QUOTE(Lachesė @ 2011 01 31, 13:58)
dėkoju už pagalbą, įdėsiu dar kelias nuotraukas dėl tikrumo, jeigu tik turite laiko peržvelgti, antroji nuotrauka specialiai didelė.
1 2
apie akis pati pasakyčiau, kad šviesiai rudos, bet šiltos. Ten matyt dėl foto aplinkybių tokia nuotrauka netipiška. O moteriškės iš pavyzduko akys tikrai panašios, tik plaukai mano gerokai tamsesni ir šiltesni, saulėtą dieną net ryžumo yra. Plaukai natūralūs.
Man labiausiai rūpi susidėlioti dėl baltos ir juodos, nes vos ne visa spinta iš tokių rūbų, labai jau liūdnai atrodo.
1 2
apie akis pati pasakyčiau, kad šviesiai rudos, bet šiltos. Ten matyt dėl foto aplinkybių tokia nuotrauka netipiška. O moteriškės iš pavyzduko akys tikrai panašios, tik plaukai mano gerokai tamsesni ir šiltesni, saulėtą dieną net ryžumo yra. Plaukai natūralūs.
Man labiausiai rūpi susidėlioti dėl baltos ir juodos, nes vos ne visa spinta iš tokių rūbų, labai jau liūdnai atrodo.
Man rodos, soft summer

Papildyta:
QUOTE(vikusituka @ 2011 01 31, 13:45)
merginos, o sukuosenos, plauku kirpimai gal irgi yra skirstomi i tipus pagal vasara, rudeni ir pan? kazkaip sudomino mane... makiazu jau pasidomejau, radau savo tipa, o va del plauku suabejojau...
Nieko apie tai negirdėjau, nemanau, kad yra toks kirpimų skirstymas