Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Lachesė @ 2011 01 31, 13:58)
dėkoju už pagalbą, įdėsiu dar kelias nuotraukas dėl tikrumo, jeigu tik turite laiko peržvelgti, antroji nuotrauka specialiai didelė.
1 2

apie akis pati pasakyčiau, kad šviesiai rudos, bet šiltos. Ten matyt dėl foto aplinkybių tokia nuotrauka netipiška. O moteriškės iš pavyzduko akys tikrai panašios, tik plaukai mano gerokai tamsesni ir šiltesni, saulėtą dieną net ryžumo yra. Plaukai natūralūs.

Man labiausiai rūpi susidėlioti dėl baltos ir juodos, nes vos ne visa spinta iš tokių rūbų, labai jau liūdnai atrodo.

Man rodos, soft summer g.gif Galiu klysti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vikusituka @ 2011 01 31, 13:45)
merginos, o sukuosenos, plauku kirpimai gal irgi yra skirstomi i tipus pagal vasara, rudeni ir pan? kazkaip sudomino mane... makiazu jau pasidomejau, radau savo tipa, o va del plauku suabejojau...

Nieko apie tai negirdėjau, nemanau, kad yra toks kirpimų skirstymas smile.gif
Atsakyti
aisku, aciu 4u.gif

antroj nuotraukoj Lachesės akys atrodo labai tamsios blink.gif tiesa pasakius, kiekvienoj nuotraukoj ji visiskai skiriasi blink.gif cia bent jau man... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikusituka: 31 sausio 2011 - 13:28
man rodos, kad online nustatinėti tokius dalykus gan sunku, nes vis apšvietimas, foto aparato nustatymai skiriasi. Gal žinote, kas LT gyvai gali padėti šiais klausimais? tokią pirmokėlės pamokėlę pravesti.
Atsakyti
Lachesė gyvai susitikite su merginom 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu nežinau, salonuose tai nulups nesvietišką pinigą.
Lachesė čia moteris kuriai nustatė Garnet summer. Jin savo paletę gal kada nors idės, o dabar nieko neradau. Ją irgi soft nustatinėjo dėl plaukų, o pasirodė visgi šitas potipis labiau cool. Kaip supratau šitam potipiui tinka žiemos kažkokios spalvos, iš jų auksas... matyt iš deep winter paletės kas...
Dėl plaukų rašo, kad šukuosenos turi pabrėžti pvz. išvaizdos trapumą, suptilumą ar atvirkščiai griežtumą ar ekstravagantiškumą. O ką ten omenį turima unsure.gif ... Va kaip suprantu šviesioms vasaroms nereikėtu rinktis kažkokių griežtų ekstravagantiškų šukuosenų. Bet manau visgi čia asmenybės išraiškos reikalas. Nors, sutikit, griežti kirpčiukai ir tiesūs griežtai nukirpti šviesūs light ar soft plaukai atrodytų šeipsau. Daug gražiau kokie minkštų formų kirpimai.
Atsakyti
2011 pavasaris/vasara, mados tendencijos
http://www.spintosgu...no-tendencijos/

Atsakyti
bytte, labai dėkoju, ta moteris iš foto tikrai labai panašių plaukų ir akių.
Atsakyti
ieškau aš tų tipų ir nerandu tokio Garnet (granatinė) vasara, radau tik Light, Soft, Cool. Kuris čia iš jų? Skaitau temas nuo pradžių, tai pirmas akcentas temose apskritai buvo ne tiek spalviniai tipai , kiek suprantu, bet baziniai neutralūs rūbai. Dar nepriėjau tos dalies, kai viskas pakrypo į spalvas.

jau atradau spalvinius debatus smile.gif renkuosi info pagal soft summer tipažą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 31 sausio 2011 - 22:03
QUOTE(dontstop @ 2011 01 31, 13:08)
Nieko apie tai negirdėjau, nemanau, kad yra toks kirpimų skirstymas  smile.gif

Tam taip pat yra teaorija, tik jau ne spalvų smile.gif Kirpimas ir plaukų ilgis priklauso nuo veido formos ir netgi kaklo formos. Pagal veido formą tai tikrai gerai nustatyti, ra tos informacijos nemažai, manau.

Pvz., čia.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 01 31, 22:39)
Kirpimas ir plaukų ilgis priklauso nuo veido formos

Be abejo drinks_cheers.gif Nuoroda labai įdomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 01 31, 21:39)
Tam taip pat yra teaorija, tik jau ne spalvų smile.gif Kirpimas ir plaukų ilgis priklauso nuo veido formos ir netgi kaklo formos.

Bet tarkim tuos pačius kirpčiukus galima nurėžti tiese griežta linija ar lengvai papešioti kad kristų minkštai - rezultate kitas įvaizdis. Vat ir sakoma kad viskuo, net ir plaukais reikėtų pabrėžti pvz. soft summer suptilų švelnų įvaizdį, ar ledinį - žiemos. Juk visos soft summer atstovės turi tokias pakarpytas, minkštai krentančias šukuosenas, o va žiemos daug dažniau renkasi tokias griežtų formų šukuosenas, kaip donstop.
Dar plaukų ilgį reikėtų pasirinkti atsižvelgiant ir į figūrą... prie figūrų tipų būna paminėta, kaip gerą proporciją išlaikyti padeda plaukai.
Bet čia tema apie garderoba...

Vasaroms pataria medžiagos raštui tokias romantiškas gėlytes, o rudeniui etninius raštus... o aš radau kad raštą geriausia derinti prie veido: jei veido bruožai smulkūs, tada raštai irgi atitinkamai smulkūs, jei stambūs - tai stambūs; jei veido forma kambuota - raštą rinktis geometrinių formų, jei veide viskas be kampų - gėlytės. Taip sukuriamas harmoningas įvaizdis. Tik va kur lieka asmenybės vidinė išraiška?
Dėl smulkių raštų - jei moters daug, tai raštai atrodys ant jos smulkesni... Todėl smulkaus veiduko vešlios moterytės turėtų rinktis vidutinio smulkumo raštus, jie optiškai atrodytų - smulkūs.
čia apie raštą

Lachese, nebus to tipo. Jis toks nei soft, nei cool, kažkoks tarpinis, į kurį ieina dar kažkokios spalvos iš žiemos paletės. Kai rasiu šio potipio paletę nusiūsiu tau. Dabar galiu pasiūlyt formuot garderobą atsižvelgiant į bazines vasaros spalvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 01 vasario 2011 - 08:48
Bytte, kartu su Dontstop jau beveik galit atidaryti konsultacijų centrą thumbup.gif Šaunuolės.
Atsakyti