Taigi mano "sekmes" receptas:
1. Pirma diena praleidau 1 maitinima. 2 diena 2 maitinimus ir trecia diena isvis nebemaitinau. Tik nakti leisdavau pavalgyti savo pienuko, tuo paciu sumazindama krutines nezmoniska tempima. 4 para nebedaviau nei diena, nei nakti.
2. Kai nakti isvalgydavo kruti, keldavausi ir uzsidedavau ledo (ne tiesiai ant kruties, o per plona medziagine skiaute), kad atvesintu kruti ir ji nebegaminu tiek pienelio.
3. Prie krutu isvis stengiausi nesiliesti, neminkyti ir nemasazuoti (aisku tinka tik tokiu atveju, jei nesidaro guzai ir nekyla temperatura)
4. Nuolat - t.y. kas 1.5-2val. keistavau kopusto lapus (kopusta laikydavau saldytuve).
5. Kai nebegaledavau kenteti tempimo, siek tiek, t.y. kokius 10-20ml nutraukdavau, zodziu tiek, kad atlaisvetu krutys. Tada vel ledo dedavausi ir naujus kopustus.
6. Skysciu vartojima apribojau iki 2 puodeliu stiprios stiprios metu arbatos per para.
7. Paskui gal 6-7 para ejau pagulet i karsta vonia (nes dar tempe krutis be proto) ir leidau pieneliui isteket laisvai - be jokio krutu masazavimo ar minkymo. Islipus is vonios vel ledo ir metu arbatos.
7. Kai pamaciau, kad nieko nenutraukus para laiko krutys taip nebeisitempia, kad negaleciau kentet, nieko nebedariau, tik dejau kopusta (nuo kurio beje po 8 paru isbere

Vyras kai paliete mano krutis, kai jos buvo nezmoniskai pilnos pieno, nusigando nejuokais, sako kaip plyta liesciau

Zodziu man pasiseke tokiu budu nutraukti pienelio gamyba be vaistu

Sekmes visoms stengiantis iveikti si issuki