Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

QUOTE(Luana @ 2006 03 14, 13:35)
Mes su vyru tik pazaisdavom meile gal pora savaiciu po gimdymo, o istikruju pasimylejom po 6 savaiciu. mano vyras buvo labai supratingas, atsargus, nes zinojo kad man gali skaudet, su manim elgesi labai svelniai ir saugojo mane. dar ir dabar mylimes atsargiai ir jokiu lubrikantu nereikia.

O sakyk ar ta aistra kuri buvo prieš pastojant vis tokia pati?Va mums su vyru kazkaip neiseina normaliai pasimylėti.Pas mane to noro užtektini, bet va pas ji kazkas netaip...Jis ir pats nerimauja, kodel negrizta naturalus noras.
Atsakyti
mes jau antrą savaitę mylėjomės ne vaginaliniu būdu, labai jau aš norėjau, o vyras nesugebėjo atsispirti 4u.gif, o normliai tai kažkur po keturių savaičių kai iškrito siūlės, beje vyras pats patikrino, ar nemeluoju g.gif, saugojomės prezervatyvų pagalba, na o po ū savaičių nuėjau pas gydytoją ir gavau palaiminimą tęsti normalų gyvenimą ir planuoti sekantį leliuką, beje išgirdęs, kad žadam po šešių septynių mėnesių pradėti naują leliuką, taip subtiliai užsiminė, kad gal visai nereikia jokių priemonių, kad kai kurioms šeimoms taip būna lotuliukas.gif, ne sakau gydytojau, mums tai netinka, reikėjo matyt jo išraišką, maniau numirsiu iš juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lad @ 2006 05 31, 19:12)
mes jau antrą savaitę mylėjomės ne vaginaliniu būdu, labai jau aš norėjau, o vyras nesugebėjo atsispirti 4u.gif, o normliai tai kažkur po keturių savaičių kai iškrito siūlės, beje vyras pats patikrino, ar nemeluoju g.gif, saugojomės prezervatyvų pagalba, na o po ū savaičių nuėjau pas gydytoją ir gavau palaiminimą tęsti normalų gyvenimą ir planuoti sekantį leliuką, beje išgirdęs, kad žadam po šešių septynių mėnesių pradėti naują leliuką, taip subtiliai užsiminė, kad gal visai nereikia jokių priemonių, kad kai kurioms šeimoms taip būna lotuliukas.gif, ne sakau gydytojau, mums tai netinka, reikėjo matyt jo išraišką, maniau numirsiu iš juoko  lotuliukas.gif

Na o sakyk ar tas jausmas besimylint vis toks pats koki jautei budama nescia ar pries pastojant? wub.gif
Mano noras tai vis toks pat normalus thumbup.gif , bet va mano vyras kazko nelabai nori prieemanes prieit verysad.gif .Jis labai isijautes i tevystes role.Pats labai pergyvena ir nesupranta kodel dar nenori su manim santykiaut.Kaip manai kame cia priezastis ir kada viskas atsistos i savo vezes kaip anksciau?
Atsakyti
g.gif jau praejo trys savaites po gimdymo,labai noriu pasimyleti.kaip sakot ar galima?nebuvau nei plysusi,nei siuta!
Atsakyti
Niu visada rekomenduoja po 6 savaiciu. Bet praktikoje, aisku kas labai nori ir anksciau pradeda.
Atsakyti
mum sake kad po 5 sav jau galima smile.gif
ale tik 2 ishlaukem..
Atsakyti
Cha,praejus trims savaitems noris... biggrin.gif

As gryzus namo po ceario(savaite gulejau ligoninej)jau norejau lipt ant vyro kaip hormonai sukile.. Ir dabar vos laikausi. Sake gyd.kad sesias savaites tikrai negalima,nes valos gimda,tai mumi liko ne tiek ir daug dar atsikankint,beveik tiek pat jau islaukem.Ziuresim ka gyd.pasakys po apziuros.
Atsakyti
Mes su vyru tai kazkur tik 5 savaites islaukem.Ir taip jau nemazai sakyciau.O norejosi tai ziauriai smileysex.gif tongue.gif
Atsakyti
Mes iškentėjome apie mėnesį turbūt. Bet kai atėjau pasitikrinti pas ginekologą po 6 sav, tai ramiausiai paklausė, ar jau gyvename su vyru. vadinasi galima, jei norisi ir neskauda (nors man iki šiol būna kažkas lyg kažkur skauda, nu bet kai norisi, tai niekas nesvarbu..........) biggrin.gif
Atsakyti
niu tada as nieko nebelauksiu! bigsmile.gif
Atsakyti
Medikai pataria po 5-6sav.Manau sis reikalas individualus,jei norisi,ir gali ir neskauda tai kodel gi ir anksciau nepradejus.Mes pirma karta pasimylejom kaskur po 2menesiu,nes as labai kraujavau,o myletis irgi ziauriai norejau,bet negalejau blush2.gif
Atsakyti
mes su vyru pirma karta pasimylejom tik po 1.5 men.poto vel pradejau kraujuoti (nestuprei tepe).tik po menesio visiskai sugijau (buvau siuta). pandem ir dabar bet kazkaip sunkei gaunasi. daktare sake reikia mankstinti biggrin.gif
Atsakyti