Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyras nenori mylėtis?

[quote=kurto377,2011 01 21, 12:13]
o seniau viskas normaliai būdavo? kada tai prasidėjo?
[/quote]
viskas buvo gerai...tokia situacija prasidejo po trecio vaiko gimimo. Man jis vien karta pasake: "kasdien mylisi arba jaunavedziai, arba melagiai..." blink.gif
[/quote]
o melagiai kodėl? biggrin.gif
na kasdien gal ir nereikia..bet kartą į mėnesį tai irgi nėra normalu..
Atsakyti
QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 11:13)
Man jis vien karta pasake: "kasdien mylisi arba jaunavedziai, arba melagiai..." blink.gif

nu apie kasdiena neina kalba.. ar kasdiena jis turejo omenyje i menesi karta lotuliukas.gif ..
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 01 21, 12:11)
Na ir ką čia dar galvot, kai diena iš dienos penkis metus šalia, dar vaikai, buitis, rutina... Tipo, prisikaitai visokių balalaikų, kad stengtis su gipiūriniais apatiniais reikia... Nu, juokas ima ir vsio.

nereikia tų apatinių jūs ką. geriau chalatas ir bigudukai . koks skirtumas gi vis tiek buitis rutina
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 01 21, 12:13)
cia jau arba tikrai liga arba tiesiog NEBENORI butent TOS moters..

Tai va... aš ir manau, kad autorei reikėtų išsiaiškinti ar jis nenori TIK JOS ar aplamai NEBENORI ne tik jos, bet ir aplamai JOKIOS g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 21 sausio 2011 - 11:17
[quote=kurto377,2011 01 21, 11:13]
o seniau viskas normaliai būdavo? kada tai prasidėjo?
[/quote]
viskas buvo gerai...tokia situacija prasidejo po trecio vaiko gimimo. Man jis vien karta pasake: "kasdien mylisi arba jaunavedziai, arba melagiai..." blink.gif
[/quote]

Kasdien mylisi taip, gal tik jaunavedžiai ax.gif , bet kartą per mėnesį, tai tik pensininkai gal. ax.gif
Mano močiutė su seneliu virš 70 metų kai turėjo ir tai mylėjosi 2-3 kartus per mėnesį biggrin.gif
O aš būdama 10-12 metų porą kartų prabudus naktį išgirdau, ką jie ten išdarinėja, tik tada dar nelabai supratau, kame bajeris vyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 01 21, 12:15)
nu apie kasdiena neina kalba.. ar kasdiena jis turejo omenyje i menesi karta  lotuliukas.gif ..

Jam turbūt mėnuo pralekia kaip viena diena... zanetoj čelovek, značit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 01 21, 11:17)
Tai va... aš ir manau, kad autorei reikėtų išsiaiškinti ar jis nenori TIK JOS ar aplamai NBEENORI ne tik jos, bet ir aplamai JOKIOS  g.gif

nu jei i menesi karta pasistato dar tai gal normaliai ten viskas su juo,tik prisivercia savaja patenkinti per kancias doh.gif ..
nu asmeniniai dalykai cia,bet autore ar seksas mechaniskai vyksta ar su visais pribumbasais kaip priklauso,izanga,eiga,kulminacija ir paskui ne nugara akyse,o brangiausiojo akys bigsmile.gif ?? tuo labiau i menesi karta...
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 01 21, 12:18)
O aš būdama 10-12 metų porą kartų prabudus naktį išgirdau, ką jie ten išdarinėja, tik tada dar nelabai supratau, kame bajeris vyksta biggrin.gif

Ale gerai senoliai dūko, kad net vaiką pažadino thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

Aj dar vienos versijos niekas nepasiūlė.... gal jis gėjus? Nu gal jam po trečio vaiko nušvitimas tokis gavosi? rolleyes.gif
Atsakyti
kai vyras nenori zmonos...tai ka zmonai daryti??????? verysad.gif meiluzis??? bet kas liks is seimos, is santykiu, juk seksas - tai ne tik fizinis artumas...
man neistikimybe nepriimtina, nes jeigu myliu, tai myliu, jei ne - tai nieko nereikia.

Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 01 21, 11:20)
Ale gerai senoliai dūko, kad net vaiką pažadino  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Čia rimtai, nemeluoju. Dėl metų negaliu tiksliai pasakyt, kiek jiems buvo, bet kad apie 70 ar virš 70 metų, tai tiksliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 12:22)
kai vyras nenori zmonos...tai ka zmonai daryti??????? verysad.gif meiluzis??? bet kas liks is seimos, is santykiu, juk seksas - tai ne tik fizinis artumas...
man neistikimybe nepriimtina, nes jeigu myliu, tai myliu, jei ne - tai nieko nereikia.

nu aš tai kalbėčiau su vyru pirmiausia. pasakyčiau kad man sekso reikia daugiau nei karto per mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 11:22)
bet kas liks is seimos, is santykiu, juk seksas - tai ne tik fizinis artumas...

kas liks is taves geriau pamastyk mirksiukas.gif tapsi nervu kamuolys,nuo kurio kentes ir vaikai ir tas vyrelis,kuris manau ilgai netemps del seimos ir nes kudlas pas ta kurios nori....
Atsakyti