Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(rembiene @ 2011 03 07, 18:00)
atsiuntė katalogiuką kad išsirinkti ko reikia, tai visgi tik plakimui turbūt užsisakinėsiu...
dabar laukiu, kad parašytų kainas

Kai gausite tas kainas, butu labai smagu, kad pasidalintumet, ypac plakimo ir sulciaspaudes blush2.gif
tik ziuriu i priedus ir neisivaizduoju kaip turetu atrodyti citrusiniu vaisiu spaudimas g.gif tas priedas turetu isistatyti i plakikli, bet kaip ta vaisiu isspaustu, ar tik netektu ranka? unsure.gif
Atsakyti
Blynams man geriau susimaišė kokteilinėje. Plačiajame bliūde liko miltų gumuliukų, maišant su banguota maišytuve.

Vakar irgi dirbau su tešlom, tai lazanijai sumaišė puikiai, ir pyragui taip pat labai liuksiškai.

Labai patinka, kaip smulkina mėsą thumbup.gif
Atsakyti
Taip kvailai gavosi doh.gif Pas mamą sugedo paprastas rankinis plaktuvas, pasiėmiau jai kovo 8 proga tą HR1560/53, o pasirodo, tėvas jai tą patį nupirko lotuliukas.gif

Kaip manote, ar leis apkeisti į ką nors kitą? Ar reikės į tą pačią parduotuvę važiuoti (man tiesiog toloka ir nepakeliui), ar gal galima ir kitoje Maximoje prašyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'Luxe: 08 kovo 2011 - 10:44
QUOTE(D'Luxe @ 2011 03 08, 11:43)
Kaip manote, ar leis apkeisti į ką nors kitą? Ar reikės į tą pačią parduotuvę važiuoti (man tiesiog toloka ir nepakeliui), ar gal galima ir kitoje Maximoje prašyti?

Apkeisti, tai leistu, bet tik toj parduotuveje kur pirkote.
Galit paskambint Nemokama MAXIMA info linija: (8~800) 20050*gal pavyks susitarti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2011 03 08, 12:34)
Apkeisti, tai leistu, bet  tik toj parduotuveje kur pirkote.
Galit paskambint Nemokama MAXIMA info linija: (8~800) 20050*gal pavyks susitarti g.gif

Ką tik grįžau iš parduotuvės, nesutiko nei apkeisti kita preke, nei aišku pinigų negrąžino, tik pradėjo aiškinti, kad buitinės prekės yra nekeičiamos, nebent jos brokuotos doh.gif

Ačiū už numeriuką, bandysiu skambinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'Luxe: 08 kovo 2011 - 13:03
Nusipirkome trintuva-kokteiline thumbup.gif Jau va trecia diena kokteilius tik darau vacation4.gif
Atsakyti
Matau daug kas domisi kepsnine, taii mums sitas daikciukas patiko, mesytes marinuotos super skonis, nepalyginsi kur kepta keptuveje, labai skanu iseina, o del dangcio kurio nera, tai tikrai nelabai ten kas tasko, nes kepu virtuveje ant stalo, tai manau matytusi ant sviesiu plyteliu, bet tikrai nedaug tenka pavalyti. blush2.gif Nesigailim, kad nusipirkom, ypac, kad ziema nera galimybes issikepti tikru saslu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(D'Luxe @ 2011 03 08, 14:03)
Ką tik grįžau iš parduotuvės, nesutiko nei apkeisti kita preke, nei aišku pinigų negrąžino, tik pradėjo aiškinti, kad buitinės prekės yra nekeičiamos, nebent jos brokuotos  doh.gif

Ačiū už numeriuką, bandysiu skambinti  4u.gif

Turint ceki, turejo priimti atgal per 14 dienu pagal vartotoju teises mirksiukas.gif Preke turetu buti pilnai sukomplektuota ir originalioje pakuoteje, tad reikalaukit teisybes.
Atsakyti
Merginos turinčios kombainus pasakykit o kaip dažnai jūs naudojatęs juo, na pvz reik sutarkuo pora morkų jūs jungiat kombainą ar tarką darbuojatės g.gif na esu pasimetusi noriu ir aš to kombaino ir lipdukus turiu ir pinigėlius susitaupiau blush2.gif bet va sėdžiu ir svarstau, na turiu aš mikserį, turiu blenderį, turiu tarkavimo mašiną, turiu sulčiaspaudę, na tik mėsmalės normalios neturiu, ir tešlą rankom minkau, va dabar ir galvoju ar man vieną kombainą nusipirkt o kitus rakandus į kaimą išvešt ar neapsimoka leist pinigėliai, na paprotinkit Jūs mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguulle26 @ 2011 03 06, 18:40)
pirkom mes kombainą šeip esu patenkinta plaka mala maišo, plovimas užima daugiau laiko nei pats darbas  biggrin.gif kokteilinė super aš savo zuikiui maistelį darau aišku reik skysčiau kad gerai suktų, bet kadangi mano zuika mėgsta skystesnes košeles tai tinka jam biggrin.gif
tik va mano tėtis apžiūrėjo ir sako vaikeli gal ir geras daiktas bet ilgai nesinaudosi, mat tie sraigteliai kur suka pagrindinį įrenginį palsmasiniai ir iš inercijos greitai nuplyš, pasižiūrėjau tikrai jau dabar kombainą turiu apie porą mėn. žinoma jo negailiu beveik kazdien daudoju, keli tų sraigtelių ištikro jau atrodo pabuvę. ir spėju kai nuplyš niekur neis jų gauti g.gif
šiaip šiuo metu viskas čiki biggrin.gif

