Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

Šiandien pasiėmiau blenderį ir kombainą.

Kombaino išbandyt dar neteko, atrodo visai nieko, tik tos plastmasinės detalės įtartinos, kažin kiek jos laikys g.gif

O blenderis tai superinis, galingas, kokybiškas ir priedai superiniai thumbup.gif Plakiau pieno kokteilį, liuks gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2011 03 08, 18:37)
hm... o dabar gavau atsakymą dėl plakimo tos šluotelės... na tai aš tai pakentėsiu tada, nes juolab kad mikserį neblogą turiu...
kažin jie visi taip kainas užsikėlę... nes aš čia tik kur arčiausiai namų domėjaus...
taigi... tik nenukriskit  doh.gif  lotuliukas.gif
29 detalės kaina 31,00 Lt.
30 detalės kaina 47,00 Lt.(vienos plakimo šluotelės )
viso gautusi už vieną detaliūkštę: 125lt  lotuliukas.gif

Siaubas, ir kaip sugebet uz toki sudnieki tiek nuplest pinigu, vienas priedas - trecdalis viso kombaino kainos blink.gif
p.s. pasitaisau - puse kombaino kainos! Juk dar plius viena sluotele, tai viso gaunas 172lt fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimbaM: 09 kovo 2011 - 10:41
QUOTE(ekona @ 2011 03 08, 18:55)

na ir dar galite pasiskaityti si straipsniuka
http://napalm.lt/201...kalingi-niekai/

Nesu labai jau uz tuos visus pribumbasus virtuveje, bet...
Straipsnyje isvardinti tris "reikalingiausi" NNN... g.gif
Citrusiniu vaisiu sulciaspaude... Pazistu moteri, kuri jau daugeli metu naudoja sulciaspaude 2-3 kartus per savaite. Spaudzia sultis is apelsinu, citrinu. Kai dar buvo rankines - ja spaude, atsirado elektrines - tokia nusipirko ir naudoja. Tiesa, ne ta philipsa. Turi kazkokia nuo senu laiku.
Skrudintuvas... Pazistu semyna, kur tevas ir du vaikai skrudina duona beveik kiekviena ryta.

Manau cia skonio ir poreikiu reikalas tureti tuos prietaisus ar nebe... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara04. @ 2011 03 08, 14:55)
Turint ceki, turejo priimti atgal per 14 dienu pagal vartotoju teises  mirksiukas.gif Preke turetu buti pilnai sukomplektuota ir originalioje pakuoteje, tad reikalaukit teisybes.

Turėjau čekį ir garantinį lapą, prekė pilnai sukomlektuota ir originalioje pakuotėje, nebuvo nei naudota, nei net pabandyta, pirkta tą pačią dieną. Paskambinau tuo telefonu, kur aukščiau viena mamytė nurodė, man ten pasakė, kad turi apkeisti be jokių klausimų ir problemų, bet dėl viso pikto patarė parašyti ir įteikti prašymą ar pretenziją raštu. Žodžiu, viską padariau kaip priklauso, grįžtu į parduotuvę, ir ką manote - rezultato 0, neina į jokias kalbas apie pakeitimą, o kai padaviau 2 egz prašymo, jos jo nepriėmė ir atsisakė pasirašyti, kad gavo, mat LR įstatymai Maximai negalioja biggrin.gif

Pasiskundžiau jums ir palengvėjo biggrin.gif velniop... ypač kai dabar pilną knygutę tų lipdukų už 10 Lt nusipirkti galima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'Luxe: 09 kovo 2011 - 14:02
QUOTE(vasara04. @ 2011 03 08, 14:55)
Turint ceki, turejo priimti atgal per 14 dienu pagal vartotoju teises  mirksiukas.gif Preke turetu buti pilnai sukomplektuota ir originalioje pakuoteje, tad reikalaukit teisybes.

