o aš dariau taip, kaip parašyta lit-roje, ir gydytojas sakė -> nesimylėti tol, kol tepi, nors ir labai norėjosi
už tat buvau tikra, kad su manim viskas tvarkoj..., ir kad kraujuot pradėjau ne dėl to, kad pasimylėjau..., o dėl to, kad mėnkės iš karto prasidėjo
man tai kazkaip idomiai...po pirmo cezario pasimylejom su vyru gal tik po kokiu 2,5 menesio,ir tai klykiau labiau nei "pirmaji karta"
dabar po antro cezario vel tas pats,pabandem myletis tai pasijauciau kaip niolikine mergicka
***** jau sakau vapse mane tioj uzsius visai
dabar po antro cezario vel tas pats,pabandem myletis tai pasijauciau kaip niolikine mergicka
QUOTE(sleeta @ 2006 08 25, 10:13)
man tai kazkaip idomiai...po pirmo cezario pasimylejom su vyru gal tik po kokiu 2,5 menesio,ir tai klykiau labiau nei "pirmaji karta"
***** jau sakau vapse mane tioj uzsius visai 
galvojau, kad tik man čia taip
QUOTE(Svetolanka @ 2006 08 25, 14:18)
galvojau, kad tik man čia taip
įdomu..., čia tik po cesario taip? ar it natūraliai gimdant paskui tokie pojūčiai 
Nea,ne tik po cezario
QUOTE(DaRiSa @ 2006 08 25, 15:31)
Nea,ne tik po cezario
paprasčiausiai labai išsausėję ten...tai reikia naudot lubrikantą kokį...aš turiu AQUAgel...tai 
niu..., man jau viskas susitvarkė
šiaip rekomenduoja po šešių savaičių, valos gimda, ir galima pasigauti bakterijų ar uždegimą, bet mes ir tiek neišlaukėm
man darė cezarį, bet jokių sausumų nebuvo, viskas labai gerai, gal nuo didelio norėjimo
hmm o idomu kada galima kai buvau siusiuta ir placentos atidalijimo operacija daryta??nebegaliu kaip noriu
QUOTE(Sypsne @ 2006 08 25, 20:50)
hmm o idomu kada galima kai buvau siusiuta ir placentos atidalijimo operacija daryta??nebegaliu kaip noriu 
gėriau pasitark su savo ginekologe..., nes čia gero patarymo tau nieks negalės duot, bent jau aš taip manau
QUOTE(Svetolanka @ 2006 08 26, 13:08)
gėriau pasitark su savo ginekologe..., nes čia gero patarymo tau nieks negalės duot, bent jau aš taip manau 
aš ir taip manau, nes kiekvienai yra skirtingai, o tave prižiūrinti gudytoja žino geriausiai. ištikrųjų vertėtų išlaukti visą laiką, kiek pataria (nors pati ne visą išlaukiau
QUOTE(giedruthele @ 2006 08 26, 13:58)
aš ir taip manau, nes kiekvienai yra skirtingai, o tave prižiūrinti gudytoja žino geriausiai. ištikrųjų vertėtų išlaukti visą laiką, kiek pataria (nors pati ne visą išlaukiau
), kad paskui nebūtų ką kaltinti, jei kas blogai nutiks 
bent jau teisingai mąstai
QUOTE(Svetolanka @ 2006 08 26, 14:48)
uždraustas vaisius saldus