Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

kai pasiskaiciau pas jus man taip pavydas paeme. mano sunus 3.5m tai mes ji paguldom i lovele 21-21.30 bet jis vartosi iki kokiu 23-23.30 kol uzmiega. viska isbandziau, niekas nepadejo. ir diena nemigdziau - nepadejo, ir ismaudziau pries miega - nepadejo, ir arbatos kazkokios daviau - nepadejo. namuose buna optimali miegui temperatura-20-21 laipsnis. jo toks rezimas. pats nervinasi, kad neiseina uzmigti. sako: mama, as nemoku uzmigti. o ryte niekaip netsikelia, verkia baisiausiai. savaitgali tai gerai, ismiega iki 10val. o kai i darzeli keliasi 7.20. baisu... siaip uzmiges visa nakti ismiega nenubudes, del to problemu neturim, bet uzmigti ziauuuriai sunku. manau reiks sakyt gydytojai, gal pas koki specealista nusiustu konsultacijai. gal kazkas negerai g.gif
Atsakyti
Vaikai eina miegoti tokiu laiku kaip ir teveliai. As nesistebiu kai mano mazylis eina miegoti 23-1 val ,nes man tokiu laiku gaunasi atsigulti. O kol as neatsigulu, tol jis nemiega. Kai sirgau ir atsiguliau 9val, tai ir vaikas atsigule salia ir uzmigo.
Atsakyti
QUOTE(Širdele @ 2013 01 15, 12:22)
Vaikai eina miegoti tokiu laiku kaip ir teveliai. As nesistebiu kai mano mazylis eina miegoti 23-1 val ,nes man tokiu laiku gaunasi atsigulti. O kol as neatsigulu, tol jis nemiega. Kai sirgau ir atsiguliau 9val, tai ir vaikas atsigule salia ir uzmigo.

nebutinai. mano vyras jau senai miega o ir as miegociau jei sunus leistu. sunus uzmiega beveik visada paskutinis. jis guli sau ramus lovoj tamsoje, vartosi ir nemiega.
Atsakyti
Mes po "Moterys meluoja geriau" biggrin.gif
tai apie 21.30
Atsakyti
didutis 20 val eina maudytis,tada paskaitom knygele ir 21 val uzdarau duris ax.gif savaitgaliais ivairiai bet veliausiai 22val jau buna lovoj smile.gif miega su teciu ax.gif
mazylis ir panasiu metu tik ismaudau kiek anksciau,ir eina miegot po brolio pasakos,tada (.) ir dazniausiai miega smile.gif bet buna visko,kartais ir iki 2 val nakties kuicias doh.gif
Atsakyti
Mano dukrytės eina miegoti šiuo metu apie 22-23h 4u.gif o kai tik ateina vasaros metas,eina miegoti apie 20h, doh.gif kas galėtų būti atvirkščiai,žiemos metu galėtų eit anksčiau miegoti,o vasaros metu vėliau,bet pas mus atvirkščiai biggrin.gif
Atsakyti
Tarp 20.30 ir 21.30.
Atsakyti
QUOTE(Ideas AND Love @ 2013 01 15, 16:48)
Mes po "Moterys meluoja geriau"  biggrin.gif
tai apie 21.30

mes irgi doh.gif lotuliukas.gif nusiprausiam prieš tai smile.gif
Atsakyti
mes apie 22, o keliames apie 7 smile.gif
Atsakyti
Mes penkiameciai,einam miegoti apie 22-23val.ir nė truputėlio ankščiau + mano pagulėjimai šalia kiekvieną vakarą ,tai gaunasi dar vėliau ...
Atsakyti
Ir mes pasiruosem miegeliui 20.30val o uzmiegam apie 21-22val.. kelemes savaitgaliais apie 8val o darbodienelem 6.30 Kai buvom mazesni sugebedavom uzmigti ir 20val bet keles uztat 7ryto.. uzmigdavo anksti nes diena nekaip neatsiguldavo pietu miego..
Atsakyti
Mano trimetis eina 21h+/- ir savaitgaliais taip pat. Paskaitom pasaka ir labai greitai uzmiega. Ryte keliasi 6 val. kaip iprato nuo gimimo, tai sis iprotis ir nepakito. Sake daugelis, kad kai prades lankyti darzeli, nenores keltis taip anksti, bet jau antri metai kaip lanko ir vaikui su atsikelimu be problemu. Savaitgaliais ilgiausiai iki 7 pamiega, o gal paguli, nes mato, kad judesio aplink nera, tai ir kencia biggrin.gif
Atsakyti