Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

man ta suknele kokia grazi wub.gifsuknele zydra
idejau nuoroda, nes paveiksliukas labai didelis iseina blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikusituka: 29 sausio 2011 - 16:35
QUOTE(vikusituka @ 2011 01 29, 16:32)
man ta suknele kokia grazi  wub.gifsuknele zydra
idejau nuoroda, nes paveiksliukas labai didelis iseina  blink.gif

labai vasariška thumbup.gif . Be to rašo kad visoms vasaroms visokie tokie romantiško stiliaus siluetai tinka ir gėlyčių raštai, nes pabrėžia subtilią vasarų išvaizdą.

Leticija, ko tai labai mažas koliažas, nieko neįžiūriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 29 sausio 2011 - 16:53
QUOTE(vikusituka @ 2011 01 29, 16:32)
man ta suknele kokia grazi  wub.gifsuknele zydra
idejau nuoroda, nes paveiksliukas labai didelis iseina  blink.gif

O kokio tipo vasara tas modelis su suknele? Nes mano plaukai dabar tokio tamsumo, tai nėra visai peroksidiniai, tie tokie pilki lietuviški.
Atsakyti
Man pats modelis išvis kažkaip į šviesų rudenį daugiau tempe.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 01 29, 17:52)
O kokio tipo vasara tas modelis su suknele? Nes mano plaukai dabar tokio tamsumo, tai nėra visai peroksidiniai, tie tokie pilki lietuviški.

Soft 4u.gif
Atsakyti
oi dabar dilema kaip rengtis, nes turiu derinti ne tik spalvas, bet ir pacius drabuzius, man rodos, pirmoj jusu temutej buvo aprasyti figuros modeliai, tai dabar klaustukas. dabar tik pirkimas internetu, nes parduotuvej nesitrauksi is rankinuko lapu su zymomis lotuliukas.gif doh.gif
beje, karitui padovanojau puse spintos, bet juodos sukneles pagailejau kazkaip... dar kaip nauja... be to klausimas iskilo, tiek dirbant lietuvoje, tiek uzsienyje daznai reikalauja juodos aprangos. ka tokiu atveju daryti? aksesuarais dangstytis??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2011 01 29, 19:20)
tiek uzsienyje daznai reikalauja juodos aprangos. ka tokiu atveju daryti? aksesuarais dangstytis??? blink.gif

Čia kur reikalauja būtent juodos? smile.gif Neteko net girdėti 4u.gif
Atsakyti
pvz kai dirbau padaveja ispanijoje, reikalavo juodos aprangos (juodos kelnes, juodi marskinukai). o kai lietuvoj dirbau, reikejo butinai juodo svarko.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2011 01 30, 13:02)
pvz kai dirbau padaveja ispanijoje, reikalavo juodos aprangos (juodos kelnes, juodi marskinukai). o kai lietuvoj dirbau, reikejo butinai juodo svarko.... g.gif

Aišku, įdomiai 4u.gif
Na, kur yra uniforma, ką daryti smile.gif Mano vyras privalo vilkėti karinę uniformą, ji yra chaki spalvos, visai netinka jo spalviniam tipui (cool summer) biggrin.gif
Atsakyti
tokiu atveju tada jau ne kas g.gif na tiek to, esme ta, kad laisvalaikio rubus galima rinktis tinkancius biggrin.gif
Atsakyti
Ziemos tipui groziai wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Nezinau kodel man tokie mazi paveiksleliai gaunasi is polyvore.com g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 30 sausio 2011 - 19:21
QUOTE(dontstop @ 2011 01 29, 16:55)

Tai jei nedažyti peroksidu plaukai, tai soft tada, ane? Nes aš dabar atsiauginu pilką lietuvišką spalvą blush2.gif
Atsakyti