Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Sveikos, aš čia nauja, gal paaiškintumėt labiau? Kas tas spalvinis tipas, kaip jį išsirinkt? Noriu keisti stiliuką, nes jau gana pabodo tas pats, norisi naujovių. Plaukus noriu dažyti juodai ir kirptis kirpčiukus. Esmė tame, kad sunku susigaudyti tarp drabužių biggrin.gif Perku beleką kas tuo metu krentą į akį o vėliau nenešioju, arba netinka prie bliuskės ar megztinio doh.gif
Atsakyti
Bytte labukis mirksiukas.gif gal kartais savo lobynuose turi light summer tokią lentelę?Labai gražiai ir aiškiai ten viskas atrodo.Ties ankstesnę temutę tik perbėgaujei ten yra tadu susirasiu pati.Tai tu sakyk esi ryžiukė?Gal gali patart turiu draugės dukrą 16 metų panelętokių pat plaukų spalvos, žydrų akių, su strazdanėlėm, gal gali patart kokios spalvos megztiniuku galęčiau ją nustebint.Greit bus gimtadienis, visada dovanoju ką nors iš savo rankdarbių.Smagiausia būtų jei pataikyčiau spalvą ir taip ją nustebinčiau.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 11, 07:59)
Malena, tai deep winter, tai clear winter, tai jau cool summer, ar plaukų spalvas kaitalioji? smile.gif

Aha buvau kazkuri winter, dabar plauku tiek netamsinu, bet ju visu nesviesinau o savo kirpejos patarimu tiesiog nuo saknu dazau pusantro tono sviesiau ir taip auga,o perejimo nesimato. Norejau tau siust foto tipo nustatymui, bet svieziu normaliu foto geram apsvietimui neturiu, tik senos kur as winter... Kazkaip as save dabar priskyriau cool summer..plaukai tamsiai rudi, akys nenusakomos melynai pilkai zalios su gelsvos rainele, oda sviesi. Cool summer?
Atsakyti
Bytte, naudingi jūsų komentarai. Jei dar tokią informatyvią paletę warm spring įdėtumėt... ir taip gražiai kaip vasaras aprašytumėt. ax.gif Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(Daimoshka @ 2011 02 11, 11:06)
Sveikos, aš čia nauja, gal paaiškintumėt labiau? Kas tas spalvinis tipas, kaip jį išsirinkt? Noriu keisti stiliuką, nes jau gana pabodo tas pats, norisi naujovių. Plaukus noriu dažyti juodai ir kirptis kirpčiukus. Esmė tame, kad sunku susigaudyti tarp drabužių biggrin.gif Perku beleką kas tuo metu krentą į akį o vėliau nenešioju, arba netinka prie bliuskės ar megztinio doh.gif

Labas, paskaityk nuo pradžių, pirma tema vadinasi Rūbų kapsulės, rasi labai daug naudingos informacijos.
Atsakyti
user posted image - dark navyuser posted image - midnight blue (čia cool summer)
O ga kas žinot kaip paveiksliukus sumažint?

Na va ne mane vieną visos tos alyvinės-violetinės nesveiką daro... Kai žiurinėjau asmenines paletes tai dažnai nėra jų, o pas kitas daug visokių žalių, matyt vizgi ne šeip ten tiek daug tų vasaros tipų pagal BFAS mirksiukas.gif

prie navy man gražu ten tos spalvytės iš žaliai žydro stulpelio, aš turiu suknele dark navy su light seagreen žiedeliais, labai nieko irgi derinukas. Tik vėl - kažin ar labai kasdieniška spalvytė g.gif , šalikėlį tokį turėjau, tiko man jis...
beto pastebėjau kartais viena ar kita spalvytė netikti gali ir dėl medžiagos faktūros ax.gif

SOLI-SOL aš ne schmoll.gif , tik kai ilgus plaukus turėjau galai likdavo visai ryži, tai aš tada pastovei kartą į metus dažydavau tokia tamsiausia ruda spalva, ir skirtumo nebūdavo kai plaukai atauginėdavo maždaug +- iki sprindžio. Su tais ryžikais irgi nėr taip kartais aišku, gali būt pavasaris, gali būt ruduo... kažką iš bendrų spalvų imt reikėtų. bet nežinau, nelabai gilinausi į juos, kai neturiu tokių namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 02 11, 10:06)
vikusituka mirksiukas.gif  tu irgi light summer? irgi obuoliukas?tai gal veidas ovalus?Ir aš noriu draugauti. blush2.gif
Megrinos o kaip tą veido formą geriausisi nusistayt?Ar gerai galvoju kad tarkim reikia visus plaukus susrišt kokia juosta, na kad jie būtų paslėpti ir žiūrėti tik į veidą kaip koks jis yra ar kaip geriau pasidaryti kad pamatyčiau?Geriausi aišku būtų turėt kokias iš kartono iškirptas formas, ir kaišiot ten tą galvą, bet iš kur dabar jas gausi?

