Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 02 11, 07:59)
Rudenį nusipirkau zomšinius taupe ilgaaulius, nešioju sėkmingai jau penktą mėn. Super neutrali spalva, kuri tinka absoliučiai prie visko  thumbup.gif
Juodi batai mano manymu tinka tik prie juodų ir gal raudonų rūbų  g.gif Prie pilkų, rudų, smėlio, visų spalvotų labai liuks eina ta taupe spalva  smile.gif
Ji tinka, mano manymu, visiems spalviniams tipams, nes yra absoliučiai neutrali (nei šalta, nei šilta) 4u.gif
Pėdkelnes aš derinu juodas, bet tiktų pilkos, rudos, kūno,  spalvotos - bet kokios  smile.gif

Nu vat gal ir teisingai sakai bigsmile.gif Visai buvau pamiršusi taupe sp.
Vakar visą vakarą buvau apmąstymuose kokios spalvos batų ieškotis, pavasariui norisi naujų rolleyes.gif Prieš ieškant gi reik tvirtai žinot ko norisi biggrin.gif Este mačiau mėlynus, nu labai super modelis, bet vat dabar stabdau save, aišku turiu daug mėlynos sp. ir prie jos tinkančių rūbų, bet gi ne visad dėvėsiu tokias spalvas, kad tikrų mėlyni batai doh.gif
Dabar manau bus problema atrasti taupe sp. norimą modeliuką blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 02 11, 10:06)
vikusituka mirksiukas.gif  tu irgi light summer? irgi obuoliukas?tai gal veidas ovalus?Ir aš noriu draugauti. blush2.gif
Megrinos o kaip tą veido formą geriausisi nusistayt?Ar gerai galvoju kad tarkim reikia visus plaukus susrišt kokia juosta, na kad jie būtų paslėpti ir žiūrėti tik į veidą kaip koks jis yra ar kaip geriau pasidaryti kad pamatyčiau?

Man atrodo, susirišus plaukus (arba jeigu trumpi, užsidėjus kokį lankelį) būtų patogiausia smile.gif

Aš tai niekaip nesugebu apsispręst dėl trečios spalvos, kokia dar galėtų derėt prie tamsiai mėlynos (navy) ir kreminės. Gal kuri galit patart?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 02 11, 09:33)
Man atrodo, susirišus plaukus (arba jeigu trumpi, užsidėjus kokį lankelį) būtų patogiausia smile.gif

Aš tai niekaip nesugebu apsispręst dėl trečios spalvos, kokia dar galėtų derėt prie tamsiai mėlynos (navy) ir kreminės. Gal kuri galit patart?

Labai nesigilinant pirma šovusi mintis - samaninė sp. mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi angelina jolie soft summer priskiriama rolleyes.gif . Dar mačiau kažkas į žiemas buvo patalpines hihihi.gif .
Vat aš kažkaip save labiau cool summer priskiriu, bet kad pamatytumėt kokie ryži būna ilgi mano plaukai flirt.gif , o priekyje turiu tokias medaus atspalvio sruogas rolleyes.gif . Kai trumpi, tai aišku nėr ten to grožio. Kiek pastebėjau, net tikrieji ryžikai nėra tokie visai ryži... o su amžiumbrendus visai išpilkėja jų plaukas, prie šaknų auga nu toč toč kaip ir daugelio - pilkai rudas...
Kažkaip gal reikia bendrą įspūdį įvertint, tarkim, vėlgi tie patys tikrieji ryžikai labai dažnai būna mėlynai pilkom akim - kaip cool summer. Bet cool summer turi tokią "dulkėtą" odą, o va rudenėliai visada turi daugiau žemės ant veido nei dulkių. Pavasariukai labai švarūs, saulutės vaikai, jų net strazdanėlės būna kaip išskalbtos, o jei ryži, tai tas ryžumas jokio purvo neturi wub.gif . Light summer irgi tokios šviesios ir švarios kaip pavasariukai, tik jų bendras vaizdas šaltas, o pavasariukų atvirkščiai - šiltas.
Su softais sunkiau, tiek rudens, tiek vasaros softai turi šiek tiek pilkumo ir šiek tiek žemės... jei sakyt kad akys nulemia... yra ir mėlynakių soft autumn atstovių kaip olseno dvynės. Todėl šičia manau sunku susigaudyt ko daugiau šilto ar šalto...
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2011 02 11, 10:36)
Labai nesigilinant pirma šovusi mintis - samaninė sp. mirksiukas.gif

Samaninė, manau, bus per šilta, ar aš ne taip ją įsivaizduoju? Aš kaip cool summer, tai man reiktų kažkokio šalto atspalvio turbūt g.gif Esu gavus pasiūlymą naudot tamsiai rudą (šalto atspalvio), bet kadangi neturiu tokios spalvos rūbo ar aksesuaro, nežinau, ar derėtų prie mano turimų spalvų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 11 vasario 2011 - 09:41
QUOTE(Honey @ 2011 02 11, 09:33)

O kreminė - tai ta vadinama ecru?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 11 vasario 2011 - 09:44
bytte aciu nuorodas visai idomu paziurinet smile.gif aciu uz pagalba, dontstop einu tada apie cool sammer tipa pasiskaitysiu smile.gif nes kazkaip man tiek tipai kartais susimaiso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 02 11, 09:41)
Aš kaip cool summer, tai man reiktų kažkokio šalto atspalvio turbūt g.gif Esu gavus pasiūlymą naudot tamsiai rudą (šalto atspalvio), bet kadangi neturiu tokios spalvos rūbo ar aksesuaro, nežinau, ar derėtų prie mano turimų spalvų

