyti
23 val., keliasi 10 val., pelėdžiukė jis pas mus ax.gif
Atsakyti
Paprastą dieną apie 22val, savaitgaliais ir penktadieniais bei švenčių dienomis ar per atostogas vėliau šiek tiek... ax.gif neina be mūsų "mažyliai" į lovas... tikiuosi, kad kolkas, vėliau išmoks eit ir vieni rolleyes.gif
Atsakyti
Musu kai eina y darza 19:30 gula,keliasi 6:30.Bet nemiega pietu 4u.gif
Atsakyti
21.30 i lova, o keliasipie 7 ryto.
Atsakyti
Vaikai gulasi 20.30-21 valanda,nes abu anksti keliasi.Vyresnelis savaitgaliais gali pabut ir ilgeliau,bet mazius visada savo laiku eina miegucio rolleyes.gif
Atsakyti
Jei buna su amnim, tai apie 9-10 vakare, bet jei su teciu sumano fima paziureti, tada apie 12 dickis:) (aisku savaitgaliais)
Atsakyti
Nepriklausomai ar tą dieną eina į darželį,ar savaitgalis,visada 21val būna lovose. Kartais vyras tipo leidžia ilgiau pabūt doh.gif (kol mažiausią užmigdau).Aš tiesą sakant būnu labai nepatenkinta tada blush2.gif Mano giliu įsitikinimu vaikams būtinas rėžimas ir gulimas normaliu laiku.
Aš ir pati einu kartu su vaikais miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina's art @ 2012 12 08, 09:38)
Jei buna su amnim, tai apie 9-10 vakare, bet jei su teciu sumano fima paziureti, tada apie 12 dickis:) (aisku savaitgaliais)

Neinformatyvu ''dičkis", gal jam 17 lotuliukas.gif
Atsakyti
mano jei pietu nemiega 20 jau lovoj parpia, bet jei pietu numigo, o buna ir tris valandas doh.gif tada tik kokia 23 einam...keliasi 8-9 i darzeli kol kas neina, paskui bus kitaip itariu...migdau tik as nieko kito neprisileidzia net tecio schmoll.gif
Atsakyti