Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2011 01 30, 20:35)
Tai jei nedažyti peroksidu plaukai, tai soft tada, ane? Nes aš dabar atsiauginu pilką lietuvišką spalvą blush2.gif

Na, nebūtinai smile.gif Pilka lietuviška gali būti įvairaus pilkumo, kaip light, taip cool, taip ir soft potipio..
Atsakyti
norejau pvz įdėt, bet radau tik light ax.gif
user posted image

O cool potipiui - su tokiais va kaip paveikslėlį, tik jau tamsesniais plaukais. Nes tada bendras vaizdas šaltas, o šviesumo jau nebepakanka.
Tuo tarpu softui būdingos ir šiltos spalvos: nežymūs vario ar medaus atspalviai plaukuose ...

Papildyta:
ieškant va tokį vaizdelį su soft plaukais radau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 01 30, 21:19)

Papildyta:
ieškant va tokį vaizdelį su soft plaukais radau biggrin.gif

Geras vaizdelis lotuliukas.gif
Atsakyti
laba vakara, naršau po šias temas, bet vis nesu tikra pagal visus kriterijus, kuriam tipui priklausyčiau. Man ir sunku suprasti tipą, nes mano oda per metus ir labai įdega, ir labai nušviesėja. Būčiau labai dėkinga už tipo nustatymą ir toliau tyrinėsiu, kas prie ko. Dėkoju! žieminė oda vasarinė oda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 31 sausio 2011 - 00:02
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 31, 01:01)
laba vakara, naršau po šias temas, bet vis nesu tikra pagal visus kriterijus, kuriam tipui priklausyčiau. Man ir sunku suprasti tipą, nes mano oda per metus ir labai įdega, ir labai nušviesėja. Būčiau labai dėkinga už tipo nustatymą ir toliau tyrinėsiu, kas prie ko. Dėkoju! žieminė oda vasarinė oda

Vasara. O dėl potipio abejoju unsure.gif Pažiūrėsim, ką Bytte pasakys smile.gif Odos tamsumas, man rodos, reikšmės išvis neturi, arba nedaug. Svarbiausias odos parametras - šiltas ar šaltas atspalvis..
Atsakyti
ačiū jums! su oda tą ir turėjau omenyje, kad žiemą ji labai šviesi net šalta, o tik gavus saulės sušiltėja. Bet čia nepagrindiniai kriterijai, kaip supratau, aš kažkodėl buvau linkus prie rudens prisiskirti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės.Ir aš noriu įsilieti į jūsų būrį.Senokai skaitinėju jūsų mintis, sužavėjo toks garderobo formavimo stilius.Kažkada senai buvau susidomėjusi tipais, dar studentavimo laikais kažkokiam grožio salone nustatė jog esu vasaros tipo.Bet tuo viskas ir užsibaigė.Parodė spalvų paletes, o kol parėjau namo, suvirškinau info, pradėjau galvoti, viskas ir išgaravo.Norėčiau vėl viską atgaivinti, bandyti, ieškoti, derinti.Labai norėčiau jūsų pagalbos.Sakykit ar galiu dontstop, Bytte, jums atsiųsti į až savo foto? Gal dar yra kuri mergaitė padėsianti nusistatyti savo tipą, ir jai norėčiau nusiųst savo foto.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 31, 10:19)
ačiū jums! su oda tą ir turėjau omenyje, kad žiemą ji labai šviesi net šalta, o tik gavus saulės sušiltėja. Bet  čia nepagrindiniai kriterijai, kaip supratau, aš kažkodėl buvau linkus prie rudens prisiskirti  blush2.gif

Ta žieminė oda - arba nuotraukytė su foto programėle kokia apdirbta, arba toks foto efektas netyčia gavosi, bet nenatūralios ten spalvos. O vasarinė oda - šešėlyje. Todėl kažką tvirtai teigti negaliu ne tik dėl to kad nesu profas toi sritį, bet nelabai kas ir matos. Bet šeip didelės šilumos nematau nei vienoj nei kitoj nuotraukytėj. O kadangi su baltais medvilniniais marškinėliais atrodot ne purvina, ypač šešėly, galiu spėt kad esat vasara. Įdomu, akys gyvenime irgi tokios pilkai rudos? Aš tokį panašų variantą osinkoi buvau užtikus, jei rasiu idėsiu aprašymą apie tą potipį, ten ir paletė man rodos buvo. Kadangi gyvenime tokių variantų nesu mačius, tai užkibo pavyzdys.
Atsakyti
Garnet Summer
Eyes range from muted gray-brown to deep rose-brown. Hair colors are light blonde to dark brunette with ash or rosy-red tones. Skin is soft beige, tan, and rosy-pink.
donstop, gal ne taip išsiverčiau, bet man atrodo šitas potipis blush2.gif
Pagal viska dar ten turi būti skirstoma į light, true ir contrasting. Pavyzdys tik Light Garnet Summer
user posted image
Atsakyti
aha, panašus tipažas drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos, o sukuosenos, plauku kirpimai gal irgi yra skirstomi i tipus pagal vasara, rudeni ir pan? kazkaip sudomino mane... makiazu jau pasidomejau, radau savo tipa, o va del plauku suabejojau...
Atsakyti
dėkoju už pagalbą, įdėsiu dar kelias nuotraukas dėl tikrumo, jeigu tik turite laiko peržvelgti, antroji nuotrauka specialiai didelė.
1 2

apie akis pati pasakyčiau, kad šviesiai rudos, bet šiltos. Ten matyt dėl foto aplinkybių tokia nuotrauka netipiška. O moteriškės iš pavyzduko akys tikrai panašios, tik plaukai mano gerokai tamsesni ir šiltesni, saulėtą dieną net ryžumo yra. Plaukai natūralūs.

Man labiausiai rūpi susidėlioti dėl baltos ir juodos, nes vos ne visa spinta iš tokių rūbų, labai jau liūdnai atrodo.
Atsakyti