QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 13:22)
kai vyras nenori zmonos...tai ka zmonai daryti???????
meiluzis??? bet kas liks is seimos, is santykiu, juk seksas - tai ne tik fizinis artumas...
man neistikimybe nepriimtina, nes jeigu myliu, tai myliu, jei ne - tai nieko nereikia.

man neistikimybe nepriimtina, nes jeigu myliu, tai myliu, jei ne - tai nieko nereikia.
ką čia bepadarysi. įtikink save, kad sykis per mėnesį gerai. arba eik sportuoti, pasigražink, nusipirk vibratorių,

QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 21, 12:26)
ką čia bepadarysi. įtikink save, kad sykis per mėnesį gerai. arba eik sportuoti, pasigražink, nusipirk vibratorių,
žiūrėk, gal ir vyras "ateis į protą"

nu nafik. kodėl ji turi save tikinti kad viskas gerai jei negerai??
QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 11:26)
kai jau mylimes, tai gerai, "su visais pribumbasais"....ir svarbiausia, po kiekvieno artumo, as sau galvoju: "nu jau dabar viskas bus gerai...". o po poros dienu suprantu, kad viskas liko taip, kaip buvo... 

aij nezinau.. as per kupra uzmesciau tokiam diedui ir jis man kas antra nakti "dirbtu".. velteedis

QUOTE(wit @ 2011 01 21, 12:24)
nu aš tai kalbėčiau su vyru pirmiausia. pasakyčiau kad man sekso reikia daugiau nei karto per mėnesį.
Jei man diedas taip pareikštų, jog jam daugiau reikia, tada man visai viskas užsiklijuotų

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 01 21, 11:29)
aij nezinau.. as per kupra uzmesciau tokiam diedui ir jis man kas antra nakti "dirbtu".. velteedis 

Aha

Gal ir dirba kur, bet matyt tik ne namie

QUOTE(laumupė @ 2011 01 21, 11:30)
Jei man diedas taip pareikštų, jog jam daugiau reikia, tada man visai viskas užsiklijuotų

Atklijuotu tave greit diedas..

QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 21, 11:26)
žiūrėk, gal ir vyras "ateis į protą"

galvojau apie tai. man pykta, kad cia man taip atsitiko. ar cia tik man tokia "laime" tai patirti? as visada galvojau, kad vyrams svarbus seksas, jausmu gali ir nebuti, bet seksas turi but

mane erzina jo priekabiavimas diena, kai jau beveik 100 proc. zinau, kad nebus jokio "pratesimo".
QUOTE(Dite25 @ 2011 01 21, 11:31)
nu tai faktas...nebent ranka idarbines yra... a kur pertekliu deda??

QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 21, 11:12)
mjooo. nuvirtai ant šono ir miegi, ir taip mėnesių mėnesiais. o tada verki SM, kad vyras, gyvatė, meilužę turi, gyvulys koks....
Taip. Ir miegi. Miegi tol, kol išsimiegi. Kodėl gyvulys?
Ne gyvulys. Tiesiog žmogus. Tiesiog gyvenantis taip, kaip jam išeina.
QUOTE(laumupė @ 2011 01 21, 12:30)
Nu raganėle, kokie gali būti intymiuose santykiuose reikia.... jokių reikia.... viskas turi vykti sklandžiai ir abipusiu susitarimu, o visokie reikia tik dar labiau sukomplikuoja situaciją 

nu bet sklandžiai nevyksta?

QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 11:31)
mane erzina jo priekabiavimas diena, kai jau beveik 100 proc. zinau, kad nebus jokio "pratesimo".
tai ko nakties laukiat.. kibina diena ir davai verti vyra