Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Aciu 4u.gif
Bandziau issirinkt foto, bet nesigauna tikrosios spalvos doh.gif Dar pabandysiu pazaist.
Atsakyti
nesiseka man su paveiksliukų paieška blush2.gif ...
o taip sunku paaiškint... išesmės nelabai ir matosi kol neapsimauni gerai gula kelnės ar ne, čia iškarpos subtilybės. Juk mūsų užpakaliukai tokie skirtingi, vienų apvalūs, riesti, kitų užsiriečia tik apačioje... kelnių klyno siūlė turi atitikti visus tuos mūsų subtilumus kad kelnės gerai gultų.
Man atrodo buvo jau įdėta apie džinsus

H - kai pečiai, talija ir klubai +- vienodi. Vieni O tipą priskiria prie H tipo, tik su papildomais kg, kiti atskiria. Mano galva, H tipas ir priaugęs svorio neturi pilvo, storėja tolygiai tiek klubai, tiek talija, tiek visa nugara, tuo tarpu O tipo moterys iškart storėja ties pilvuku ir krūtys iškart padidėja.
I - tipas, tai kai nieko neturi ir nereikia nieko biggrin.gif - manekenės. Jų kaulai smulkūs, jos visada būna labai plonos, nei krutinės, nei klubų neturi, todėl ir talija nėra ryškiai išreikšta. Kiti vėl priskiria šį tipą labai plonam H.
Smėlio laikrodis - X vadinamas ax.gif

Nu pagalvojau... gal madona ir ne X... jau pečiai pas ją rolleyes.gif , bet kažkur skaičiau kad X-sas g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 02 08, 15:00)

bytte, labai suprantamai paaiškinai, ačiū 4u.gif
Atsakyti
bytte, labai aciu uz nuoroda 4u.gif Tikrai naudinga.
Gal kas nusimanantis dar idetu klasikiniu kelniu ir sijonu modeliu tinkamu obuolio tipui 4u.gif
Pastebejau kad kai kur obuolio tipo figuros tikrai apvalios manekenes idetos, bet as neturiu ansvorio, esu nei kuda nei stora, na tokia normali 36/38 dydzio. Bet jei svoris auga tai pirmiausia uzauga pilvukas blush2.gif
Atsakyti
eina sau, sudėjau paveiksliukus su aprašymais ir nulūžo kompas...
tai dedu trumpai...
Obuoliukams:
Suknelės ir ilgos palaidinės turėtų būt išryškinta krutinė. Taip pat tinka visokie priekyje ar gale papuošimai: šalikėliai, bantukai. Tinka asimetrija, "praskiepai" priekyje
user posted imageuser posted imageuser posted image
Sijonai lengvai platėjantys nuo klubų, gali būt klostuoti, susiūti iš kelių raukinukų, siusiausti... nereikia talijos akcentuot, visos detalės eina žemiau talijos juostos, ties klubais.
Kelnės... siaurėjančios, juosmuo kiek nuleistas
user posted image
Švarkai geriau atsegti, gali būt visai trumpi arba žemiau juosmens, tiesaus kirpimo, ar šiek tiek platėjantys, dėvimi su visokiais šalikais, dideliais atvartais, į priekį sueinantys kampu...
user posted imageuser posted image
dar čia su Kate Winslet, jei neapsirinku obuoliukas
Atsakyti
kazkas klause kur yra trend express- vilniuje akropolyje, klaipedos akropoly berods irgi yra smile.gif
Atsakyti
o dar ne visai i tema :> -man ziauriai patiko sitas megztukas (cia is kazkurios kapsules) user posted image

gal kuri zinot kaip toki numegzt? arba ko nors panasaus schema matet? jau klausiau mezgimo temoj, bet kazin ar ten atsakys, man cia visai greitai reikia :/
Atsakyti
Niu miarginos,padekite ir man nustatyti savo tipa biggrin.gif Kas as vasara,ruduo,pavasaris ar bala zino kas.Pirmoj nuotraukoj as kuo naturaliausia(poilsis gamtoj ax.gif ).Plauku nedazau,geriausiu atveju susigarbiniuoju.[img]

Man tie strazdanai viska gadina,sunku suprast kokia odos spalva lotuliukas.gif blink.gif

i 
Nuotrauka ištrinta narės prašymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 vasario 2011 - 10:53
Aš sakyčiau vasara, netgi kad šalta vasara ..o jei klystu...geriau pasakys Dontstop ar Bytte...

Kodėl taip manau - labai šviesi, balta, šalta, net melsvoka odos spalva, labai šviesaus pigmento antakiai, blakstienos, kaip suprantu, beveik mano atvejas, kuomet blakstienų tušas parodo akis...Į strazdanas aš nekrepiu dėmesio, nors tai vėl rodo, kad turit tą pačią šviesiausią baltą odą...Nors manau, kad truputėlį vyresniam amžiuje jų visai neliks - kaip vėlgi buvo man..plaukai prigesinti, su pilkšvu atspalviu...žodžiu, vasara...

Ko gero, perdažius plaukus kaip nors ryškiom ryžom spalvom, būtumėt puikus ruduo...
Atsakyti
Va matot kaip,pasirodo vasara.O as labiau rudeneliui priskyriau.Nors ir blaskiausi tarp vasaros-rudens.Nors gimusi rugpjuti biggrin.gif

O kokio amziaus spalvos prigesta.strazdes dingsta.Man tuoj 30 a jos nesislepia,nors per dau ir netrukdo rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bolesiukas: 08 vasario 2011 - 20:09
Tada gal jūs ir ruduo g.gif ....man dinginėt pradėjo apie 20ies, o nuo 22-23 turiu visiškai baltą odą...o plaukus dažote, kokia natūrali spalva? jei natūralioje yra nors kiek vario spalvos, ryžumo, tada tikrai būtumėt ruduo iš prigimties, tai išeitų, kad ne ta spalva dažot plaukus tada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 vasario 2011 - 20:14
bytte,aciu bigsmile.gif
Kate Winslet is tiesu obuolys drinks_cheers.gif
Ziuriu dauguma palaidiniu/sukneliu obuolio tipui cia nestukiu tipo, maskuojantys pilvuka. Siuo metu turiu gan israiskinga talija, kurios nereikia smarkiai maskuot, gal butu dar koks tinkamas modelis g.gif Gal yra dar kuri nors cia obuoliukas ir pasidalintu ka nesioja ir kas tinka? bigsmile.gif
o byttes idetus paveiksliukus savinuos i kompa biggrin.gif
Atsakyti