AS po gimdymo, net pagalvoti nenorejau apie seksa. Vyra prisileidau po 2men., kaip ir gydytojai liepe. Ir dabar noro ne per daugiausia yra

Po pirmo gimdymo pasimylejau pirma karta po 5 savaiciu, buvo nekoks jausmas, bet po keleto kartu viskas sugrizo i savo vietas. Dabar jau noreciau paseksuoti, bet dar lyg ir anksti butu

O man tai kaip tyčia - ir pati norėčiau ir vyras, be abejo, pasiilgo
, bet vis išskyros kankina. O dar žvakučių prirašė, tai tas 6 sav (kaip gydytoja liepė) tikrai teks išlaukt - kad tik nedingtų noras per tą laiką

manau,kiekvienai tas laikas ateina skirtingai. svarbiausia myletis tada,kai pati to nori,o ne vien del to ,kad vyras nori
dauguma moteru pradeda mazdaug po 8sav,kai nustoja teplioti. po pirmo gimdymo man noras atsirado mazdaug 6sav po gimd,po antro-tik po geru dvieju menesiu.

o mano maziukei tuoj 4 menesiukai ,o noro kaip ner taip ner
,pradzioj tai buvo baisi baime "ar viskas ten savo vietose",o dabar tai miegas man visu svarbiausia pasidare

As pirma karta po gimdymo pasimylejau po 6savaiciu. Gimdymo metu neplysau, nekirpo tai jokio diskomforto ar skausmo nejutau, viskas
Noras
visa laika buvo, yra ir tikiuosi nepraeis.

Noras

QUOTE(Ingushka @ 2006 05 16, 15:27)
O man tai kaip tyčia - ir pati norėčiau ir vyras, be abejo, pasiilgo
, bet vis išskyros kankina. O dar žvakučių prirašė, tai tas 6 sav (kaip gydytoja liepė) tikrai teks išlaukt - kad tik nedingtų noras per tą laiką 

Nedings, o tik sustiprės tas noras

O man vis dar nėra noro

QUOTE(kiri111 @ 2006 05 17, 21:23)
As pirma karta po gimdymo pasimylejau po 6savaiciu. Gimdymo metu neplysau, nekirpo tai jokio diskomforto ar skausmo nejutau, viskas
Noras
visa laika buvo, yra ir tikiuosi nepraeis.

Noras

O mes- po 4 sav. Žinau, kad ankstokai, bet nebeiškentėm

Tiesa, pirmą kart atrodė, kad ir vėl esu mergaitė, antrą syk jau daug geriau, tikiuosi kad kuo toliau tuo viskas gerės

as tai bijau, kaip cielka kokia
. nes pas mane ir susiuvimai kazkokie sudetingesni buvo ir is vidau kazkas lygtai. taip kad kol gydytoja neduos zalios sviesos tol vaginalinio tikrai nebus