Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

As pagalvojau ta pati, hmmmm

Na, gal pas Berze labai tvarkinga seimyna saugojanti namus. Su mano murziais toks reiakalas nepraetu. Tai sluota kokia bruksteli nenuvale, tai mano pagalbininkes pasiciumpa slapia neisgrezta skudura laiptus valyti... zodziu... pas mane jos butu seniai jau juodos...

Mazoji jau sugebejo vienoje vietoje dekoruotos sienos dali iskrapstyti doh.gif

Isivaizdavau, kad cia paskutinis mano gyvenyme remontas.... Kur gi ne doh.gif
Nujauciu, kad bus dAr, ir ne vienas unsure.gif

palange ir stalvirsis g.gif

user posted image

user posted image

vizualizacijos virtuviu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 02 vasario 2011 - 12:36
Berze, viskas labai grazu, skoninga, suderinta thumbup.gif Spalvos patiko man ir apsvietimas idomus, bet neperkrautas. zodziu viskas labai thumbup.gif patiko ir plyteliu trukumas thumbup.gif

Osera, man svetaines apsvietimas patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 02 02, 11:09)
Laba,

Osera, spalvytes tokios bus virtuvinio kaip paveikslely? Plokste matine ar blizgi? Siaip tai siuolaikiska, daili virtuvike mirksiukas.gif

ne ,spalvytes bus netokios...cia kaip pvz ta foto ...o spalvos tai virsus spinteliu sviesus kaip sienos tokios spalvytes ,apatines tamsios ,kaip mb sako juodos biggrin.gif ir stalvirsis sviesus

QUOTE(jova @ 2011 02 02, 11:12)
na ka grizau is susitikimo su paskutiniais laiptininkais, dabar lauksim paskaiciavimu po poros dienu... skaiciavo pagal kazkokia formule, tai patogumo atzvilgiu sake turetu but viskas normaliai...  tik nusites laiptu dejimo data, nes pasirodo turim pilna apdaila pasidaryti... tai vadinas pirma bus zidinys, po to viso namo spakliavimas ir t.t.

na tikiuos kad paskaiciuos gera kaina ,nes siaip siom dienom brangsta viskas ,baldine furnitura ,buitine technika ,ir dar turbut daug kas doh.gif ot ir palaukeme su buitine technika ,teks dabar brangiau moketi unsure.gif

berze ,tavo namuciai lab ai grazus bus
grindu duru ,ir laiptu spalvyte labai grazi wub.gif lauksim virtuvinio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2011 02 02, 12:26)

palange ir stalvirsis  g.gif

na pas jei neaukstas spinteles daryti tai butu kaip antras varijantas ,po palange koks 3 cm ,bet kriaukle ten ar ne priotaskysiu as ten po ta palange g.gif
siaip ziurint foto nu nera baisiai negrazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 02 vasario 2011 - 13:03
Idomiai sugalvoya siena ir imontuotas gartraukis: http://www.mebletomy...chnie_klasyczne
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Osera dar:

user posted image
Papildyta:
user posted image

kaip suprantu cia ta pati granitine tik plonesne deta plokste i tarpus tarp spinteliu.
Papildyta:
Palange su satlvirsiu:

user posted image
Atsakyti
nu nusibosiu as su savo virtuve jums blush2.gif ikeliau katik galutini virtuves projekta ,tik del indaploves dar ziuresime smile.gif
Papildyta:
aciu janna uz foto ,tik va cia visur labai jau grazios tos palanges smile.gif o manoji nera tokia grazi ,o ja pakeisti irgi manau dabar kaip jau viskas isdazyta nebutu paprasta g.gif
bet su mb per pietus pakalbejome ,ir nutareme nerdaryti aukstu ...teks kazka galvoti del palanges smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 02 02, 13:26)

Na, gal pas Berze labai tvarkinga seimyna saugojanti namus. Su mano murziais toks reiakalas nepraetu. Tai sluota kokia bruksteli nenuvale, tai mano pagalbininkes pasiciumpa slapia neisgrezta skudura laiptus valyti... zodziu... pas mane jos butu seniai jau juodos...

