Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto Žemė

Ar as teisingai suprantu,kad egipto zeme naudojama veido modeliavimui-konturavimui?Na ta prasme ji tepama ne ant viso veido?Esu sviesios odos,makiazo pagrinda naudoju smelio spalvos tai kuria man geriau rinktis Ikos ar Bikor g.gif ?Buciau dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gryneja @ 2011 02 17, 17:49)
Ar as teisingai suprantu,kad egipto zeme naudojama veido modeliavimui-konturavimui?Na ta prasme ji tepama ne ant viso veido?Esu sviesios odos,makiazo pagrinda naudoju smelio spalvos tai kuria man geriau rinktis Ikos ar Bikor g.gif ?Buciau dekinga uz atsakyma 4u.gif

Cia kas kaip megsta ir kokio odos tamsumo yra.. as naudoju bi kor visam veidui svelniai 4u.gif o seip galima tik veida modeliuot su ja.. o kas liecia spalva tai siulyciau isbandyt abi pardei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 17 vasario 2011 - 19:23
QUOTE(amber123 @ 2011 02 17, 20:23)
Cia kas kaip megsta ir kokio odos tamsumo yra.. as naudoju bi kor visam veidui svelniai 4u.gif o seip galima tik veida modeliuot su ja.. o kas liecia spalva tai siulyciau isbandyt abi pardei

O ar čia tiesa kad kažkada skaičiau SM,kad Bi kor yra vienintelė orginali pudra o Ikos neorginali egipto žemė?
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 02 17, 21:40)
O ar čia tiesa kad kažkada skaičiau SM,kad Bi kor yra vienintelė orginali pudra o Ikos neorginali egipto žemė?

trukt uz vadziu ir vel is pradziu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2011 02 17, 21:52)
trukt uz vadziu ir vel is pradziu  hihihi.gif

nu tikrai,kad doh.gif
jau kiek kalbeta apie tai smile.gif
Dabar naudoju naujaja Bikor,bet dar turiu nesibaigusios ir Ikos.
Prie bikor baigiu priprast,jos daug maziau reikia,bet atspalvis man Ikos grazesnis.
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2011 02 17, 21:52)
trukt uz vadziu ir vel is pradziu  hihihi.gif

Neskaičiau visos temos atsiprašau 4u.gif kažkada seniai tik tokį postą įsiminiau tai man ir liko atminty tai norėjau perklaust apie tai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 02 17, 22:16)
Neskaičiau visos temos atsiprašau  4u.gif kažkada seniai tik tokį postą įsiminiau tai man ir liko atminty tai norėjau perklaust apie tai  rolleyes.gif

Stichija labai graziai cia issireiske, todel cituoju:

QUOTE(Stichija @ 2011 01 30, 15:35)
BIKOR, vienintelis tikras originalas nuo kuriu paejo visa ta zemiu mada yra buten BIKOR, dar 1979 metais sukurta, o visa kita tik plagiatai

Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2011 02 17, 22:34)
Stichija labai graziai cia issireiske, todel cituoju:

Ačiū labai,manau tai mano artimiausias pirkinys ir bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 02 17, 23:04)
Ačiū labai,manau tai mano artimiausias pirkinys ir bus  blush2.gif

verta pameginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 02 10, 20:49)
Tiesiog sioje temoje diskutuojama apie Ikos ir Bikos ,

Turbut temos pavadinimo nematet doh.gif

Pries kokius 5 metus turejau ir as Bikor`a, pirkta Sarmoje, originali buvo, su visom G+F raidem. Bet man nepatiko, nes mano oda misri, ziema labiau issauseja, tai daze plemais, kur oda papleiskanojus, labai negraziai atrode, kimso poras, buvo atsirade insktyru...

Ilgai nedelsus pardaviau.

Noriu pritarti Dieter,bikoro tikrai galima padauginti, nes po keliu val. jis patamseja.

Tiesa ziuredama i savo drauges, kurios pasidaziusios su Bikoru, negaliu atsiziureti, oda tokia lygi atrodo, nesimato, kad kas butu tepta ant veiduko, kaip naturaliai irudusios wub.gif
Tai jau kuri laiko svarstau vel isiyti blush2.gif Jei is naujos serijos bus truputi sviesesniu, tai is vis liux bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 18 vasario 2011 - 15:52
QUOTE(Kristepala @ 2011 02 18, 16:40)

Tai jau kuri laiko svarstau vel isiyti  blush2.gif Jei is naujos serijos bus truputi sviesesniu, tai is vis liux  bigsmile.gif

Naujaja turiu,ji gal ir sviesesne kazkiek,bet man ispudis,kad daugiau tiesiog kitokio atspalvio g.gif
Vis tiek atsargiai reikia,net tikrai patamseja veliau gan stipriai.Turiu dar Ikos tai su ja reik daugiau patepliot ir taip neuzruduoja 4u.gif Sunkoka dabar persiorientuot ant Bikor biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2011 02 18, 18:15)
Naujaja turiu,ji gal ir sviesesne kazkiek,bet  man ispudis,kad daugiau tiesiog kitokio atspalvio g.gif
Vis tiek atsargiai reikia,net tikrai patamseja veliau  gan stipriai.Turiu dar Ikos tai su ja reik daugiau patepliot ir taip neuzruduoja 4u.gif Sunkoka dabar persiorientuot ant Bikor biggrin.gif

as jau trecius metus naudoju BIKOR egipto zeme ir esu labai patenkinta, tolygiai pasidengia, tik mano gal tamsesne ta senesnes leidybos, kaip cia pasakyt nzn blush2.gif
o ikos man tokia ryza vos ne orangine atrodo lb... na bet dar priklausoo nuo odos tipo spalvos ir t,t. kai as tamsaus gymio tai man tinka bikoro tamsesne ,ta senoji, buna kad visa veida tepu, buna kad tik skruostus, ir pagurkli biggrin.gif nes patamsintas pagurkliukas pranyksta lotuliukas.gif as lb tuo tikiuos ax.gif
Atsakyti