QUOTE(kurto377 @ 2011 01 20, 16:22)
Sveiki visiems. Esu naujokė forume. Neturiu su kuo pasitarti, taigi ieškau pagalbos ir patarimo iš svetimų žmonių. Problema tokia: mes vedę 5 metus. Turim tris vaikus, lyg ir graži šeima. Vyras visada buvo labai dėmesingas ir mylintis. Po trečio vaiko pradėjom miegoti atskirai (maitinau krūtimi, tai miegojau su vaiku), bet susitikdavom "romantiškiems pasimatymams" iš pradžių vieną kartą per savaitę, paskui rečiau ir rečiau...dabar jau vaikas paaugęs, nebemaitinu, bet miegoti kartu negalim, nepatogiai jaučiamės, vyras vis suranda priežasčių, kad išeiti į kitą kambarį. O kas labiausiai skaudina, tai kad, mylimės ne dažniau nei kartą per mėnesį. Jeigu parodau iniciatyvą ir bandau sugundyti, tai paprasčiausiai sako, kad nenori. Man skaudu, aš įsižeidžiu, susipykstam...po kiek laiko jis pradeda "taikytis", rodo, kad nori mylėtis...aš sutinku, viskas būna gerai, o paskui ir vėl mėnesio pertrauka. Būna net taip, kad visą vakarą man rodo dėmesį, "priekabiauja"
, o tik ateina tas momentas, kai jau vaikai miega ir galime pabūti kartu, jis nusisuka ir eina miegoti...nežinau, ką galvoti, gal kas pasakys, kad turi kitą, bet aš nepastebėjau nei kokių žinučių, nei skambučių, nei susirašinėjimo...klausiu jūsų patarimo, kas tai gali būti, kodėl taip yra ir ar tai normalu??? nesijaučiu mylima, graži ir geidžiama...liūdna.

Suprantu, tas pats pas mane (tik vat as vaiku neturiu dar... matyt tokiais tempais ir neteks..).
O bandei pasikalbeti? Klausei del ko? Gal cia kazkas tarp jusu "bando" isimaisyti???
Papildyta:
As saviski is karto prie sienos priremiau, visus telefonus, visus el. pastus pertikrinau, lyg nieko... Klausiau, gal manyje kazkas netaip, sako, kad tu cia nieko deta, nieko jis nenori nei manes, nei kitu. APLAMAI..... Kaip sprest problema - nezinau. Nustojau gaminti maista, priziureti jo daiktus, rubus (irgi sakau, cia ne tu kaltas, as tiesiog NIEKO nenoriu), o pati ziauriai pykstu... Nezinau ka daryti, ka galvoti... Santykiai pas mus geri, visur einam/vaziuojam kartu. Diena, kai darbuose esam, susiskambinam. Visas kitas problemas sprendziam bendrai... Galvojau, kad kita susirado, bet kad jis kitur ir nebuna, o jei ir buna, tai visada zinau kur ir su kuo...
Ka daryti???