mano veidas apvalus... o kad nusistatytum veido forma susirisk plaukus arba uzsidek lankeli, atsistok pries veidrodi ir su lupu dazais arba minkstu konturiniu piestuku apsibrezk kontura. o tada jau turesi vaizda pries akis ir galesi nuspresti ar ovalus, ar apvalus mirksiukas.gif cia kazkokiam zurnale toki patarima buvau radusi.
draugaujam drinks_cheers.gif

dar karta perkraciau spinta. atidejau i sona raudona suknele, juoda megzta sarafana, vasariska bliuskele su drugeliais (irgi juoda), juoda trumpa suknele, rankines (3), ir batelius. viskas beveik nauja. nu gaila ismesti unsure.gif o cia perparduoti nelabai man kaip iseina, gi ne lietuvoj. unsure.gif verysad.gif

bytte, gal gali aiskia spalvu palete light suumer pasiulyti. turiu atsispausdinus 3, ir visos skirtingu spalvu (spalvos po spausdinimo nepasikeite) g.gif
Atsakyti
dedu nuorodą apie šviesą vasarą, kaip suprantu ten merginos iš rusiško saito viską paėmė ir tokią mini santrauką padarė. Apačioje dar yra cool ir soft vasarėlės.
O kitų tipams nelabai gailiu idėt, kai iki jų prisikapstysiu nebent ax.gif , pokolkas nagrinėjuosi vasarą... o kitus tik šiek tiek kad skirtumus suprast

dėl palečiu - jos tikrai skirtingos, reik pagal save paderint kas kaip... būna ir labai netgi skirtingų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 11 vasario 2011 - 12:27
QUOTE(bytte @ 2011 02 11, 13:26)
dedu nuorodą apie šviesą vasarą, kaip suprantu ten merginos iš rusiško saito viską paėmė ir tokią mini santrauką padarė. Apačioje dar yra cool ir soft vasarėlės.
O kitų tipams nelabai gailiu idėt, kai iki jų prisikapstysiu nebent ax.gif , pokolkas nagrinėjuosi vasarą... o kitus tik šiek tiek kad skirtumus suprast

dėl palečiu - jos tikrai skirtingos, reik pagal save paderint kas kaip... būna ir labai netgi skirtingų unsure.gif

labai įdomu, ačiū
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2011 02 11, 11:02)
mano veidas apvalus... o kad nusistatytum veido forma susirisk plaukus arba uzsidek lankeli, atsistok pries veidrodi ir su lupu dazais arba minkstu konturiniu piestuku apsibrezk kontura. o tada jau turesi vaizda pries akis ir galesi nuspresti ar ovalus, ar apvalus  mirksiukas.gif cia kazkokiam zurnale toki patarima buvau radusi.
draugaujam  drinks_cheers.gif

dar karta perkraciau spinta. atidejau i sona raudona suknele, juoda megzta sarafana, vasariska bliuskele su drugeliais (irgi juoda), juoda trumpa suknele, rankines (3), ir batelius. viskas beveik nauja. nu gaila ismesti  unsure.gif o cia perparduoti nelabai man kaip iseina, gi ne lietuvoj.  unsure.gif  verysad.gif

bytte, gal gali aiskia spalvu palete light suumer pasiulyti. turiu atsispausdinus 3, ir visos skirtingu spalvu (spalvos po spausdinimo nepasikeite) g.gif

Taigi i ebay meti ir psio 4u.gif
Atsakyti
vilmuke nu man jūs visai kažkokia nevasariška g.gif , nematau pas jus nei to pilkumo, nei dar kokio "nešvarumo" schmoll.gif
Jei ne žiema tai gal tada deep autumn.... kažkoks panašumas su kaleda yra... ją tai iškart rudenui visi priskyrė, nes jos akys rudos ax.gif .
Čia viena tokia deep autumn, man labai panaši į jus.
( topsecret.gif ir ne tik spalviškai). Jin deep autumn.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 02 11, 13:26)

super nuoroda thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti