Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

rekomenduojama ne anksciau kaip po 6-8 savaiciu 4u.gif ir kaip pirma karta biggrin.gif
Atsakyti
Mes po gimdymo pirma karta po 6 savaiciu, o bijojau labiau nei 1-mo karto doh.gif Ale ir buvo daug baisiau nei ta pirma karta lotuliukas.gif
Atsakyti
na neislaukiau as tu 6 savaiciu nei per po pirmo gimdymo nei po antro ax.gif 3 savaites po gimdymo pradejau smileysex.gif nei kas skaudejo nei ka buvo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos panos as cia su tokiu durnu klausimeliu.... biggrin.gif as dabar nescia esu ir norejau paklausti ar cia visom plysta ir kirpti reikia? nejaugi ten taip baisu buna kad myletis negalima? ir plysta viduj ar tik ta anga? imanoma be tokiu sunkumu pagimdyti?
Atsakyti
QUOTE(Aurutytea @ 2008 01 10, 23:11)
Sveikos panos as cia su tokiu durnu klausimeliu.... biggrin.gif as dabar nescia esu ir norejau paklausti ar cia visom plysta ir kirpti reikia? nejaugi ten taip baisu buna kad myletis negalima? ir plysta viduj ar tik ta anga? imanoma be tokiu sunkumu pagimdyti?

Ymanoma be tokių sunkumų pagimdyt,tik reikia turėti labai gerą "pribuvėją"ir jo klausyti, g.gif bet tai nėra taip baisu,nes savaime ta vieta "apsimarina",taip jau gamtos surėdyta.
SĖKMĖS
Atsakyti
man plyso,tai su smileysex.gif tikpo 2 menesiuku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2008 01 15, 15:05)
man plyso,tai su  smileysex.gif tikpo 2 menesiuku verysad.gif

man kirpo, bet ginė leido mylėtis, kai jau gimda išsivalys g.gif neliepė laukt 2 mėnesių schmoll.gif
Atsakyti
mane kirpo ir tikriausiai daktare pamirso pasakyt po kiek laiko galima myletis.ir po kieklaiko pasirodyti daktaram...tai dabar ir suku galva g.gif verysad.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(purple @ 2008 01 09, 20:55)
na neislaukiau as tu 6 savaiciu nei per po pirmo gimdymo nei po antro ax.gif 3 savaites po gimdymo pradejau smileysex.gif nei kas skaudejo nei ka buvo thumbup.gif

Mes irgi neislaukem blush2.gif Po 3 sav jauciausi gerai, tad ...smileysex.gif Viskas buvo super bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(robertutee19 @ 2008 04 06, 16:43)
mane kirpo ir tikriausiai daktare pamirso pasakyt po kiek laiko galima myletis.ir po kieklaiko pasirodyti daktaram...tai dabar ir suku galva g.gif  verysad.gif
user posted image

Is tiesu tai pirmiausiai turi pasirodyti pas gine po 6-8 sav ir tik tada jei viskas gerai myletis smile.gif
Bet kai kurios jauciasi labai gerai jau ir anksciau - nekraujuoja, netempia, ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Hmm smile.gif na,o mes islaukem smile.gif maniskiui buvo pasakyta gimdymo namuose,kad santykiai patariami po apsilankymo pas gydytoja po mazdaug sesiu savaiciu,tai jis pionieriskai lauke wub.gif
O kai gydytojai pasakiau,kad santykiu dar nebuvo po gimdymo,tai su nuostaba pasiziurejo laugh.gif
Kazkodel pasijutau gerai wink.gif
Atsakyti
mes nelaukėm pasirodymo giniui, nes tas pasakė, kad reikia ateiti tik po pirmų mmm doh.gif nu bet čia jau nesamonė, nu bet ką padarysi...tai va, tai mes pradėjom mylėtis po 5 sav., nu bet jau kaip smagu, aš taip norėjau blush2.gif o ir vyras labai įkaito... rolleyes.gif tikrai jaučiausi kaip pirmą kartą, truputį skaudėjo, buvo nedrąsu, bet po to atsipalaidavau ir buvo thumbup.gif manau būtų pavykę anksčiau, bet kai bandėm po 3 sav, buvau per daug įsitempusi, tai skaudėjo ir nepavyko.
buvau kirpta, lubrikanto neprireikė ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif mylejomes po 4 sav..net pas gine nebenuejau,nuejau jau po visko kaip ir reiokia po 6 savaiciu thumbup.gif viskas ok thumbup.gif
Atsakyti