Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kt.

Mano brangusis, praktiskai visi trys brangieji, didysis ir maziukai, geria isimtinai tuos vitaminus, kuriuos as pakisu jiems po norim, ir tik tais atvejais, kai pakisu biggrin.gif Kai nepakisu - negeria.

Pakisu wellman - geria wellman, pakisu gerimax - geria gerimax, pakisu centrum - geria centrum. Tik va kai karta stressvit pakisau, tai bambejo - sake, joks man ne stresas. Bet gere smile.gif Aisku, kad gere, koks gi ne stresas - automatiskai gi stresas, kai turi du vaikus ir tokia zmona laugh.gif
Atsakyti
geria tik gerimax. Jo isitikinimu, tai geriausi. Kiti niekuom nepadeda g.gif
Atsakyti
As saviskiui Vitiron duodavau, sake kad jam padeda...
Atsakyti
Maniskis pradejo gerti alaus mieles. Na tai galima pasakyti ne kaip vitaminai, o kaip maisto papildas. Jis anksciau gere ir jam padeda ir dabar pries ziema nusipirko.
Atsakyti
smile.gif Jamieson vitamins for men
Atsakyti
O kurie vitaminai atminti gerina g.gif
Visai be galve pasidariau , snekedama pametu minti sad.gif
Ir dar jauciu nuovargi pastoviai.
Gal ka nors rekomenduosit?
Atsakyti
QUOTE (alvija @ 2004 10 18, 21:29)

Man labai padejo super memorex.
Dabar kaip tik ruosiuosi pradeti vel gerti.
Atsakyti
o mane siaubingai išbėrė nuo vitakur plius. Visą kūną plėmais tokiom kaip iškilusiom pagalvėlėm. Tai dabar nauja pakuote išmest reikia, o mokėjau tai 30 Lt. Va ir žinok kokius pirkti, o jeigu vėl netiks. ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (Malina @ 2004 10 19, 06:35)
Visai be galve pasidariau , snekedama pametu minti  sad.gif

Man labai padejo super memorex.
Dabar kaip tik ruosiuosi pradeti vel gerti.

O kaina kokia ju? Ir kiek per diena ju reikia isgert?
Man geriau tiktu kad tik viena tabletka per diena , bo as pamirsiu jeigu reiks kelis kart laugh.gif
Atsakyti

Visą gyvenimą, net kai laukiausi, į vitaminus žiūrėjau skeptiškai. Bet kai po dviejų nėštumų ir gimdymų iš eilės ėmė trūkti miego, vaikščiojau kaip koks zombiukas, paklausiau auklės ir nusipirkau Bio Q10 (yra tokia serija Bio - kas nors. Kaina berods apie dvidešimt litų) Juos gerdama įtikėjau stebuklais - jaučiuosi žvali ir energinga.
Atsakyti
[QUOTE=alvija,2004 10 19, 08:54] [/QUOTE]
O kaina kokia ju? Ir kiek per diena ju reikia isgert?
Man geriau tiktu kad tik viena tabletka per diena , bo as pamirsiu jeigu reiks kelis kart laugh.gif [/QUOTE]
Kaina apie 29 gal, tiksliai neatsimenu. Bet cia didele bonke, ten labai daug piliulku. O yra mazesnemis parduodama. Tai ir kaina, aisku, bus mezesne. Man dar nuo tos dideles yra like, tai dasipirkinesiu maza wink.gif
Gerti 1 karta per diena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malina: 19 spalio 2004 - 09:12
QUOTE (redzike @ 2004 10 19, 08:39)
o mane siaubingai išbėrė nuo vitakur plius. Visą kūną plėmais tokiom kaip iškilusiom pagalvėlėm. Tai dabar nauja pakuote išmest reikia, o mokėjau tai 30 Lt. Va ir žinok kokius pirkti, o jeigu vėl netiks. ohmy.gif

redzike,
o kam tau juos ismesti? g.gif Juk gali kam nors parduoti, kazkam gal tiks, kas jau bande. na, nebent galiojimo laikas pasibaiges...
Atsakyti