Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

Planuojame gaminti darbo kamabrio lentynas. Prašau parašykite kuris eskizas labiau patinka, gal turite pasiūlymų kaip išdėstyti lentynas? Norėčiau stalčių ir kelių uždarų lentynų. Siena nuolaidi. Šalia pavaizduotas langas. Lentynos bus už rašomojo stalo.
1 eskizas
user posted image

2 eskizas
user posted image

3 eskizas
user posted image
Atsakyti
Sveiki naujoje temoje! Tikrai kad cia jau kvepia pavasariu smile.gif

Aulina is praktiniu sumetiu man tinka pirmasis. O kas pas tave po palange?
Nelabai isivaizduoju koks trumposios sienos aukstis po stogu. Ar patogu bus ten atsistojus ar pasilenkus ka nors imti? O dar ir dureles varstyti?

Nematant ir nezinant tavo kambario idejos sunku ka nors ir komentuoti?

O tas lentyneles destei is akies, ar su tam tikrais matmenimis. Jei ne, tai pasimatuok A4 formato auksti ir ploti. Ar jie pas tave tilps (paguldzius, pastacius)? Arba standartine papke - jis bus truputi platesne ir aukstesne. Vnz, kad nesigaytu taip jog i stalciu ar lentyna telpa tik vienokiu budu lapas ir likusi vieta tuscia. Mintis tokia, kad tilptu i jas kuo daugiau ir kuo tvarkingiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 21 sausio 2011 - 08:45
QUOTE(janna @ 2011 01 21, 09:40)
Aulina is praktiniu sumetimu man tinka pirmasis. O kas pas tave po palange?
Mintis tokia, kad tilptu i jas kuo daugiau ir kuo tvarkingiau.

Man kol kas nei vienas eskizas nepatinka verysad.gif verysad.gif Po palange radiatorius. Pamatavau segtuvą.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 01 21, 09:51)
Man kol kas nei vienas eskizas nepatinka  verysad.gif  verysad.gif  Po palange radiatorius. Pamatavau segtuvą.

Aulina,man pirmas kibo. Toks lakoniskas,paprastas...
Atsakyti
kas turi registracija portale: odnoklassniki.ru ten yra nemaza interjeru nuotrauku kolekcija (apie 130 albumu). galima ideju pasigaudyti ir is ten mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 21 sausio 2011 - 09:37
Anksčiau zojux pyko ant iriso, dabar jau ir aš sad.gif Vasarą nužiūėjau wc šepetį pakabinamą, kainavo 200 Lt, dabar surinkau norfos Lt, nuėjau kainą pakelta 27 Lt doh.gif Padarė norfos akciją ir sukėlė kainas, neapsimoka ten pirkti gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2011 01 21, 10:03)
kas turi registracija portale: odnoklassniki.ru ten yra nemaza interjeru nuotrauku kolekcija (apie 130 albumu). galima ideju pasigaudyti ir is ten  mirksiukas.gif

jana, įmesk iš ten gerų idėjų nors keletą. gal apie lentynas yra 4u.gif
Atsakyti
aulina, ten visos ikeltos nuotraukos pazymetos sio portalo zenklu. tai jei as is ten perkelciau kuria nors kitur ar negauciau paskui velniu g.gif
ar "neismestu" is tos grupes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 01 21, 10:48)
ar "neismestu" is tos grupes  unsure.gif

suprantu 4u.gif
Atsakyti
labas rytas

aulina man 1 eskizas thumbup.gif

zidinio darbas( su medziagom) gali kainuoti nuo 2000-4000 lt cia jau nuo zidinistu priklauso .Cia taip mums skaiciavo ,kurie buvo atvaziave ,o buvo 4 hebrikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 01 20, 23:36)
Aulina idek i srasiuka rekomenduojamu.

įdėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2011 01 21, 01:02)
Nedingo, NIC centre yra  4u.gif

O, aciu 4u.gif

QUOTE(aulina @ 2011 01 21, 08:23)
Planuojame gaminti darbo kamabrio lentynas. Prašau parašykite kuris eskizas labiau patinka, gal turite pasiūlymų kaip išdėstyti lentynas? Norėčiau stalčių ir kelių uždarų lentynų. Siena nuolaidi. Šalia pavaizduotas langas. Lentynos bus už rašomojo stalo.

Man atras be spinteliu su durelem, stalciai tai viskas thumbup.gif antroj vietoj tai pirmas gerai ziurisi... mes noretume daryt lentynas veliau svetainej iki antro auksto... bet planuojam prie pacios sienos plokstes nedet...

Osera, aciu uz atsakyma 4u.gif Jei galesi brukstelk kas jum dare kontaktus - irgi bandysiu i kelias vietas uzklaust, nors ir esam susibendrave su zidinistu is basanaviciaus.

Del Iris pinigu situ, nu nieko nesuprantu - pas mus norfoj nieko neduoda, klausiau pardavejos bet mazdaug paziurejo i mane kad durna blush2.gif
Papildyta:
Trole, labai laukiam tavo zidinio foto bigsmile.gif Mes ir juk norejom atviro zidinio...
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 01 21, 12:07)
Del Iris pinigu situ, nu nieko nesuprantu - pas mus norfoj nieko neduoda, klausiau pardavejos bet mazdaug paziurejo i mane kad durna blush2.gif
Papildyta:
Trole, labai laukiam tavo zidinio foto bigsmile.gif Mes ir juk norejom atviro zidinio...

perkant už 40 Lt davė 20 lt, bet nesąmonė - irisas užkėlė kainas.
Atsakyti