QUOTE(D'Luxe @ 2011 03 09, 15:01)
Turėjau čekį ir garantinį lapą, prekė pilnai sukomlektuota ir originalioje pakuotėje, nebuvo nei naudota, nei net pabandyta, pirkta tą pačią dieną. Paskambinau tuo telefonu, kur aukščiau viena mamytė nurodė, man ten pasakė, kad turi apkeisti be jokių klausimų ir problemų, bet dėl viso pikto patarė parašyti ir įteikti prašymą ar pretenziją raštu. Žodžiu, viską padariau kaip priklauso, grįžtu į parduotuvę, ir ką manote - rezultato 0, neina į jokias kalbas apie pakeitimą, o kai padaviau 2 egz prašymo, jos jo nepriėmė ir atsisakė pasirašyti, kad gavo, mat LR įstatymai Maximai negalioja  biggrin.gif 

Pasiskundžiau jums ir palengvėjo  biggrin.gif  velniop... ypač kai dabar pilną knygutę tų lipdukų už 10 Lt nusipirkti galima  biggrin.gif

viena leptelejo net neskaiciusi, kita ir patikejo.
Buitinei tecnikai negalioja 14 dienu grazinimo ar keitimo laikotarpis tiesiog siaip sau ar pvz pirmiau nupirkau, po to pagalvojau.

14. Jeigu pirkėjui nepatinka nusipirktos prekės forma, dydis, spalva, modelis ar komplektiškumas, jis turi teisę per keturiolika dienų nuo ne maisto prekių pardavimo dienos, jeigu pardavėjas nėra nustatęs ilgesnio termino, pakeisti ją analogiška preke.

18. Pirkėjo reikalavimas pakeisti nusipirktą prekę analogiškomis prekėmis arba grąžinti sumokėtus pinigus dėl šių taisyklių 14 punkte nurodytų priežasčių netenkinamas įsigijus tokias prekes:

parfumerijos, kosmetikos ir tualetinius preparatus (kodai pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 33.03 - 33.07), fotografijos ir kinematografijos prekes (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 37.00), spausdintas knygas, reprodukcijas ir kitus poligrafijos pramonės dirbinius (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 49.00), audinius (kodai pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 50.07, 51.11-51.13, 52.08-52.12, 53.09, 55.12-55.16), kilimines grindų dangas, išskyrus kilimus ir kilimėlius (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 57.00), megztus vyriškus, berniukų, moteriškus arba mergaičių apatinius drabužius (kodai pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 61.07 - 61.09), kūdikių drabužėlius (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 61.11), pėdkelnes, kojines, puskojines ir kitus panašius dirbinius (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 61.15), siūtus vyriškus, berniukų, moteriškus arba mergaičių apatinius marškinius, naktinius marškinius, pižamas ir panašius dirbinius (kodai pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 62.07 - 62.08), kūdikių drabužėlius (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 62.09), liemenėles, juosmenis, korsetus ir panašius dirbinius (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 62.12), perlus, brangakmenius, tauriuosius metalus bei jų dirbinius, išskyrus dirbtinę bižuteriją (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 71.00, išskyrus 71.17), mašinas ir mechaninius įrenginius (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 84.00), elektros mašinas ir įrenginius, garso įrašymo ir atkūrimo bei televizijos vaizdo ir garso įrašymo ir atkūrimo aparatus (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 85.00), antžeminio transporto priemones (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 87.00), laivus, valtis ir plaukiojančius įrenginius (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 89.00), optikos, fotografijos, kinematografijos, matavimo, kontrolės, medicinos arba chirurgijos prietaisus ir aparatus (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 90.00), laikrodžius (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 91.00), muzikos instrumentus (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 92.00), ginklus ir šaudmenis (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 93.00), baldus, patalynės reikmenis, šviestuvus (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 94.00), žaislus, žaidimus, išskyrus sporto ir meškeriojimo reikmenis (kodas pagal Kombinuotąją prekių nomenklatūrą - 95.00, išskyrus 95.06 - 95.07).

Atsakyti
QUOTE(D'Luxe @ 2011 03 08, 11:43)
Taip kvailai gavosi  doh.gif  Pas mamą sugedo paprastas rankinis plaktuvas, pasiėmiau jai kovo 8 proga tą HR1560/53, o pasirodo, tėvas jai tą patį nupirko  lotuliukas.gif

Kaip manote, ar leis apkeisti į ką nors kitą? Ar reikės į tą pačią parduotuvę važiuoti (man tiesiog toloka ir nepakeliui), ar gal galima ir kitoje Maximoje prašyti?

