Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto Žemė

man egipto zeme labai patiko, tik reikia moketi ja veida padengti, nes kitos labai smarkiai prisipudruoja tai paskui labai oranzines atrodo.
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2011 03 10, 06:06)
man egipto zeme labai patiko, tik reikia moketi ja veida padengti, nes kitos labai smarkiai prisipudruoja tai paskui labai oranzines atrodo.

na nezinau gal priklauso ta spalva ir nuo veido, nes labai subedama buna kad asiteplioju ir be veidrodelio, as neisivaizduoju ar cia mano veidas toks ar ta pudra tokia kad visada kad ir kaip as ja besitepciau nebunu nei morkvine nei kokia plemuota nuo tos pudros atrodo krtais tikrai nesistengi ir pasidazyti bet gaunasi kaip visada labai lygiai thumbup.gif kazkur esu girdejusi kad si pudra neelergizuoja bet deja po ilgesni laiko jos naudojimo pvz : 4dienas is eiles besidazant siek tiek paberia verysad.gif bet siaip tai vien pliusai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 03 09, 22:02)
na nezinau gal priklauso ta spalva ir nuo veido, nes labai subedama buna kad asiteplioju ir be veidrodelio, as neisivaizduoju ar cia mano veidas toks ar ta pudra tokia kad visada kad ir kaip as ja besitepciau nebunu nei morkvine nei kokia plemuota nuo tos pudros atrodo krtais tikrai nesistengi ir pasidazyti bet gaunasi kaip visada labai lygiai thumbup.gif  kazkur esu girdejusi kad si pudra neelergizuoja bet deja po ilgesni laiko jos naudojimo pvz : 4dienas is eiles besidazant siek tiek paberia verysad.gif  bet siaip tai vien pliusai thumbup.gif

na man, asmeniskai, didesnio minuso net but negaletu doh.gif jei po 4d naudojimo bertu g.gif tikrai nenaudociau toliau, ieskociau kuom pakeist unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 03 10, 21:16)
na man, asmeniskai, didesnio minuso net but negaletu  doh.gif  jei po 4d naudojimo bertu  g.gif  tikrai nenaudociau toliau, ieskociau kuom pakeist  unsure.gif

as siaip nelabai daug ir daznai dazausi, nebent tam yra proga tada ir pasitepu pura arba jei labai sunkus rytas tada jau reikalauja veidas pudros kad geriau jausciausi pati lotuliukas.gif labai retas atvejs kad dazyciausi taip 4dienas is eiles, bet pasitaiko smile.gif kiek esu ibandziusi tai is biriu pudru ez man labiausei patiko ir tio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 03 10, 16:16)
as siaip nelabai daug ir daznai dazausi, nebent tam yra proga tada ir pasitepu pura arba jei labai sunkus rytas tada jau reikalauja veidas pudros kad geriau jausciausi pati lotuliukas.gif  labai retas atvejs kad dazyciausi taip 4dienas is eiles, bet pasitaiko smile.gif  kiek esu ibandziusi tai is biriu pudru ez man labiausei patiko ir tio thumbup.gif

biri pudra ir EZ - du visiskai skirtingi dalykai mirksiukas.gif
Atsakyti
ta prasme ji ne bisi o sasa supresuota (ne tai issireiskiau) blush2.gif
Atsakyti
Aš tai dabar žadu įsigyti IKOS auksinę, pabandžiau, tai tobulai veidukas atrodo. Tik tiek, kad senosios dar nei pusė nenunaudota, gaila pinigėlių g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2011 03 12, 19:37)
Aš tai dabar žadu įsigyti IKOS auksinę, pabandžiau, tai tobulai veidukas atrodo. Tik tiek, kad senosios dar nei pusė nenunaudota, gaila pinigėlių  g.gif

o kokia cia dar auksine yra? blink.gif ax.gif
Atsakyti
Mergytes, kuom pakeist Egipto zeme? g.gif man dengia graziai, spalva labai grazi ant veido, viskas ok, tik matau kad po naudojimo uzsikemsa poros, nebesinori naudot, bet ieskau alternatyvos, kas butu pagal dengima ir spava panasu i EZ, tik kad sudetis butu geresne, nes EZ tai ne pati geriausia ...
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2011 03 12, 20:50)
o kokia cia dar auksine yra?  blink.gif  ax.gif

Va tokia wub.gif http://www.google.lt.../...tx=77&ty=75
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2011 03 13, 19:27)

graziai atrodo bigsmile.gif
o spalva jos irgi aukso kazkiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2011 03 13, 19:41)
graziai atrodo bigsmile.gif
o spalva jos irgi aukso  kazkiek?  g.gif