TAvo tėtė visiškai teisus-nes mes turėjome Moulinex mėsmalę, tiesa ja pasinaudojom gal 3-4 metus ir susidėvėjo tie plastmasiniai dantračiai ir deja... niekas negalėjo naujos detalės gauti, nei garantinių aptarnavimų centrai ,nei buitinės tech. taisyklos, net su gamykla buvo susisiekta... ir ką... negaminamas modelis ir ... teko mest lauk, todėl gerai pagalvojus, jei naudoti itin dažnai, tai brangi investicija.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2011 03 08, 15:31)
Merginos  turinčios kombainus pasakykit o kaip dažnai jūs naudojatęs juo, na pvz reik sutarkuo pora morkų jūs jungiat kombainą ar tarką darbuojatės  g.gif  na esu pasimetusi noriu ir aš to kombaino ir lipdukus turiu ir pinigėlius susitaupiau  blush2.gif  bet va sėdžiu ir svarstau, na turiu aš mikserį, turiu blenderį, turiu tarkavimo mašiną, turiu sulčiaspaudę, na tik mėsmalės normalios neturiu, ir tešlą  rankom minkau,  va dabar ir galvoju ar man vieną kombainą nusipirkt o kitus rakandus į kaimą išvešt ar neapsimoka leist pinigėliai, na paprotinkit Jūs mane  blush2.gif

As kombainu naudojuosi kasdien net jei reikia tarkuoti tik 1 morka lotuliukas.gif tiesiog todel, kad as nekenciu tarkuoti su rankine tarka, tai man geriau jau su kombainu ir po to ji praskalauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 03 08, 18:13)
As kombainu naudojuosi kasdien net jei reikia tarkuoti tik 1 morka  lotuliukas.gif  tiesiog todel, kad as nekenciu tarkuoti su rankine tarka, tai man geriau jau su kombainu ir po to ji praskalauti  thumbup.gif

aš lygiai taip pat biggrin.gif kažkaip bent jau man tai tikrai nesunku, praskalaut ten tą kombainą, vistiek greičiau gaunas, nei rankom tarkuot biggrin.gif
hm... o dabar gavau atsakymą dėl plakimo tos šluotelės... na tai aš tai pakentėsiu tada, nes juolab kad mikserį neblogą turiu...
kažin jie visi taip kainas užsikėlę... nes aš čia tik kur arčiausiai namų domėjaus...
taigi... tik nenukriskit doh.gif lotuliukas.gif
29 detalės kaina 31,00 Lt.
30 detalės kaina 47,00 Lt.(vienos plakimo šluotelės )
viso gautusi už vieną detaliūkštę: 125lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2011 03 08, 14:31)
Merginos  turinčios kombainus pasakykit o kaip dažnai jūs naudojatęs juo, na pvz reik sutarkuo pora morkų jūs jungiat kombainą ar tarką darbuojatės  g.gif  na esu pasimetusi noriu ir aš to kombaino ir lipdukus turiu ir pinigėlius susitaupiau  blush2.gif  bet va sėdžiu ir svarstau, na turiu aš mikserį, turiu blenderį, turiu tarkavimo mašiną, turiu sulčiaspaudę, na tik mėsmalės normalios neturiu, ir tešlą  rankom minkau,  va dabar ir galvoju ar man vieną kombainą nusipirkt o kitus rakandus į kaimą išvešt ar neapsimoka leist pinigėliai, na paprotinkit Jūs mane  blush2.gif

as asmeniskai, turedama visus tuos prietaisus, kuriuos isvardinote nepirkciau kombaino schmoll.gif Nebent tuo atveju jei visas mano gyvenimas butu tik sukiotis virtuveje ir gaminti. Tada taip, "pasilengvinciau" sau gyvenima. Ir dar is finansines puses ziureciau, nes kaip supratau Jums teko taupyti, o 200 lt tai jau pinigai.. aisku kaip kam..
na ir dar galite pasiskaityti si straipsniuka
http://napalm.lt/201...kalingi-niekai/
Atsakyti