po 6 ar savaiciu, mazdauk tokiu laiku nustojama kraujot, reik butinai pasirodyt gyd. ir jis abziuriejas duos leidima, arba neduos, zodziu pasakys kada jau bus galima vel pasinert i malonumus su vyru

Ir mum labai norisi
bet kazkaip dar bijau, gal dar ir per anksti...4 savaites praejo
o ten viskas gerai, nei plysau, nei kirpo...ten viskas kaip buvo pries gimdyma
tik dar truputi teplioja
beje, dar pas daktare kai bus 6 savaites.

o ten viskas gerai, nei plysau, nei kirpo...ten viskas kaip buvo pries gimdyma

beje, dar pas daktare kai bus 6 savaites.
mes kentėjoms 2 mėn., apie 8 sav., nes po gimdymo buvo prasidėjęs kraujavimas, teko operaciją atkentėt, tai teko truputį ilgėliau pakentėt

Manau, myletis glima kai pati jautiesi tam pasirengusi... Kiekvienai skirtingai. Man greitai sugijo viskas. Labai norejosi. Pamaniau, pabandysim, o jei jausiu diskomforta, nustosim. Labai atsargiai pabandem. Pirma karta buvau labai isitempusi, vis galvojau, ar visks gerai bus, ar nesuskaus kur. O antras kartas buvo super
, kaip ir visi kiti po jo

Papildyta:
O man nekraujavo tikrai 6 savaiciu. Gal tik 2 kokias. Mylejomes po 3 sav....

Papildyta:
QUOTE(elinor.m @ 2009 08 20, 09:46)
po 6 ar savaiciu, mazdauk tokiu laiku nustojama kraujot, reik butinai pasirodyt gyd. ir jis abziuriejas duos leidima, arba neduos, zodziu pasakys kada jau bus galima vel pasinert i malonumus su vyru 

O man nekraujavo tikrai 6 savaiciu. Gal tik 2 kokias. Mylejomes po 3 sav....
QUOTE(Dunja @ 2006 02 20, 16:55)
Cia maisote su petingu, apie kunilinga galima rasti internete ivedus paieskoj si zodi, jei trumpai tai vyro daromas oralinis moterei.

QUOTE(Ryški @ 2009 09 03, 09:44)
O man klausimas kilo toms, kurios pasimylėjo iki vizito pas ginekologą... Ar jis/ji nieko įtartino ten neįžiūrėjo?
Nes mums noras irgi yra, vizitas po šešių sav., o aš jaučiuosi puikiai, tai manau mėnesiukui suėjus būtų galima pabandyt, beeeeet, ar gydytoja nepamatys kad buvo sugriešyta?

ko tos gydytojos bijot? Nu tikrai juokinga!

QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 03, 20:36)
ko tos gydytojos bijot? Nu tikrai juokinga!
Po menesio ar net maziau galima jei viskas tvarkoj! 

Nu žinau, žinau, kad kvailas klausimas.

QUOTE(Ryški @ 2009 09 05, 13:28)
Nu žinau, žinau, kad kvailas klausimas.
Bet neturiu ko paklausti, tai ir klausiu forume.
Kad po to velnių negaučiau

Nu ir visai ne kvailas tas klausimas,mane jis irgi kankina. As irgi puikiai jauciuosi,bet rodos dar ne visi siulai iskrite tai irgi nezinau ar galima ,mums jau penkta savaite,ir dar vyrio gimtadienis savaitgali tai noretusi palepinti....

QUOTE(ramindute @ 2009 09 05, 12:34)
Nu ir visai ne kvailas tas klausimas,mane jis irgi kankina. As irgi puikiai jauciuosi,bet rodos dar ne visi siulai iskrite tai irgi nezinau ar galima ,mums jau penkta savaite,ir dar vyrio gimtadienis savaitgali tai noretusi palepinti....

O aš nei plyšau, nei kirpta buvau... Ir nebekraujuoju jau, ir noras yra. Tik baimės dar biški pilnos kelnės