Na ir mes įsigijom kombainą
nors pirkom prieš kelias dienas, bet tik šiandien išbandžiau .... nu ir ką galiu pasakyt, bent jau kolkas kaifuoju
skaityk per vieną dieną visas funkcijas išbandžiau:kugelis+spirgučiai, kapotos tešlos pyragas, bulvių pyragas su mėsa, kokteilis, na supjausčiau turbūt viską ką namie radau
dabar tik galvos skausmas bus dasipirkti priedus
QUOTE(bemsiuke @ 2011 03 06, 22:46)
nusipirkom, visai fainas daiktas
Sveikos
Susiruosiau nupirkti blenderi, tai vis dar noriu jusu nuomone isgirsti, ar kas turite patenkinti, ar kas mesa baldete malti, ar leda susmulkina?
Susiruosiau nupirkti blenderi, tai vis dar noriu jusu nuomone isgirsti, ar kas turite patenkinti, ar kas mesa baldete malti, ar leda susmulkina?
QUOTE(rembiene @ 2011 03 06, 22:37)
Na ir mes įsigijom kombainą
nors pirkom prieš kelias dienas, bet tik šiandien išbandžiau .... nu ir ką galiu pasakyt, bent jau kolkas kaifuoju
skaityk per vieną dieną visas funkcijas išbandžiau:kugelis+spirgučiai, kapotos tešlos pyragas, bulvių pyragas su mėsa, kokteilis, na supjausčiau turbūt viską ką namie radau
dabar tik galvos skausmas bus dasipirkti priedus 
O kokiu priedu truksta?
Ka reiktu jusu nuomone desipirkti?
Ar bulves gerai tarkuoja?
Turiu svarstykles, tai kolkas labai patenkinta
Labai patinka "nunulinimo" funkcija
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 03 07, 08:26)
sveiki
o sakykit kombaine yra antgaliai kaip mikserio? kokias teslas galima maisyti? tarkim blynams, keksui tesla eina plakti?
būtent antgalio kaip mikserio nėra, tačiau tai višiškai ne problema
o dėl tešlos,tai bent jau aš kolkas išbandžiau kapotai tešlai, ir va šiandien kibinam. nu tai ką galiu pasakyt
beja, kažin šitas daiktas netiktų
QUOTE(rembiene @ 2011 03 07, 12:32)
modeliukas 7772 yra analogiškas(na atitinka visi antgaliai ir pan), tik dar plius yra daugiau priedų, jau susiradau kur garantinius tvarko, tai ne problema užsisakyti papildomai, dabar laukiu pora pažįstamų turbūt norės užsisakinėt, tai kai išsirinks susirinks, reiks daryt užsakymą 
o dėl tešlos,tai bent jau aš kolkas išbandžiau kapotai tešlai, ir va šiandien kibinam. nu tai ką galiu pasakyt
ateity laukia mielinė tešla, o va blynam ir pan skystesnes tai tikrai manau be problemų plaks:)
?... neskaina tai juokinga...
tai tikriausiai po viena prieda garantiniame neuzsakineja? Is kurio jus miesto? Gal reiktu prisijungti
QUOTE(bimbaM @ 2011 03 07, 13:18)
tai tikriausiai po viena prieda garantiniame neuzsakineja? Is kurio jus miesto? Gal reiktu prisijungti 
žinokit, kažkaip man atrodo, kad užsakinėja ir po vieną, tik va dvi savaites laukti reikėtų
QUOTE(rembiene @ 2011 03 07, 13:32)
modeliukas 7772 yra analogiškas(na atitinka visi antgaliai ir pan), tik dar plius yra daugiau priedų, jau susiradau kur garantinius tvarko, tai ne problema užsisakyti papildomai, dabar laukiu pora pažįstamų turbūt norės užsisakinėt, tai kai išsirinks susirinks, reiks daryt užsakymą 
ateity laukia mielinė tešla, o va blynam ir pan skystesnes tai tikrai manau be problemų plaks:)
?... neskaina tai juokinga...
o tai kaip atrodo tas antgalis kur blynam tesla plakate?
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 03 07, 15:13)
blynam maišyčiau su ta tokia banguota
atsiuntė katalogiuką kad išsirinkti ko reikia, tai visgi tik plakimui turbūt užsisakinėsiu...
dabar laukiu, kad parašytų kainas
p.s. kibinai gavosi superiniai o ir laiko neužėmė gamyba daug, bei labai švarus darbas, taigi dar kepsiu ir kepsiu
as turiu svarstykles tai liuks daiktas