Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

einu imesiu i albuma virtuves isdestym ,bet cia negalutinis ...laukiu ant dienuir imesiu jau grinai mano paskutini varijanta smile.gif
ir tada gal galesite daugiau kazka pasiuliti ..... ax.gif
Atsakyti
Osera, as gal sukeisciau indaplove vietomis su spintele. Manau, kad vis tik pagrindinis veiksmas vyks ant stalvirsio tarp kaitlentes ir kriaukles. Tokiu atveju man trukdytu atydarytos indaploves spinteles. Irmanau, jog desine ranka patogiau kiek ikrauti indaplove tiek iskrauti.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 02 02, 10:21)
Osera, as gal sukeisciau indaplove vietomis su spintele. Manau, kad vis tik pagrindinis veiksmas vyks ant stalvirsio tarp kaitlentes ir kriaukles. Tokiu atveju man trukdytu atydarytos indaploves spinteles. Irmanau, jog desine ranka patogiau kiek ikrauti indaplove tiek iskrauti.

janna geras pastebejimas , bet kazin ar po kriaukle galima indaplove deti? nes cia truputi blogai atstumai parodyti ,pas mane tarpai didesni gaunasi ,ir kriaukle labiau i desinia puse

dar idejau savo sviestuvus ka susikabinome smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 02 vasario 2011 - 10:30
QUOTE(Osera @ 2011 02 02, 11:28)
dar idejau savo sviestuvus ka susikabinome  smile.gif

labai gerai atrodo svetainės apšvietimas, kuklūs ir simpatiški 5 lempukai valgomajame thumbup.gif Tambūro šviestuvas atrodo ne visai tinkamas, dėl to, kad galva gali užkliūti aukštesniam žmogui.
Osera, kodėl su dizaineriu darei virtuvę, kodėl ne pati?
Atsakyti
Supratau. O kriaukle jau nupirkta? Tiesiog turejau omeny, kad padeklas ne is kaires nuo kriaukles, o is desines. Tuomet po padekli indaplove tikrai telpa. Nebent tos spinteles skirtingu plociu, nera simetriskos g.gif
Na, bet tau prie vietos geriau matyt.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 02, 10:47)
labai gerai atrodo svetainės apšvietimas, kuklūs ir simpatiški 5 lempukai valgomajame  thumbup.gif Tambūro šviestuvas atrodo ne visai tinkamas, dėl to, kad galva gali užkliūti aukštesniam žmogui.
Osera, kodėl su dizaineriu darei virtuvę, kodėl ne pati?

aulina tambure lempa kabinom aukstokai ,tai turetu nekliuti galva

o virtuvini ne su dizaineriu dariau pati smile.gif cia ku imeciau is interneto rastas ,tai ko man reikia ,o dabar jau braizo dizaineris kur gamins virtuvini
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2011 02 02, 10:58)
Supratau. O kriaukle jau nupirkta? Tiesiog turejau omeny, kad padeklas ne is kaires nuo kriaukles, o is desines. Tuomet po padekli indaplove tikrai telpa. Nebent tos spinteles skirtingu plociu, nera simetriskos  g.gif
Na, bet tau prie vietos geriau matyt.

ne neturim kriaukles .reikes pakalbeti del to varijanto.
Atsakyti
Uzmesk aki i mano virtuve. Pas mane indaplove salia kriaukles po padeklu is desines nuo jos. Gal tau visai ir nepatiks smile.gif

As cia matai is savo varpines biggrin.gif Kai gaminu ar sukiojuos virtuveje, tai as indaploves dureliu kaskart nevarstau. Jos pas mane atidarytos. Ir cia pat skalauju, plaunu, kraunu i indaplove. Tiesiog viskas po ranka gaunasi ir nereikia ratais vaikscioti dirbant prie darbastalio. Proncipas: kaitlente - darbastalis - plautuve -indaplove.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 02 vasario 2011 - 11:07
Laba,

Osera, spalvytes tokios bus virtuvinio kaip paveikslely? Plokste matine ar blizgi? Siaip tai siuolaikiska, daili virtuvike mirksiukas.gif

Rasyte, viesbutis mirksiukas.gif http://www.tripadvis..._and_Sinai.html
Atsakyti
na ka grizau is susitikimo su paskutiniais laiptininkais, dabar lauksim paskaiciavimu po poros dienu... skaiciavo pagal kazkokia formule, tai patogumo atzvilgiu sake turetu but viskas normaliai... tik nusites laiptu dejimo data, nes pasirodo turim pilna apdaila pasidaryti... tai vadinas pirma bus zidinys, po to viso namo spakliavimas ir t.t.
Atsakyti
Patalpinau keleta nuotraukeliu. Virtuvini, kaip, siakiau, kai visiskai sumontuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 02 02, 12:38)
Patalpinau keleta nuotraukeliu.

Nemažai pajudėjote į priekį thumbup.gif
Labai patiko grindys, matosi daug geriau, blizga smile.gif Plytelių trūkumas išspręstas puikiai thumbup.gif Švelnios pastelinės spalvos ir nekrentantis į akis apšvietimas wub.gif
Papildyta:
Tarp kitkto, pamačius Beržės laiptus pamaniau, ar būtinos grindjuostės prie laiptų dėl praktiškumo? Va kaip čia:

user posted image
Atsakyti
Aulina,

grindys blizga, nes nuotraukoje dar neisdziuvusi alyva lotuliukas.gif Siaip neblizga - tik vos-vos.
Grindjuostes prie laiptu nebutinos, graziau be ju man asmeniskai, bet.... Musu kliunkiai meistrai nesugebejo graziai su grindim prieiti prie laiptu, butu reikeje spakliuot tarpa, tai uzdejom grindjuostes. Cia as apie ta vieta, kur sueina grindys su laiptu konstrukcija.
Jei tu apie siena prie pakopu - tai cia labiau ..pribumbasas" nuotraukoj, mano manymu mirksiukas.gif Del stiliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beržė: 02 vasario 2011 - 11:58