Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(ambre @ 2011 02 02, 15:29)
Berzes laiptai nerealus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Na labai graziai darbuojates- saunuoliai 4u.gif

Osera, paziurejau virtuve ir atsilosiau, galvojau tu mano drauge, nes vakar maciau jos projektuka- vos ne viens prie vieno. thumbup.gif  Dar pagalvojau, o sala kur? biggrin.gif
Jei idomu- tai su didoka sala jai  dvieju firmu paskaiciavimai buvo apie 7500 ir 9000 mirksiukas.gif

o kokioje firmoje gaminsis ?
na va o man skirtumas buvo 6500 ir 11500 doh.gif ir treti atsiunte siandien 9000 smile.gif na va kaip skirtumai vaiksto kainu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 02, 17:34)
o kokioje firmoje gaminsis ?
na va o man skirtumas buvo 6500 ir 11500 doh.gif ir treti atsiunte siandien  9000 smile.gif na va kaip skirtumai vaiksto kainu  unsure.gif

dar neapsisprende- viena is ju Oridijaus baldai berods, ar koks ten tas vardas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 02 02, 16:29)
Berzes laiptai nerealus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Na labai graziai darbuojates- saunuoliai 4u.gif

Aciu, Ambre, bus graziau, kai tureklai stikliniai uzsides mirksiukas.gif
Tavo avataras - NEREALUS thumbup.gif
Atsakyti
Osera, nesvarstei galimybės šaldytuvą į priešingą pusę stumti? Dėl patogumo, t.y. pagal gamybos liniją: šaldytuvas, maisto laikymas, plovimas, gaminimas, kepimas.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 02, 16:52)
Osera, nesvarstei galimybės šaldytuvą į priešingą pusę stumti? Dėl patogumo, t.y. pagal gamybos liniją: šaldytuvas, maisto laikymas, plovimas, gaminimas, kepimas.

svarstyta daug buvo per tuos metus , bet man labiausiai priimtinas buvo tas varijantas .Ir dabar niekas jau nebesigincija su manim biggrin.gif vaiksciosiu as po virtuve pirmyn atgal smile.gif
Atsakyti
Berze, labai graziai kuriates, baltas pavydas wub.gif thumbup.gif
Osera, as irgi rasausi i drauges, musu virtuves bus panasios biggrin.gif ten kur idejus projektuka, tai toks darbinis, galutinis variantas kaip Taviskis smile.gif Ir rankeneles ifrezuojamas norim, nors mumis atkalbineja, kad nepatogu, o man grazu ir vsio didis.gif bebe.gif tik gartrauki neimontuojama desim ir visgi kriaukles prie lango nenoriu, nes paziurejau specialiai ar nesitasko dabar man ant sienos, kur cia tokiai terlai kaip man prie lango det smile.gif nespeciau valyti,taskosi man ir viskas smile.gif zodziu virtuve labai faina thumbup.gif
tiesa, kampe ten tos siauros spinteles cargo krepsiai? ar kita kas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rendi: 02 vasario 2011 - 23:00
QUOTE(jova @ 2011 02 02, 11:12)
na ka grizau is susitikimo su paskutiniais laiptininkais, dabar lauksim paskaiciavimu po poros dienu... skaiciavo pagal kazkokia formule, tai patogumo atzvilgiu sake turetu but viskas normaliai...  tik nusites laiptu dejimo data, nes pasirodo turim pilna apdaila pasidaryti... tai vadinas pirma bus zidinys, po to viso namo spakliavimas ir t.t.

Realiai tai turetu daryti laiptus pries dazyma po spakliavimo, nes niekaip neisvengs kokio bumbtelejimo ar prisilietimo su viena ar kita vieta, o ir pjaustymo gal bus, dulkiu....
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 02 03, 00:19)
Realiai  tai turetu daryti laiptus pries dazyma po spakliavimo, nes niekaip neisvengs kokio bumbtelejimo ar prisilietimo su viena ar kita vieta, o ir pjaustymo gal bus, dulkiu....

Mums grieztai liepe daryti pries apdaila. Ir pakopas sudejo,kol sinos dar nedazytos buvo.
O vat laminata vienas ozys dejo,kai jau buvo tapetai, tai doh.gif
Atsakyti
Osera bus grazi virtuve wub.gif ,man patiko svetaines apsvietimas thumbup.gif

Berze graziai kuriates bigsmile.gif labai grazus laiptai,grindys ,durys thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 03 vasario 2011 - 08:23
Mamylio pageidauja slapuko, ji anksčiau jį turėjo, kažkada aktyviai dalyvavo, susitikime buvo, bet po albumo perkėlimo nesiunčiau kaip dingusiai iš mūsų forumo. Ar bus prieštaraujančių dėl slapuko siuntimo mamylio? Tokio atvejo dar nebuvo, norėčiau pasitarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 03, 09:42)
Mamylio pageidauja slapuko, ji anksčiau jį turėjo, kažkada aktyviai dalyvavo, susitikime buvo, bet po albumo perkėlimo nesiunčiau kaip dingusiai iš mūsų forumo. Ar bus prieštaraujančių dėl slapuko siuntimo mamylio? Tokio atvejo dar nebuvo, norėčiau pasitarti  smile.gif

As nepriestarauju.
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2011 02 02, 22:56)
Berze, labai graziai kuriates, baltas pavydas wub.gif  thumbup.gif
Osera, as irgi rasausi i drauges, musu virtuves bus panasios  biggrin.gif ten kur idejus projektuka, tai toks darbinis, galutinis variantas kaip Taviskis  smile.gif Ir rankeneles ifrezuojamas norim, nors mumis atkalbineja, kad nepatogu, o man grazu ir vsio  didis.gif  bebe.gif tik gartrauki neimontuojama desim ir visgi kriaukles prie lango nenoriu, nes paziurejau specialiai ar nesitasko dabar man ant sienos, kur cia tokiai terlai kaip man prie lango det smile.gif nespeciau valyti,taskosi man ir viskas smile.gif zodziu virtuve labai faina thumbup.gif
tiesa, kampe ten tos siauros spinteles cargo krepsiai? ar kita kas? 4u.gif

na man kazkaip gaunasi nemazas tarpas iki lango pacio nuo kriaukles ,nes stalvirsio ,ir palanges dalis nemazai gaunasi ,tikiuos kad netaskysiu smile.gif
o kampe bus paprasta kampine spintele ,durys isilanktys .is pradziu zadejau daryti karusele ten bet persigalvojau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2011 02 03, 08:42)
Mamylio pageidauja slapuko, ji anksčiau jį turėjo, kažkada aktyviai dalyvavo, susitikime buvo, bet po albumo perkėlimo nesiunčiau kaip dingusiai iš mūsų forumo. Ar bus prieštaraujančių dėl slapuko siuntimo mamylio? Tokio atvejo dar nebuvo, norėčiau pasitarti  smile.gif

o kur pati mamylio ,kodel nebendrauja g.gif
o siaip ir as nepriestarauju ,jei ikels ir ji kazka tongue.gif
Atsakyti