Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

QUOTE(mrs.ieva @ 2007 10 24, 14:05)
sveikutes!
visos tik kalba apie seksa kada pradejot, o man tai labai idomu, kaip saugojotes pirma karta???? ir veliau?
as po cezario jau 3 savaites, jau pati pradedu noreti myletis, bet nezinau kaip cia del saugojimosi. labai nenoreciau iskarto vel pastoti.  g.gif

kol isidejau spirale saugojomes prezervatyvais tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelija_: 24 spalio 2007 - 13:27
Dėl kontraceptinių priemonių po gimdymo ir vėliau reikia tartis su ginekologe, tai labai individualūs dalykai. Tik tinkama priemonė nesukels diskomforto.
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2007 10 24, 12:27)
kol isidejau spirale saugojomes prezervatyvais tongue.gif

man gydytoja irgi siulo spirale 'mirena' bet as kazkaip labai jos bijau... tableciu gert negaliu nes maitinu, o prezervatyvai tai mano nuomone paaugliams, tai uztat taip ir neapsisprendziu...

beje, visoms, kurios nezino kada jau galima myletis po gimdymo, tai man gydytoja aiskiai pasake, kai baigsis kraujavimas ir isskyros, kazkur 5-6 savaites po gimdymo. viskas labai aisku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2007 11 10, 16:45)
beje, visoms, kurios nezino kada jau galima myletis po gimdymo, tai man gydytoja aiskiai pasake, kai baigsis kraujavimas ir isskyros, kazkur 5-6 savaites po gimdymo. viskas labai aisku  bigsmile.gif

taip, 5-6 sav. jei buvo komplikaciju gimdant ar po gimdymo, tai gali buti ir 8sav.
as pati islaukiau 9,5sav. ohmy.gif saugomes prezervatyvais wacko.gif fe, koks diskamfotas, veliau kai nebemaitinsiu, bandysiu tabletes, nes spirale man netinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2007 10 24, 15:05)
sveikutes!
visos tik kalba apie seksa kada pradejot, o man tai labai idomu, kaip saugojotes pirma karta???? ir veliau?
as po cezario jau 3 savaites, jau pati pradedu noreti myletis, bet nezinau kaip cia del saugojimosi. labai nenoreciau iskarto vel pastoti.  g.gif

yra spec kontraceptikai maitinanciom krutimi thumbup.gif
Atsakyti
Kad ir sako jog tie kontraceptikai tinka maitinančiom, bet jie vis tiek kenkia schmoll.gif
Atsakyti
na as tai nuejau pas ginekologe apziurai po 7sav, kaip liepe po gimdymo, apziurejo ir leido smile.gif
bet pirmus kartus labai skaudejo... lotuliukas.gif
na laimei susitvarke smile.gif
Atsakyti
man buvo lengvas gimdymas,jokiu plysimu ar kirpimu,tai pasimylejom po 2savaiciu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre 22 @ 2007 12 19, 12:45)
man buvo lengvas gimdymas,jokiu plysimu ar kirpimu,tai pasimylejom po 2savaiciu. mirksiukas.gif

o del saugojimosi,tai vartoju kontraceptikus.nors menesiniu ciklo jie visdar man nesureguliavo g.gif
Atsakyti
man buvo atlikta cezario operacija, ir po 4 sav. gavau daktares leidima pazaisti su vyru tongue.gif mirksiukas.gif ir daktare patikino kol maitinu ir diena ir nakti tai pats geriausias kontraceptikas. todel ir nesuku sau galvos del apsisaugojimo priemoniu. o po kokiu metu ir antro gal susilauksim tongue.gif
Atsakyti
as po menesio pirma kart pasimylejau blush2.gif ojoj kaip skaudejo smile.gif bet tik ta pirma kart.skaiciau kad daug kuriom taip buna g.gif
Atsakyti
praejus 5sav.po gimdymo pasimylejom..buvo nustoje kraujuoti..nebesulaukem apsilankymo pas ginek..na siaip jauciau kad viskas ok..bet ta sueitis tikrai teisybe sake daktare kad bus kaip pirmaji karta biggrin.gif po biskuti po biskuti ir viskas tvarkoj..daba bus matyt kaip tas antras kartas bigsmile.gif
galvojau po6 sav nueisiu pas ginek..ir ant svenciu jau galesim smileysex.gif beet kadangi siais metais jau laisvu vt nebuvo tai aj galvoju gal nebelaukiu,nes jau vyrui stogas pradejo vaziuot lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tatli @ 2007 10 21, 19:31)
Visiskai sutinku, nes tikrai nesamone po savaites myletis.Taigi ir taip po gymdymo issekusi, o dar maitnti,naktimis keltis. Mes tai pradejom po 6sav,ir tai biski jauciau ta kirpima,bet atvirai pasakius apie gerus 2men jausdavau(gal blogai uzsiuvo man ten nezinau)
Bet is tikruju tai labai individualu

po savaites g.gif na kur jau ten myletis po savaites..juk labai lengva infekc pasigaut..gimdos kaklelis dar neuzsidares pilnai,kraujuoja..nerizikuot taip,sutinku.. schmoll.gif
Atsakyti
Po pirmojo gimdymo,pirma kart pasimylejom po 7 savaiciu,iskart po apsilankymo pas ginekologe ir jos patvirtinimo,kad viskas gerai biggrin.gif nors stengemes atsargiai,bet truputi skaudejo ir pradzioj jausmas nemalonus buvo unsure.gif po to viskas susitvarke rolleyes.gif
Po antrojo gimdymo,laukem irgi mazdaug tiek pat laiko,tik jau neskaudejo,kazkaip viskas iskart stojo i savo vezes thumbup.gif
Dabar po treciojo gimdymo dar nepraejo 2 savaites,o as jau suku galva kaip islaukt tas 6 savaites doh.gif niu,kazkaip laaabai jau noris blush2.gif bet lauksim ir tik po apsilankymo pas gine startuosim rolleyes.gif tokiais dalykais geriau nerizikuot schmoll.gif nors manes nei kirpo,nei siuvo ir as po gimdymo labai greit jauciuos "kaip nauja",bet juk ir gimdymo namuose pasako,kad lytiniai santykiai galimi tik po 6 savaiciu,tai juk ne veltui ausina burna ir ispeja cool.gif taip,kad mamos,jei pora savaiteliu susilaikysit,tikrai nieko nenutiks ir vyras galo negaus mirksiukas.gif
Atsakyti