Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kt.

QUOTE (Malina @ 2004 10 19, 10:15)
redzike,
o kam tau juos ismesti? g.gif Juk gali kam nors parduoti, kazkam gal tiks, kas jau bande. na, nebent galiojimo laikas pasibaiges...

ne galiojimas tai nepasibaigęs (iki 2006.07 galioja) Tik nepagalvojau kam nors pasiūlyti.
Atsakyti
tai mestelk zinute i SM skelbimu lenta i psio smartass.gif laugh.gif
Atsakyti
Ka manote apie Vision maisto papildus (vitaminus)?
Atsakyti
Gerimax yra geri, bet ilgiau pavartojus sunkiau uzmigti vakarais, nes suaktyvinama smegenu veikla.
Atsakyti
Maniškis geria tokius, kokius aš nuperku. Ilgai pirkadavau tokius su sidabriniu užrašu "Multivitaminai vyrams". Bet kažkaip nesijautė, kad jam jaučiasi jų gerumas. O va dabar nupirkau wellman, tai jis nebejaučia vakare tokio didelio nuovargio, diena praleidzia energingiau, daugiau nuveikia.
Atsakyti
Maniskis irgi dabr geria tik Gerimax. Sako, kad kol kas jokio poveikio nejaucia, bet gal... su laiku. Siaip jis isvis niekad nevartoja jokiu vitaminu, bet siuos kazkaip nepamirsta isgert smile.gif
Atsakyti
Mano tai gerdavo visokius. Suplanavom vaikeli, bet kuri laika negalejau niekaip pastoti. Gydytoja pasiule nupirkti vyrui specialiai vyrams skirtu vitaminu. Vaistininke rekomendavo JAMIESON firmos Power for man. Nezinau, gal tai tiesiog sutapimas, bet vyrui pradejus juos vartoti, as neuzilgo pastojau. O ir siaip jis labai tais vitaminais patenkintas, energijos daugiau atsirado.
Atsakyti
siandien prastai jauciuosi, jauciu kabinasi baisusis gripas.Nuejus i vaistine, ji man patare gerta kasdien po 1 tablete rutinoscorbin . taigi noriu paklausdit, ar vatrojati shi vitamina ? ar geriau vartoti gryna vitamina C ?
Atsakyti
Man jy kosmetike patare gerti, dar vadino jy "odos duona",
tipo labai gerai stiprina kapiliaru sieneles ir ne tik..
Atsakyti
mano mama, vaistu gerbeja, buvo man nupirkusi, bet jie pasivoliojo ir as ismeciau tongue.gif

Siaip imunitetui stiprinti geriu eziuoles.
Atsakyti
Buvau sugėrusi gal dvi pakuotes, bet nežinau ar man pagelbėjo, pas mane labai silpnas imunitetas, tai aš sugėrusi vistiek susirgau, man geriau ėžuolės.
Atsakyti
sveikos!

gal patarsite kokius gert vitaminus artejant va ziemuziai kad organizmas nenusilptu.Anksciau negerdavau tad neisivaizduoju kokius pradedt gert,gal kas patarsite,aciu!!!
wink.gif
Atsakyti