Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

o mes tai po 6 sav,kaip ir liepe gine,bijojau,bet thumbup.gif
Atsakyti
mes tai laukiam jau keurios savaites praejo,as bijau verysad.gif kai nueisiu pas gyd tik poto bus wub.gif
Atsakyti
Mano nuomone, tai reiketu palaukt tas 6 sav.

Juk cia kalba eina ne apie tai, kada gali tureti lytinius santykius, o apie tai KADA GIMDA susitraukia.

Juk po gimdymo jinai valosi, traukiasi, yra atvira infekcijoms.

Tarkim pasigaut infekcija po gimdymo gali buti labai rimta: baigtis nevasingumu ir t.t.

Tam ir yra duotas 6 sav pogimdyvinis periodas "celibatui".

O kad kurioms ir po 4 sav. visi pojuciai sugrizta, tai normalu. Tik rizikinga.

Atsakyti
QUOTE(Lialia26 @ 2008 04 11, 15:15)
mes tai laukiam jau keurios savaites praejo,as bijau verysad.gif kai nueisiu pas gyd tik poto bus wub.gif

na man buvo darytas CZ...
tai gydytoja sakė, kad po keturiu sav pasirodyti savo ginei, o po šešių savaičių galima mjylėtis smile.gif
manau tikrai išlauksim tą laiką wink.gif
svarbiausia jausti malonumą tuo metu, o rizikuoti sveikata mirksiukas.gif

P.S. Juk yra ir kitų būdų kaip pamaloninti vyrą mirksiukas.gif
Atsakyti
Išlaukem su vyru penkias savaites,o dar po savaites pasirodziau gyditojai,tai ji is iškarto pasakė,kad turejau lytinių santykiu blush2.gif ir iš ko ji suprato g.gif man taip buvo gėda prieš ją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2008 04 11, 17:07)

P.S. Juk yra ir kitų būdų kaip pamaloninti vyrą  mirksiukas.gif

Protinga moteris thumbup.gif
Atsakyti
as nepilnai uz 2 sav pas gine eisiu 4u.gif gal po apsilankymo jau leis santykiaut lotuliukas.gif bet as kazkiap ir db gerai gyvenu blush2.gif atpratau jau visai tai nepasakyciau kad lb ir norisi 4u.gif gal baime dar yra rolleyes.gif
Atsakyti
o man gyne kai israsinejo is ligonines pasake, kad anksciau buvo rekomenduojama bent 4 savaites susilaikyt, bet dabar to grieztai nebesako, jei moteris gerai jauciasi, gali kada nori. 4u.gif
Atsakyti
As tai beveik pagal taisykles, zinojau, kad 6 savaites negalima, islaukem 5.
Atsakyti
Bandysim islaukti iki apsilankymo pas gydytoja. Bus kaip pirmas kartas. smileysex.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tai po 4sav.nuejau pas gydytoja ir po to jau mirksiukas.gif
Atsakyti
kada pati jautiesi pasiruosusi tada ir prisileidi mirksiukas.gif
Atsakyti