Na mūsų mieste jau prieš gerą mėnesį prie šių prekių buvo padėtas stendas dėl grąžinimo ar keitimo: jo esmė trumpai - jei prekė nebrokuota atgal nepriimama ir jokio 14 d. termino grąžinti nėra (Žiūr. Dėl daiktų grąžinimo ir keitimo taisyklių 18 punktą).
Atsakyti
Nusipirkome trintuva-kokteiline pries 2 savaites. biggrin.gif Isbandeme pora kartu ir padejome i sali. Vakar nusprendziau blynams tesla susiplakt, atidziau apziurejusi pastebejau, kad ta metaline detale-peiliukas pasidenges rudais taskeliais, labai panasu i taskine korozija g.gif . Nusivyliau kokybe, nesinori valgyti rudziu. Gal cia tik man taip nepasiseke g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anka @ 2011 02 18, 11:26)
O ka manote apie sulciaspaude? Kaip suprantu ji tik citrusiniams skirta? Gal kuri jau nusipirkote ir naudojate?
Pati jau nusipirkau kombaina, tai kolkas visai patenkinta.

Pirkome sulciaspaude, labai fainute. Spaudzia tik citrusinius. Apelsinai, greipfrutai, citrinos. Paprasta naudotis, paprasta isplauti. 12 metu vaikas be jokiu problemu pats sultis issispaudzia. Vienas trukumas (bet jau ne sulciaspaudes), tuoj puse algos apelsinams isleisime doh.gif
Virtuvini kombaina taip isigijome, tik neisbandeme dar.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2011 03 08, 15:31)
Merginos  turinčios kombainus pasakykit o kaip dažnai jūs naudojatęs juo, na pvz reik sutarkuo pora morkų jūs jungiat kombainą ar tarką darbuojatės  g.gif  na esu pasimetusi noriu ir aš to kombaino ir lipdukus turiu ir pinigėlius susitaupiau  blush2.gif  bet va sėdžiu ir svarstau, na turiu aš mikserį, turiu blenderį, turiu tarkavimo mašiną, turiu sulčiaspaudę, na tik mėsmalės normalios neturiu, ir tešlą  rankom minkau,  va dabar ir galvoju ar man vieną kombainą nusipirkt o kitus rakandus į kaimą išvešt ar neapsimoka leist pinigėliai, na paprotinkit Jūs mane  blush2.gif

Kasdien naudoju ir labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2011 03 09, 17:02)
Buitinei tecnikai negalioja 14 dienu grazinimo ar keitimo laikotarpis tiesiog siaip sau ar pvz pirmiau nupirkau, po to pagalvojau

Ačiū už informaciją 4u.gif
Kuris iš šių punktų tinka mikseriui? Elektros mašinos 85.00?

Papildyta:
QUOTE(Perkune @ 2011 03 09, 17:11)
Na mūsų mieste jau prieš gerą mėnesį prie šių prekių buvo padėtas stendas dėl grąžinimo ar keitimo: jo esmė trumpai - jei prekė nebrokuota atgal nepriimama ir jokio 14 d. termino grąžinti nėra (Žiūr. Dėl daiktų grąžinimo ir keitimo taisyklių 18 punktą).

Žinau, kad pati kalta doh.gif Tikrai niekada neskaitau stendų parduotuvėse, bet visur, kur teko kreiptis dėl pakeitimo, niekada nebuvo jokių problemų, apkeisdavau viską be jokių klausimų. Čia nekeičia, nes tai yra kaip loterija, ir matomai Maxima tokią sutartį su Philipsu sudarė, kad neturi galimybės keisti ir priimti grąžinimų. Juokėmės su mama, kad galės dabar abiem rankom kiaušinius plakti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'Luxe: 10 kovo 2011 - 10:10
QUOTE(rausvakase @ 2011 03 10, 00:44)
Nusipirkome trintuva-kokteiline pries 2 savaites. biggrin.gif Isbandeme pora kartu ir padejome i sali. Vakar nusprendziau blynams tesla susiplakt, atidziau apziurejusi pastebejau, kad ta metaline detale-peiliukas pasidenges rudais taskeliais, labai panasu i taskine korozija  g.gif . Nusivyliau kokybe, nesinori valgyti rudziu. Gal cia tik man taip nepasiseke g.gif

Panašiai ir man buvo su arbatiniu, tikrai nusivyliau kokybe
Atsakyti
QUOTE(vil-ma @ 2011 03 10, 10:25)
Panašiai ir man buvo su arbatiniu, tikrai nusivyliau kokybe

Panašiai -tai kaip? Irgi rūdyti pradėjo? g.gif
Atsakyti