Aš irgi kaip cool summer pasirinkau iš tamsių spalvų navy... ir irgi suku galvą... buvau lavender pasirinkus... kažkaip foto pasižiūrėjau, nepatikau aš sau su ja schmoll.gif
spalvytės čia, kad aiškiau būtų apie ką kalbu
Labai geltonos norėjau, bet kad pirkt nieko tokios spalvos nėr... jei netyčia ir randi ką getoną, tai pavasariukams nebent unsure.gif
nieko nesugalvoju blush2.gif
Atsakyti
apie TAUPE spalvą
pažiūrėjau, kad įvedus tą pavadinimą, meta nuo gan šviesios iki visiškai tamsios

dontstop, vėl grįžtu prie savo minčių apie batų spalvą rolleyes.gif
su tais atspalviais, čia turbūt individualiai žiūrėt reik, kas labiau prie visko dera? tamsesnis atspalvis geriau?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 02 11, 10:43)
O kreminė - tai ta vadinama ecru?

Panagrinėjau paveiksliukus google su ecru spalva, tai, man atrodo, kad būtent tokia ir yra ax.gif Nors pagal šitą lentelę žiūrint, tai pavadinimas būtų light taupe, bet kiek realiai žiūrėjau light taupe, tai ji visai kitaip atrodo - labiau ruda, vos ne smėlio sp tik šviesesnė.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 02 11, 10:56)
Labai geltonos norėjau, bet kad pirkt nieko tokios spalvos nėr... jei netyčia ir randi ką getoną, tai pavasariukams nebent unsure.gif
nieko nesugalvoju blush2.gif

Levander graži spalva, bet man ji atrodo tokia sunkiai derinama kasdienai. O geltonos kokio atspalvio ieškai?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 02 11, 10:07)
Panagrinėjau paveiksliukus google su ecru spalva, tai, man atrodo, kad būtent tokia ir yra ax.gif  Nors pagal šitą lentelę žiūrint, tai pavadinimas būtų light taupe, bet kiek realiai žiūrėjau light taupe, tai ji visai kitaip atrodo - labiau ruda, vos ne smėlio sp tik šviesesnė.
Papildyta:

Levander graži spalva, bet man ji atrodo tokia sunkiai derinama kasdienai. O geltonos kokio atspalvio ieškai?

Geltonos tokios šviesios šviesios,visai išplukusios citrinos... labai man gražu prie navy. Tik vat pasigiinus išsiaiškinau, kad dark navy - kaip ir nepriklauso mums, žieminė jin, mums tik tamsiai mėlyna verysad.gif . Bet man jinai labai tinka, aš su ja tokia skani atrodau biggrin.gif , ir veidas ne raudonas, kaip su kai kuriomis alyvinėmis iš cool summer paletės, kaip kokia prisigėrėlė, kaip mano mažasis sako...
Tai aš ir rinkausi levander kaip ryškią papildančią, aksesurams visokiems.
ecru mums irgi nepriklauso, softams kažkodėl tik g.gif
O ta taupe tai jo, tokia smėliava papilkinta, aš vasarinius batelius tokius turiu, man labai gerai, bo jie tokie plokščiapadžiai įsispiriami, labai kojas tokie storina, o kai beveik su kūno spalva sutampa, visai nieko, ir tinka beveik prie visko thumbup.gif .
Papildyta:
šita cool summer gal tikroviškesnė paletė
Va ten yra geltona kurios ieškojau...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 02 11, 11:44)
Geltonos tokios šviesios šviesios,visai išplukusios citrinos... labai man gražu prie navy. Tik vat pasigiinus išsiaiškinau, kad dark navy - kaip ir nepriklauso mums, žieminė jin, mums tik tamsiai mėlyna verysad.gif . Bet man jinai labai tinka, aš su ja tokia skani atrodau biggrin.gif , ir veidas ne raudonas, kaip su kai kuriomis alyvinėmis iš cool summer paletės, kaip kokia prisigėrėlė, kaip mano mažasis sako...
Tai aš ir rinkausi levander kaip ryškią papildančią, aksesurams visokiems.
ecru mums irgi nepriklauso, softams kažkodėl tik g.gif
O ta taupe tai jo, tokia smėliava papilkinta, aš vasarinius batelius tokius turiu, man labai gerai, bo jie tokie plokščiapadžiai įsispiriami, labai kojas tokie storina, o kai beveik su kūno spalva sutampa, visai nieko, ir tinka beveik prie visko thumbup.gif .
Papildyta:
šita cool summer gal tikroviškesnė paletė

o kuo skirias dark navy ir midnight blue? Man jos identiškos atrodo g.gif Šiaip manau, kad gal ir nereik vien tik tomis spalvomis pagal tipą remtis, jos gal daugiau kaip orientyras, juk mes pačios geriau žinom, kuri spalva pagyvina ir su kuria, pvz, sulaukiam daugiausiai komplimentų ax.gif
Pažiūrėjau tą ecru soft summer paletėje, tai mano labiau gal į tokia vos vos šaltą rožinę negu į geltoną, kaip ten pavaizduota, atspalvį linksta. Na, bet kokiu atveju su tamsiai mėlyna gerai atrodo, tik reik tą trečią spalvą prisiderint kažkaip.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 02 11, 11:44)

Apie tokią net nepagalvojau, graži spalva bigsmile.gif Nors aš šiaip nesu gerbėja geltonų atspalvių (nei ryškių, nei prislopintų), kaip ir alyvinių (ypač prislopintų), nes atrodau serganti su jais, bet gal todėl, kad netinkami tonai buvo pasirenkami g.gif
Atsakyti