Nebematau
Terezos nuotraukos, nieko negaliu pasakyti
Vilmukė man tikrai ne žiema

Greičiau cool summer, bet negarantuoju
QUOTE(vabalauskiene @ 2011 02 10, 10:35)
donstop, o kokie skirtumai yra tarp summer tipų?
Light summer - šviesi vasara, labai šviesūs plaukai, labai šviesi oda, akys gali būti įvairios, bet ne rudos, ko gero
Soft summer - vasaros ir rudens mišinys, turi šiek tiek šiltumo, pvz plaukai gali turėti čiut ryžumo (bet jie vis tiek bus labiau pilki, nei ryži), oda greičiausiai vidutiniškai šviesi, akys įvairios
Cool summer - tamsesnė vasara, plaukai pilki, nuo vidutiniškų iki tamsių, įsivaizduokit Angeliną Jolie
QUOTE(Malena @ 2011 02 10, 19:59)
vikusituka, draugaujam, as obuolys cool summer
Malena, tai deep winter, tai clear winter, tai jau cool summer, ar plaukų spalvas kaitalioji?
QUOTE(daite @ 2011 02 11, 01:32)
Mielosios, matavausi
taupe spalvos zomšinius demisozoniukus (trumpus, ant kulnelio) šiandien "Danijoj", tai visai įdomiai atrodo, bet
daugiau pretenzijų tokia spalva turi. Juodi man visgi daugiau tinka prie tamsesnių drabužių.

Ar visgi verta turėti ir tokius verta turėti? Kaip manote,
su kuo tą spalvą batų galima priešinti [b]cool winter tipui[/B]? Pvz. kad ir pėdkelnių klausimas tada iškiltų ... Kiek pažiūrėjau, taupe man tiktų... Labai ačiū už visas nuomones.
Rudenį nusipirkau zomšinius taupe ilgaaulius, nešioju sėkmingai jau penktą mėn. Super neutrali spalva, kuri tinka absoliučiai prie visko
Juodi batai mano manymu tinka tik prie juodų ir gal raudonų rūbų

Prie pilkų, rudų, smėlio, visų spalvotų labai liuks eina ta taupe spalva
Ji tinka, mano manymu, visiems spalviniams tipams, nes yra absoliučiai neutrali (nei šalta, nei šilta)
Pėdkelnes aš derinu juodas, bet tiktų pilkos, rudos, kūno, spalvotos - bet kokios