Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Nedazau plauku,cia mano naturali.Neplauta galva nesu i vari,o isplauta i medu.Va ir se tau.akiu spalva ir neaiski ,zalios su ruduatspalviu,kartais ir i gelsvuma nesa.
Rubu daugiausiai turiu svelniu spalvu is rudos,ryzos,garstyciu ir chaki megstamiausia.O kaip cia man teisingai viska susikompuonuot ir neaisku.Niu fotkiu ilgai nelaikau,vakare isimsiu.Gana cia afisuotis stambiu planu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bolesiukas @ 2011 02 08, 20:24)
Nedazau plauku,cia mano naturali.Neplauta galva nesu i vari,o isplauta i medu.Va ir se tau.akiu spalva ir neaiski ,zalios su ruduatspalviu,kartais ir i gelsvuma nesa.
Rubu daugiausiai turiu svelniu spalvu is rudos,ryzos,garstyciu ir chaki megstamiausia.O kaip cia man teisingai viska susikompuonuot ir neaisku.Niu fotkiu ilgai nelaikau,vakare isimsiu.Gana cia afisuotis stambiu planu biggrin.gif

Man tai Warm autumn... ir akys tokios rudeninės - kaip suprantu žalios su ruda žvaigžde ar tai atvirkščiai, labai rudeninis variantas. Oda - kaip iš pieno plaukus, o prie šalto fono mėlsva, irgi kaip warm autumn...
user posted image
nu gal su plauta galva ir išsiprausus hihihi.gif warm spring rolleyes.gif
aš tai labai atsargiai savo nuomone reiškiu jei ką, neimkit už grįną pinigą ax.gif - labai skirtingų variantų esu mačius foto žmonių kuriuos pažįstu, todėl bijau ką teigt.
Atsakyti
Tai va autumnas as nors tu ka,ir gerai vaiksciosiu ryzai pasidabinusi.

ale ko tais negaliu istrint tos nesipraususios fotkes blink.gif unsure.gif O kur gabanota va ir dingo flirt.gif

Aciu uz nuomones,o kas cia nuotraukoj ,tokia zaliai zalia ir labai jau fiaina wub.gif Bet ta tase raudona ten kur kabo tai fui fui fui.No,bet matyt prie gardirobo pritaikyta,tai ka jau cia cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bolesiukas: 08 vasario 2011 - 21:49
QUOTE(bolesiukas @ 2011 02 08, 21:48)
Aciu uz nuomones,o kas cia nuotraukoj ,tokia zaliai zalia ir labai jau fiaina wub.gif Bet ta tase raudona ten kur kabo tai fui fui fui.No,bet matyt prie gardirobo pritaikyta,tai ka jau cia cool.gif

Čia šiaip pavyzdys šilto rudens, kai parinkinėja medžiagas - tinka netinka ir nustatinėja tipą specai kokietai. Indėjau kad galėtum nusprest tokia tu ar ne ax.gif . Tašė tai šeip matyt, panašu kad klientės susikabinusios biggrin.gif .
Aš garbiniuotos nė nemačiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 08 vasario 2011 - 22:16
QUOTE(bolesiukas @ 2011 02 08, 18:55)
Niu miarginos,padekite ir man nustatyti savo tipa biggrin.gif

Matau tik 1 nuotrauką, pagal mane ruduo 100 %, greičiausiai warm 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal galit žvilgtert į mane ir nustatyti mano tipą?Plaukai dažyti, pati esu lininių plaukų spalvos.Niekada neįdegu rudai, tik raudonai.Oda balta kaip pas sūrį.Vienje foto daryta su blicu ten kur tamsesnė oda kitoje be blico.
user posted image
http://s007.radikal....a3f7d1d5a43.jpg
Atsakyti
Jei neklystu, jūs esat light summer g.gif
Atsakyti
Honey ačiūūūūūūūūūūūūūūūūū. 4u.gif Eisu ieškoti teorijos.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 02 09, 12:36)
Honey ačiūūūūūūūūūūūūūūūūū. 4u.gif Eisu ieškoti teorijos.

Dar gal palauk, ar patvirtins mano žodžius labiau nusimanančios, nes aš galiu ir suklysti ax.gif
Atsakyti
Pgl plaukų šviesumą ir odos, sakyčiau, kad žiema... rolleyes.gif
Atsakyti
man tai atrodo, kad vasara. tik ne light, nes akys melynos, oda salta i melsvuma. plaukai sviesus (jeigu linu atspalvio, tai i pilkuma tada). tai cia mano manymu grynai vasara cool.

ten obuoliukams rubeliai wub.gif isimylejau ta rozine suknele su melsvu svarkeliu... jau pradedu mintyse formuoti garderoba wub.gif as tokia romantines pakraipos biggrin.gif
Atsakyti
Jėtus kiek varinatų bigsmile.gif galvoju gal keisti plaukų spalvą, kažko trukia į rudumą, kažkada buvau raudona, ryža, bet ačiū dievui išaugau iš tų spalvų.Kirpėja kartais pajuokauja gal pabandom.Jei palikčiau natūralią tai manau vis tiek reikėtų dažyti nes nedažyti jie man nestovi, o va niekaip pper save neperlipu ir nekenčiu savęs jei jie nepakelti.Ir kirpimuose dar esu paieškose, norėčiau kad būtų paprasta tvarkytis, perebraukei, ir psio.
Oda tai gal ir teisybė jog į melsvumą.
Bandysiu ieškotis, skaitysiu ankstesnes tamas, gal rasiu panašią savo tipo merginą palyginimui.Ačiūūūūūūūūūūūūū visoms nepatingėjusioms parašyti,kaip jums pavydžiu kad šito mokslo................
Atsakyti