Galvojau, kad Ikos yra vieno sviesumo, o pasirodo yra EE1 ir EE2 tai sviesene ir tamsesne cia?

Ziema as EZ naudoju daugiau kaip ruza, o vasaros metu - jau visa veiduka padengiu
Labai man ji patinka, jau naudoju kokius 3 metus... Pirmoji mano EZ buvo skirta Vokietijos rinkai, tai skyresi pakuotes spalva - ne matine, o tokia permatoma...

as tai asmeniskai esu turejusi abieju firmu egipto zeme ir is patirties galiu paskyti, kad bi kor yra zymiai geresne....nors ji pakuote atrodo ryzesne uz ikos bet realybeje atvirksciai...

QUOTE(wife @ 2011 03 05, 23:23)
Galvojau, kad Ikos yra vieno sviesumo, o pasirodo yra EE1 ir EE2 tai sviesene ir tamsesne cia? 

Ar cia vienoda ?

QUOTE(wife @ 2011 03 03, 14:25)
as perku zeme "Tauro" parduotuveje, ten yra kosmetikos skyrelis, ir ten galima pabandyti Ikos ir Bikor zemes (Cia Kaune - LAisves al. 114 )
Papildyta:
QUOTE(wife @ 2011 03 05, 23:23)

jos tikrai yra dvieju atspalviu

Aciu labai leksiu pabandyti

as gavau dovanu ikos ez ir po pusmecio drauge nusipirko bikor ir labai nustebau kad jos ir dezute ir atspalvis skiresi
man asmeniskai okos daug labiau patiko, kadangi ji maziau blizga daugiau tokia naturalese spalva suteikia, o bikor tai morvini atspalvi suteikia ir daugiau blizgio jame

QUOTE(pudrine @ 2011 03 08, 15:46)
as gavau dovanu ikos ez ir po pusmecio drauge nusipirko bikor ir labai nustebau kad jos ir dezute ir atspalvis skiresi
man asmeniskai okos daug labiau patiko, kadangi ji maziau blizga daugiau tokia naturalese spalva suteikia, o bikor tai morvini atspalvi suteikia ir daugiau blizgio jame 

pas mane Bikor naujo tipo,ji is vis be blizgesio.
O senoji maziau blizga uz Ikos irgi,gal sumaiset kazka

Nors man Ikos irgi spalva grazesne,tik jos tept daugiau reikia,
bikor uztenka maziau

QUOTE(Realybe @ 2011 03 09, 03:00)
pas mane Bikor naujo tipo,ji is vis be blizgesio.
bikor uztenka maziau

bikor uztenka maziau

na gal istikro su tais blizgiais ir sumaisiau

Sveikos
nusipirkau ir aš šiandien tą išgirtąją egipto žemę
pirmas įspūdis netgi labai neblogas, žiūrėsim, kaip bus toliau, ar nekimš porų ir pan

QUOTE(Peliutė @ 2011 03 09, 16:42)
Sveikos
nusipirkau ir aš šiandien tą išgirtąją egipto žemę
pirmas įspūdis netgi labai neblogas, žiūrėsim, kaip bus toliau, ar nekimš porų ir pan 

man nekemsa

Kartojuosi,bet gal kas naudojat šią pudrą?Vokiška.Kaina pas mus 100-120 lt. Kaip ji ant veido žiūrisi,kiek išlieka,ar tinka riebiai odai?Aš planuoju ją pikti,ji būna ir šviesesnė nei BIKOR.Beje,ji turi net keletą spalvų.
Tana-cosmetics
Egypt-Wonder

Tana-cosmetics
Egypt-Wonder