Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto Žemė

QUOTE(wwe-fan @ 2011 02 25, 22:52)
esu isbandzius egipto zeme ir nezinau ar rizikuoti ir dabar pirkti uz ceki ikos,ar geriau kazka kita ... smile.gif

As tik už IKOS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 02 25, 12:49)
puiki nuotrauka  drinks_cheers.gif
gal Bikor ir labiau i rizesni atspalvi, bet man net nuotraukoj jos spalva grazesne  ax.gif IKOS man net i raudonuma nesa  biggrin.gif bet aisku, ant kiekvienos odos skirtingai  4u.gif

aha va butent as gal ne taip issireiskiau , bet IKOS i raudonuma nesa, tai man tas lb nepatinka... g.gif uztat naudoju BIkor ax.gif man kazkaip lb prisitaiko prie odos gerai , tai tyikrai nebunu ryza biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2011 02 26, 15:35)
aha va butent as gal  ne taip issireiskiau , bet IKOS i raudonuma nesa, tai man tas lb nepatinka...  g.gif  uztat naudoju BIkor  ax.gif  man kazkaip lb prisitaiko prie odos gerai , tai tyikrai nebunu ryza  biggrin.gif  4u.gif

ji gal ir i rausvuma,bet veido rausvo nepadaro schmoll.gif
Labai grazi ir naturali spalva buna. Man tikrai patinka ji thumbup.gif
O bikor man ne taip naturaliai atrodo,arba reik labai atsargiai su ja ir nepersistengt. Kai pamatau veidus prirudintus su ja ir atrodo kaip kauke,o akys tik ziba tai doh.gif
mega_shok.gif biggrin.gif
Siaip abi man geros,bet manau sviesiaodems labiau tinka Ikos,tamsesniai odai Bikor smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 26 vasario 2011 - 16:20
QUOTE(Realybe @ 2011 02 26, 15:18)

Siaip abi man geros,bet manau sviesiaodems labiau tinka Ikos,tamsesniai odai Bikor smile.gif

nesutinku smile.gif as esu sviesiaode ir naudoju Bikor.ir esu labai patenkinta.taip,kad,kol neisbandysi tos ir tos,tai nepasakysi kuri tinka labiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 02 27, 00:56)
nesutinku  smile.gif  as esu sviesiaode ir naudoju Bikor.ir esu labai patenkinta.taip,kad,kol neisbandysi tos ir tos,tai nepasakysi kuri tinka labiau rolleyes.gif

As irgi nesutinku, mano oda siek tiek tamsesne ir ikos tinka idealiai smile.gif
Atsakyti
cia manau beprasmes diskusijos, kuri geresne, fainesne ir kitaip -esne... kiekvienas zmogus yra individualybe, ir atsirenka kas jam geriausia ax.gif vienom nepakeiciama yra BIKOR, kitom - IKOS, ir tai normalu mirksiukas.gif nebandysi - nezinosi, kas konkreciai tinka/patinka paciai biggrin.gif
Atsakyti
O nuotraukoje IKOS ta sviesesne ar tamsesne nufotografuota? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele+ @ 2011 02 27, 17:08)
O nuotraukoje IKOS ta sviesesne ar tamsesne nufotografuota? smile.gif

ta tamsesne - desneje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2011 02 27, 12:30)
cia manau beprasmes diskusijos, kuri geresne, fainesne ir kitaip -esne... kiekvienas zmogus yra individualybe, ir atsirenka kas jam geriausia  ax.gif  vienom nepakeiciama yra BIKOR, kitom - IKOS, ir tai normalu  mirksiukas.gif  nebandysi - nezinosi, kas konkreciai tinka/patinka paciai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Uoj, ne visai taip uzklausiau... 4u.gif Kiek girdejau yra dvi ikos rusys. Viena tamsesne,kita sviesesne, tai kuri cia is ju? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 02 27, 01:56)
nesutinku  smile.gif  as esu sviesiaode ir naudoju Bikor.ir esu labai patenkinta.taip,kad,kol neisbandysi tos ir tos,tai nepasakysi kuri tinka labiau rolleyes.gif

Puiku bigsmile.gif
as abi ir isbandziusi kaip tik. Sviesiaodems jei patinka ir tinka bikor,tai ir liuks,o man ant sviesesnes odos graziau ikos,cia tik mano nuomone 4u.gif
Ant kiekvienos odos atrodo skirtingai ir priklauso kiek uztepsi. Bet Ikos per daug uztept sunkiau,o bikor labai smarkiai nuruduoja,bent man mirksiukas.gif

QUOTE(Panele+ @ 2011 02 27, 16:51)
Uoj, ne visai taip uzklausiau...  4u.gif  Kiek girdejau yra dvi ikos rusys. Viena tamsesne,kita sviesesne, tai kuri cia is ju? smile.gif

Jokiu dvieju rusiu as nezinau,as turiu viena,kitokios nemaciau schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
as maciau sarmoj uz 75ir 110? tai kuo jos skirias? mase ar kokybe? aisku galiu paklausti ir sarmoj ,bet labai nemegstu tu pardaveju,tai butu malonu jei kas zino atsakytumet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wwe-fan @ 2011 02 27, 18:10)
as maciau sarmoj uz 75ir 110? tai kuo jos skirias? mase ar kokybe? aisku galiu paklausti ir sarmoj ,bet labai nemegstu tu pardaveju,tai butu malonu jei kas zino atsakytumet biggrin.gif

o ka jau tos pardavejos padare, kad nusipelne tokio poziurio lotuliukas.gif
gal kiekiu g.gif
Atsakyti