Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Terezza @ 2011 02 10, 18:29)
Venos melynos.
Paskaiciau nuoroda. Kad neatitinka.... mano naturalus plaukai salto atspalvio, oda idega labai greitai ir is karto rudai, man tinka labiau saltos spalvos.

Na, aš sprendžiu tik iš tos foto, kurią įdėjot, o joje nieko "šalto" išskyrus jūsų akis nesimato, gali būt, kad ir monitorius spalvas iškraipo mirksiukas.gif Reik palaukt eksperčių, jos tiksliau pasakys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 10 vasario 2011 - 18:20
man irgi atrodo, kad Terezza yra ruduo ax.gif
Atsakyti
vikusituka, draugaujam, as obuolys cool summer biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 02 09, 22:47)
as esu tamsiai rudu naturaliu plauku, bet planuoju dazyt tamsia sokoladine spalva, akys tai is isores zalsvos o va viduriukas turi rudumo smile.gif o veidas labai sviesus ir aplamai visa oda balta, o kai deginuosi tai pirmiau paraudonuoja ir tik paskui vos vos paruduoja smile.gif  va cia nuotrauka, gal patarsit kokiam as tipui priklausau? kiek pasiskaiciau praeitas temas tai galvoju gal kokia ziema buciau...

Nu man irgi atrodo kad žiema blush2.gif , apie žiemas nelabai ką nutuokiu, normaliai nesigilinau kažkaip g.gif .Todėl nežinau kokia čia žiema g.gif ... nu lyg deep

QUOTE(Terezza @ 2011 02 10, 00:31)
Rodausi ir aš. Priskirkit kuriam nors tipui  4u.gif

Nieks pas jus čia neaišku - lūpos, akys dažytos, plaukai dažyti...
Na manau kažkoks šiltas tipas, nes ta žalia, kaip aš vadinu samanine, šiltiems potipiams tinka, o jūs su ja gerai atrodot, nebent dar pudros yra...
Atsakyti
Veido formos
figūra 8
figūra I
figūra H
figūra O
figūra V
figūra A
figūra X
Man patinka šitas blogas blush2.gif ...
Atsakyti
ačiū, bytte smile.gif aš gryn I tipas.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 02 10, 19:59)

drinks_cheers.gif tik as summer light ax.gif
QUOTE(bytte @ 2011 02 10, 21:36)

vat ir susipainiojau doh.gif arba I arba H unsure.gif
o veido formos apskritai nesuprantu kaip nustatyti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 02 10, 19:19)
Nu man irgi atrodo kad žiema blush2.gif , apie žiemas nelabai ką nutuokiu, normaliai nesigilinau kažkaip g.gif .Todėl nežinau kokia čia žiema  g.gif ... nu lyg deep
Nieks pas jus čia neaišku - lūpos, akys dažytos, plaukai dažyti...
Na manau kažkoks šiltas tipas, nes ta žalia, kaip aš vadinu samanine, šiltiems potipiams tinka, o jūs su ja gerai atrodot, nebent dar pudros yra...

Nusifotografuosiu visai nesidažius, gal tada kas aiškiau bus 4u.gif
Atsakyti
Mielosios, matavausi taupe spalvos zomšinius demisozoniukus (trumpus, ant kulnelio) šiandien "Danijoj", tai visai įdomiai atrodo, bet daugiau pretenzijų tokia spalva turi. Juodi man visgi daugiau tinka prie tamsesnių drabužių. mirksiukas.gif Ar visgi verta turėti ir tokius verta turėti? Kaip manote, su kuo tą spalvą batų galima priešinti cool winter tipui? Pvz. kad ir pėdkelnių klausimas tada iškiltų ... Kiek pažiūrėjau, taupe man tiktų... Labai ačiū už visas nuomones. mirksiukas.gif

Atsakyti
Nebematau Terezos nuotraukos, nieko negaliu pasakyti 4u.gif
Vilmukė man tikrai ne žiema schmoll.gif Greičiau cool summer, bet negarantuoju ax.gif

QUOTE(vabalauskiene @ 2011 02 10, 10:35)
donstop, o kokie skirtumai yra tarp summer tipų?

Light summer - šviesi vasara, labai šviesūs plaukai, labai šviesi oda, akys gali būti įvairios, bet ne rudos, ko gero
Soft summer - vasaros ir rudens mišinys, turi šiek tiek šiltumo, pvz plaukai gali turėti čiut ryžumo (bet jie vis tiek bus labiau pilki, nei ryži), oda greičiausiai vidutiniškai šviesi, akys įvairios
Cool summer - tamsesnė vasara, plaukai pilki, nuo vidutiniškų iki tamsių, įsivaizduokit Angeliną Jolie smile.gif

QUOTE(Malena @ 2011 02 10, 19:59)

Malena, tai deep winter, tai clear winter, tai jau cool summer, ar plaukų spalvas kaitalioji? smile.gif

QUOTE(daite @ 2011 02 11, 01:32)
Mielosios, matavausi taupe spalvos zomšinius demisozoniukus (trumpus, ant kulnelio) šiandien "Danijoj", tai visai įdomiai atrodo, bet daugiau pretenzijų tokia spalva turi. Juodi man visgi daugiau tinka prie tamsesnių drabužių.  mirksiukas.gif Ar visgi verta turėti ir tokius verta turėti? Kaip manote, su kuo tą spalvą batų galima priešinti [b]cool winter tipui[/B]? Pvz. kad ir pėdkelnių klausimas tada iškiltų ... Kiek pažiūrėjau, taupe man tiktų... Labai ačiū už visas nuomones.  mirksiukas.gif

Rudenį nusipirkau zomšinius taupe ilgaaulius, nešioju sėkmingai jau penktą mėn. Super neutrali spalva, kuri tinka absoliučiai prie visko thumbup.gif
Juodi batai mano manymu tinka tik prie juodų ir gal raudonų rūbų g.gif Prie pilkų, rudų, smėlio, visų spalvotų labai liuks eina ta taupe spalva smile.gif
Ji tinka, mano manymu, visiems spalviniams tipams, nes yra absoliučiai neutrali (nei šalta, nei šilta) 4u.gif
Pėdkelnes aš derinu juodas, bet tiktų pilkos, rudos, kūno, spalvotos - bet kokios smile.gif
Atsakyti
Išsiunčiau nuotrauką dontstop až.
Papildyta:
Na va, dontstop nuomone, esu warm spring:)
Atsakyti
vikusituka mirksiukas.gif tu irgi light summer? irgi obuoliukas?tai gal veidas ovalus?Ir aš noriu draugauti. blush2.gif
Megrinos o kaip tą veido formą geriausisi nusistayt?Ar gerai galvoju kad tarkim reikia visus plaukus susrišt kokia juosta, na kad jie būtų paslėpti ir žiūrėti tik į veidą kaip koks jis yra ar kaip geriau pasidaryti kad pamatyčiau?Geriausi aišku būtų turėt kokias iš kartono iškirptas formas, ir kaišiot ten tą galvą, bet iš kur dabar jas gausi?
Atsakyti