Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

Sugriesijom po 4 sav, kadangi buvau siuta, tai maniau kad begsiu prasyti, jog atardytu truputi. Bet kuo toliau tuo geriau viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zitukas24 @ 2009 10 19, 07:55)
man gydytoja grieztai prisake jokio smileysex.gif 2 menesius ir jokiu vonioj maudymosi ir gi 2 men blink.gif

na as tiek nebuciau galejus islaukt blush2.gif

QUOTE(Kulke @ 2009 10 19, 13:49)
Sugriesijom po 4 sav, kadangi buvau siuta, tai maniau kad begsiu prasyti, jog atardytu truputi. Bet kuo toliau tuo geriau viskas  smile.gif

man taip pat biggrin.gif
Atsakyti
na mane irgi siuvo is vidaus ir grieztai sake 2mne jokiu santykiu doh.gif bet abejoju ar istversiu,nes jau yra noras blush2.gif wub.gif
Atsakyti
na manau kiek ten laiko bepraeitu, bet pirmiausia reikia vel ginekologui pasirodyti, na o tada jau galima atsiimti uz prarasta laika blush2.gif
Atsakyti
sveiki,kadangi mane ne daug uzsiuvo sedet negalima buvo 3 sav.o mylietis 1 men.pavarkdavau taip kad nenorejau nieko isskirus miego mirksiukas.gif
Atsakyti
mane kirpo, tai gydytoja grieztai pasake, jog 6sav. negalima, be to, pritariu anksciau issakytai minciai, kad pries tai reiketu dar ir ginekologui pasirodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
as buvau po cp, bet kažkaip ilgai labai kraujavau, apie 7 sav. tai kai baigėsi kraujavimas, tada tik smileysex.gif
Atsakyti
Man buvo susiuve,tad sake,kad 2men. NEGALIMA,bet mes po 1,5men ax.gif
Atsakyti
sveikutes pas mane yra toks klausimelis kada jus prisileidote vyra po gimdimo? blush2.gif
Atsakyti
mes pirma karta smileysex.gif po 6 sav ir viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irusikas @ 2009 10 29, 18:44)
mes pirma karta  smileysex.gif po 6 sav ir viskas buvo  thumbup.gif

Sveikutes ax.gif
Man tai kazkaip baisu su pirmuoju kartu blush2.gif man tai vis neduoda ramybes kokia kontracepcija rinktis. g.gif
Atsakyti
Man gyditoja sake kad galima smileysex.gif po gimdymo praejus pusantro menesio.
Atsakyti