lotuliukas.gif Na, pas mane tu ,,tvarkinguju" irgi uztenka mirksiukas.gif Bet...... Dazai plaunami, pakopos alyvuotos - taigi slapiu budu bus valomos retai, dazniau - sausu. Maniskes jau nebe mazytes... Ai, jei labai nukleckinsiu - voliuka i rankas ir - pirmyn biggrin.gif Dazai vandens pagrindu - galima bet kada uzdazyt dar viena sluoksni. mirksiukas.gif
Atsakyti
perdidelis paveiksliukas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Beržė @ 2011 02 02, 14:38)
lotuliukas.gif  Na, pas mane tu ,,tvarkinguju" irgi uztenka mirksiukas.gif  Bet...... Dazai plaunami, pakopos alyvuotos - taigi slapiu budu bus valomos retai, dazniau - sausu. Maniskes jau nebe mazytes... Ai, jei labai nukleckinsiu - voliuka i rankas ir - pirmyn biggrin.gif  Dazai vandens pagrindu - galima bet kada uzdazyt dar viena sluoksni. mirksiukas.gif

thumbup.gif

namuose medziu tikriausiai kvepia. fainaaa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 02 vasario 2011 - 14:49
QUOTE(janna @ 2011 02 02, 15:50)
perdidelis paveiksliukas  biggrin.gif
Papildyta:
thumbup.gif

namuose medziu tikriausiai kvepia. fainaaa  4u.gif

biski medziu, biski dazais lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Osera @ 2011 02 02, 14:05)
nu nusibosiu as su savo virtuve jums  blush2.gif ikeliau katik galutini virtuves projekta ,tik del indaploves  dar ziuresime  smile.gif
Papildyta:
aciu janna uz foto ,tik va cia visur labai jau grazios tos palanges  smile.gif o manoji  nera tokia grazi ,o ja pakeisti  irgi  manau dabar kaip jau viskas isdazyta nebutu paprasta  g.gif
bet su mb per pietus pakalbejome ,ir  nutareme nerdaryti aukstu ...teks kazka galvoti del palanges  smile.gif

As palange klijuosiu plytelem... 4u.gif bent jau taip galvoju... jei netiks tada desiu medine, bet neissikisusia - nes ten tik vieta siukslem ir nesvarumam, ypac kai kriaukle salia ir dar pasitaskys...
Papildyta:
Osera, paziurejau virtuve thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super tikrai viskas graziai isdestyta, tik orkaite su mikro zemiau gerokai leisciau, nes cia jau kaip kalbejom - kad mazaugiam ir vaikam labai nepatogu blush2.gif Daugiau ner del ko prisikabint biggrin.gif Lauksim dabar jau pagamintos foto mirksiukas.gif tiesa, kam patikejai garbe pagaminti?
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 02 02, 15:08)
As palange klijuosiu plytelem... 4u.gif bent jau taip galvoju... jei netiks tada desiu medine, bet neissikisusia - nes ten tik vieta siukslem ir nesvarumam, ypac kai kriaukle salia ir dar pasitaskys...
Papildyta:
Osera, paziurejau virtuve  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif super tikrai viskas graziai isdestyta, tik orkaite su mikro zemiau gerokai leisciau, nes cia jau kaip kalbejom - kad mazaugiam ir vaikam labai nepatogu blush2.gif Daugiau ner del ko prisikabint biggrin.gif  Lauksim dabar jau pagamintos foto  mirksiukas.gif tiesa, kam patikejai garbe pagaminti?

nu del orkaites tai ja jau cia paleidom i apacia ,bet ryt atvaziuoja galutinai viska permatuoti tai dar kalbesiu karteli del aukscio jos ,bet realiai ji gaunasi apie 120 sm auksio cia mikrobange ,tai gal normaliai jau g.gif
o patikesiu miglera firmai , daugiau pasakyti viska bus po gamybos smile.gif tikiuosi nenuvils
Atsakyti
Berzes laiptai nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Na labai graziai darbuojates- saunuoliai 4u.gif

Osera, paziurejau virtuve ir atsilosiau, galvojau tu mano drauge, nes vakar maciau jos projektuka- vos ne viens prie vieno. thumbup.gif Dar pagalvojau, o sala kur? biggrin.gif
Jei idomu- tai su didoka sala jai dvieju firmu paskaiciavimai buvo apie 7500 ir 9000 mirksiukas.gif
Atsakyti