Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto Žemė

QUOTE(Shelly @ 2011 03 04, 18:27)
Ne tik cup'e dar ir Žvėryne sakalų g.6  parduotuvėje Erdesa

bet jie ryt nedirba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 03 04, 17:50)
bet jie ryt nedirba doh.gif

Bet užtat ryt dirba Pelenė brunette.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 04, 19:13)
Bet užtat ryt dirba Pelenė  brunette.gif  group.gif

ten bus? g.gif gal zinote kokia kainyte ten?
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 03 04, 20:17)

itariu, kad pigiau 4u.gif dazniausiai per parodas duoda nuolaidele kokia, arba dovanele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 03 04, 21:22)
itariu, kad pigiau  4u.gif  dazniausiai per parodas duoda nuolaidele kokia, arba dovanele  mirksiukas.gif

Pries pora metu, uz 100lt EZ plius sepetelis buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 03 04, 20:17)

šimtas dešimt ir jokios nuolaidikės schmoll.gif (bikorui)
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 05, 17:50)
šimtas dešimt ir jokios nuolaidikės  schmoll.gif (bikorui)

gerai kad nevaziavau doh.gif uz tokia kaina nusipirkau parduotuveje,pamoke kaip ja naudoti thumbup.gif pirmas vaizdas labai patiko thumbup.gif ziuresiu kaip paciai seksis pasitepti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 03 05, 17:10)
gerai kad nevaziavau doh.gif uz tokia kaina nusipirkau parduotuveje,pamoke kaip ja naudoti thumbup.gif pirmas vaizdas labai patiko thumbup.gif ziuresiu kaip paciai seksis pasitepti g.gif

Aš ir labai norėjau bet pinigų jau nebeliko galiausiai po tos parodos ,tai matyt teks tik vasarai šis pirkinys doh.gif
O tai kaip ten su ja dažytis specialiai?Aš visai niekada jos nebandžius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 05, 21:42)
Aš ir labai norėjau bet pinigų jau nebeliko galiausiai po tos parodos ,tai matyt teks tik vasarai šis pirkinys  doh.gif
O tai kaip ten su ja dažytis specialiai?Aš visai niekada jos nebandžius  doh.gif

nieko ypatingo,reikia sukamaisiai judesiai ant veido tepti smile.gif kadangi cia mano pirmoji tokia dekoratyvine kosmetika tai man dar rankos dreba blush2.gif bijau,kad nepadauginciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 03 05, 20:55)
nieko ypatingo,reikia sukamaisiai judesiai ant veido tepti smile.gif kadangi cia mano pirmoji tokia dekoratyvine kosmetika tai man dar rankos dreba blush2.gif bijau,kad nepadauginciau biggrin.gif

Aš tai gal nevarysiu ant viso veido kadangi esu labai šviesi,tai man labai skirsis nuo kūno ir atrodysiu baisiai ,girdėjau kad ji žiauriai dar patamsėja po kelių valandų,manau naudosiu tik veido konturams sukurti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 05, 22:46)
Aš tai gal nevarysiu ant viso veido kadangi esu labai šviesi,tai man labai skirsis nuo kūno ir atrodysiu baisiai ,girdėjau kad ji žiauriai dar patamsėja po kelių valandų,manau naudosiu tik veido konturams sukurti  blush2.gif

man sake,kad nereikia spausti sepetelio,reikia labai svelniai su juo mirksiukas.gif maciau,kad EZ dar naudoja vietoj seseliu g.gif noreciau pabandyti,bet tam reikia mazo sepetelio kurio dar neturiu ir net neisivaizduoju koki pirkti g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 05, 21:46)
Aš tai gal nevarysiu ant viso veido kadangi esu labai šviesi,tai man labai skirsis nuo kūno ir atrodysiu baisiai ,girdėjau kad ji žiauriai dar patamsėja po kelių valandų,manau naudosiu tik veido konturams sukurti  blush2.gif

na, šviesesnės odos nei mano sunku būtų rasti, bet su ež viskas ok. jei nepersistengi, tikrai nepatamsėja 'žiauriai' 4u.gif
Atsakyti