Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyras nenori mylėtis?

QUOTE(Shania @ 2011 01 20, 18:09)
Na taip, kiekvienam svarbiausias asmuo jis pats ir jo paties poreikiai, tik kai vietoje to, kad bandytum issiaskinti is karto nusivilti ir eiti gauti to, ko reikia kitoje vietoje...man atrodo tai klaidingas sprendimas gyvenant seimoje. As taip nedaryciau. O autorei sekmes 4u.gif

As irgi nedaryciau. Tai pirmiausia saves pacios zeminimas
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2011 01 20, 18:15)

???? Dėl ko, nes bendrauji (nemiegi, nesibučiuoji) su daugiau nei vienu vyru šiame pasaulyje?
Atsakyti
aš neatrodau "sumamėjusi", ir "su higiena" viskas tvarkoj. esu liekna, dar lieknesnė negu iki neštumų...aplinkyniai sako, kad labai gražiai atrodau...o vyras..kartais pasako komplimentų, net gana dažnai...tik vat toliau kalbų reikalas neeina...nemanau, kad jis turi problemų, nes kai jau mylimės, tai viskas būna tikrai gerai ir man ir jam...jaučiuosi kvailai, nes gaunasi, kad aš turiu "reikalauti" sekso iš savo vyro. to niekad ankščiau nebuvo... unsure.gif sakiau jam, kad man mažai to vieno karto per mėnesį, jisai pritaria, kad tai nenormalu, bet tuo viskas ir baigiasi...
Atsakyti
QUOTE(jellg @ 2011 01 20, 18:43)
???? Dėl ko, nes bendrauji (nemiegi, nesibučiuoji) su daugiau nei vienu vyru šiame pasaulyje?

Turiu omeny butent rimtesnius santykius su kitais vyrais arba flirtavima uz vyro nugaros.
Papildyta:
QUOTE(kurto377 @ 2011 01 20, 19:04)
aš neatrodau "sumamėjusi", ir "su higiena" viskas tvarkoj.  esu liekna, dar lieknesnė negu iki neštumų...aplinkyniai sako, kad labai gražiai atrodau...o vyras..kartais pasako komplimentų, net gana dažnai...tik vat toliau kalbų reikalas neeina...nemanau, kad jis turi problemų, nes kai jau mylimės, tai viskas būna tikrai gerai ir man ir jam...jaučiuosi kvailai, nes gaunasi, kad aš turiu "reikalauti" sekso iš savo vyro. to niekad ankščiau nebuvo... unsure.gif sakiau jam, kad man mažai to vieno karto per mėnesį, jisai pritaria, kad tai nenormalu, bet tuo viskas ir baigiasi...

O pabandykit atvirkstine taktika. Nereikalaukit ir nekalbekit. Is savo patirties zinau, kad jei as nenoriu, bet prie manes kasdien kimba, tai as dar labiau nenoriu
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2011 01 20, 19:09)
Turiu omeny butent rimtesnius santykius su kitais vyrais arba flirtavima uz vyro nugaros.

Keista, kad flirtą vadinate savęs negerbimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2011 01 20, 17:15)

man irgi taip atrodo...man šeima ir ištikimybė tai lygybė. nenoriu ieškoti svetimų vyrų dėmesio...

Papildyta:
sorry, kad paklausiu tokio intymaus dalyko...bet daugiau neturiu ko klausti...gal čia tas "vyro nenoras" dėl pasikeitusio kūno??? nes krūtinė nebetokia stangri ir pilvas ir pan....siaubas, net rašydama jaučiuosi kvailai...
Atsakyti
QUOTE(jellg @ 2011 01 20, 19:10)

Šita tema nediskutuosiu smile.gif Jei nemoki su savo vyru flirtuot, kam tada su kitais ta daryti (cia ne autorei)
Atsakyti
QUOTE(kurto377 @ 2011 01 20, 19:15)
Papildyta:
sorry, kad paklausiu tokio intymaus dalyko...bet daugiau neturiu ko klausti...gal čia tas "vyro nenoras" dėl pasikeitusio kūno??? nes krūtinė nebetokia stangri ir pilvas ir pan....siaubas, net rašydama jaučiuosi kvailai...

Gal ir butu tame tiesos, bet juk turit tris vaikus, ta krutine ir pilvas greiciausiai buvo pasikeite jau po pirmo vaikelio, o juk tuomet viskas buvo gerai?
Atsakyti
QUOTE(jellg @ 2011 01 20, 18:10)

Saves negerbimas yra flirtas uz vyro nugaros
Papildyta:
QUOTE(kurto377 @ 2011 01 20, 15:22)
a...liūdna.

Mdaaaa, penki metai trys vaikai, isivaizduoju, ir is kur dar noro ir energijos turit sexui? Del ko nebenori vyras, tai cia manau, visos isvardintos priezastys tinka, ir kvapas ir pasikeites kunas, ai, dar viena gali buti priezastis, vyras bijo daugiau vaiku pridirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Imperatorė @ 2011 01 20, 19:42)
Mdaaaa, penki metai trys vaikai, isivaizduoju, ir is kur dar noro ir energijos turit sexui?

nu jau nereikia tik. Taip iseitu, kad susilaukei vaiku ir vsio, uzdarymas, jokio sekso, o kam jis, juk vaikai yra jau.
Atsakyti
QUOTE(Imperatorė @ 2011 01 20, 20:42)
Saves negerbimas yra flirtas uz vyro nugaros
Papildyta:

Mdaaaa, penki metai trys vaikai, isivaizduoju, ir is kur dar noro ir energijos turit sexui? Del ko nebenori vyras, tai cia manau, visos isvardintos priezastys tinka, ir kvapas ir pasikeites kunas, ai, dar viena gali buti priezastis, vyras bijo daugiau vaiku pridirbti biggrin.gif

Gal is tikruju pavargo, juk 3 vaikai vienas po kito g.gif ne viena gi moteris rupinasi vaikais, o jis dar plius dirba, pilnai ir ji supratu g.gif
O cia irgi gali buti priezastis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blumchen: 20 sausio 2011 - 19:00
kiek teko gilintis i vyru ir moteru psichologija seimoje, tai labai daznas atvejis (skyrybu, meiluziu) kai vyras pamirsta, kad jo zmona ne tik vaiku mama ir drauge, bet ir moteris, bei atvirksciai taip pat. Taigi nebutinai cia autore kalta , kad vyras nenori myletis, galbut tai jis uzsimirso, kad jo zmona yra moteris , o jis vyras...
Reiktu jam tai primint ne tik zodziais, bet ir veiksmais. Jei leidzia galimybes, reiktu bent karta per savaite iseiti kazkur dviem pavakarieniaut, gal i spa ar pan., galbut isores pasikeitimai (sukuosena, drabuziai), ir beje tikrai veikai kai ir kiti vyrai pastebi tavyje moteri....
Labai svarbu nesielgti su vyru kaip su vaiku, lyg butum ir jam motina, juk zinome, kad su motinomis nesimylima....
Atsakyti